headerdesktop cuponp02iul25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile cuponp02iul25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🎟️Cupon ACTIV 🎟️

aplică LIB20CARTICUSPF

pentru -20% REDUCERE!

Pregătește-ți lecturile tale de vară!🔆

Supe si ciorbe

De (autor): Ioana Radovici

0
(0 review-uri)
Supe si ciorbe - Ioana Radovici

Supe si ciorbe

De (autor): Ioana Radovici

0
(0 review-uri)
Cum remarca si celebrul Jaques-Yves Cousteau, avem o bucatarie absolut savuroasa, dar putin cunoscuta, in care supele si ciorbele se remarca in mod special. Sau, altfel spus, suntem niste „ciobari” de exceptie.
Iata de ce o carte de retete dedicata „felurilor lichide” este mai mult decat bine venita in peisajul nostru editorial. Dar nu orice retete – ci unele care pastreze contactul cu gusturile si cu ingredientele folosite la noi.
Supa-crema de rosii cu vin, supa frantuzeasca de ceapa, minestrone, supa italiana de scoici cu rosii, ciorba asiatica iute-acrisoara, dar si ciorba cu perisoare de peste, ciorba de potroace, bors de miel cu verdeturi, ciorba de pui a la grec sau ciorba de burta – iata doar cateva dintre cele 77 de retete pe care cititorul le va gasi in volumul „Supe si Ciorbe”.
Sunt atat retete traditionale romanesti, la care se adauga retete celebre in lume, care nu puteau lipsi, cat si multe idei noi pentru „ciorbarul” roman, unele insolite chiar. Ba exista chiar si un capitol dedicat supelor reci din fructe, delicioase ca desert, dar si ca aperitiv racoritor si savuros. Cu alte cuvinte, o carte pe care merita sa o ai la indemana in bucatarie.
Citeste mai mult

28.41Lei

28.41Lei

Primesti 28 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Cum remarca si celebrul Jaques-Yves Cousteau, avem o bucatarie absolut savuroasa, dar putin cunoscuta, in care supele si ciorbele se remarca in mod special. Sau, altfel spus, suntem niste „ciobari” de exceptie.
Iata de ce o carte de retete dedicata „felurilor lichide” este mai mult decat bine venita in peisajul nostru editorial. Dar nu orice retete – ci unele care pastreze contactul cu gusturile si cu ingredientele folosite la noi.
Supa-crema de rosii cu vin, supa frantuzeasca de ceapa, minestrone, supa italiana de scoici cu rosii, ciorba asiatica iute-acrisoara, dar si ciorba cu perisoare de peste, ciorba de potroace, bors de miel cu verdeturi, ciorba de pui a la grec sau ciorba de burta – iata doar cateva dintre cele 77 de retete pe care cititorul le va gasi in volumul „Supe si Ciorbe”.
Sunt atat retete traditionale romanesti, la care se adauga retete celebre in lume, care nu puteau lipsi, cat si multe idei noi pentru „ciorbarul” roman, unele insolite chiar. Ba exista chiar si un capitol dedicat supelor reci din fructe, delicioase ca desert, dar si ca aperitiv racoritor si savuros. Cu alte cuvinte, o carte pe care merita sa o ai la indemana in bucatarie.
Citeste mai mult

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Istoricul tau de navigare

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one