Suveranitate, securitate si siguranta alimentara
na cititorilor avizati, a specialistilor in domeniul productiei, procesarii si comercializarii produselor alimentare, dar si celor din domeniul igienei alimentare, numeroase informatii stiintifice deosebit de utile pentru a face o judecata dreapta, nepartinitoare asupra subiectelor de importanta pentru siguranta alimentara. Informatiile din carte pot fi folosite si de agricultorii obisnuiti, care au acasa un lot mic pe care cultiva ceva, pentru ca ii ajuta sa inteleaga si sa poata aplica normele si cerintele Uniunii Europene pentru securitatea si siguranta produselor alimentare pe care le consuma sau comercializeaza.
Descrierea produsului
na cititorilor avizati, a specialistilor in domeniul productiei, procesarii si comercializarii produselor alimentare, dar si celor din domeniul igienei alimentare, numeroase informatii stiintifice deosebit de utile pentru a face o judecata dreapta, nepartinitoare asupra subiectelor de importanta pentru siguranta alimentara. Informatiile din carte pot fi folosite si de agricultorii obisnuiti, care au acasa un lot mic pe care cultiva ceva, pentru ca ii ajuta sa inteleaga si sa poata aplica normele si cerintele Uniunii Europene pentru securitatea si siguranta produselor alimentare pe care le consuma sau comercializeaza.
Detaliile produsului
- Categoria: Industrie Alimentara
- Autor: Constantin Banu
- Editura: ASAB
- Format: 16.5x23.5 / cartonata / alb-negru Afiseaza mai mult