Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Povesti si Jocuri de la Iepuras

-50% -20% -67% -45% -10%

Carti, Jocuri, Children's Books, Accesorii

Alege CADOUL cel mai coconas!

Tainele iubirii, intr-o selectie de exceptie (6 carti)

De (autor): Anonim

0
(0 review-uri)
  • Tainele iubirii, intr-o selectie de exceptie (6 carti)
  • Tainele iubirii, intr-o selectie de exceptie (6 carti)
  • Tainele iubirii, intr-o selectie de exceptie (6 carti)
  • Tainele iubirii, intr-o selectie de exceptie (6 carti)
Rasfoieste

Tainele iubirii, intr-o selectie de exceptie (6 carti)

De (autor): Anonim

0
(0 review-uri)
Tainele iubirii, intr-o selectie de exceptie este un set de 6 carti format din: 
1. Pasiune de vis - Amanda Quick (301 pagini)
Cu mai mult de trei secole in urma, Nicholas Winters si-a modificat irevocabil structura genetica in cursa lui obsesiva cu alchimistul si fondatorul Societatii Oculte, Sylvester Jones. Hotarati sa-si sporeasca abilitatile psihice, cei doi iau decizii care ii vor influenta pe toti descendentii lor, oferindu-le unora puteri dincolo de cele mai nebunesti inchipuiri, iar pe altii blestemandu-i cu o viata plina de nebunie si halucinatii. In prezent, Jack Winters, descendent al lui Nicholas, a inceput de curand sa fie afectat de cosmaruri si pierderi de cunostinta – si este convins ca acestea reprezinta doar inceputul manifestarii blestemului familiei Winters. Legenda spune ca trebuie sa gaseasca Lampa de Foc – sau sa riste sa se transforme intr-un monstru. Insa in cautarile sale are nevoie de ajutorul unei femei capabile sa dirijeze puterile ascunse ale lampii. Jack este convins ca investigatorul privat Chloe Harper este acea femeie. Talentul ei de a gasi obiecte disparute si de a accesa energii aflate dincolo de limitele oamenilor obisnuiti ar putea reprezenta salvarea lui Jack... daca puternica atractie care se naste intre ei de la prima vedere nu ii va coplesi prea curand pe amandoi... 
 
2. Nimic nu dureaza o vesnicie - Sidney Sheldon (258 pagini)
La Spitalul Districtual Embarcadero din San Francisco, trei tinere, medici aflati la inceputul rezidentiatului, descopera ca profesia pe care si-au ales-o inseamna nu doar salvarea semenilor, ci si un efort mental si fizic epuizant. In plus, trecerea la viata de adult da o lovitura serioasa sperantelor si visurilor adolescentine, scotandu-le in cale obstacole greu de surmontat. Paige Taylor: Total dedicata medicinei, este acuzata de crima, atunci cand, dupa ce curma prin eutanasie suferintele unui bolnav incurabil, se descopera ca defunctul i-a lasat un milion de dolari. Kat Hunter: Cu o experienta traumatizanta in copilarie, provenita dintr-o familie dezbinata, a jurat sa nu mai lase nici un barbat sa se apropie de ea, dar un pariu cu o miza uriasa constituie o provocare irezistibila. Honey Taft: Si-a ales cariera de medic fara nici o tragere de inima, la presiunile uriase ale parintilor. Ca sa reuseasca in acest domeniu extrem de competitiv, stie ca are nevoie de mai mult decat mintea cu care a fost inzestrata. In fiecare zi, cele trei tinere capata noi lectii de viata, dar le vor ajuta acestea sa navigheze printre ambitiile si temerile vindecatorilor si ucigasilor, amantilor si tradatorilor? Sidney Sheldon ramane unul dintre cei mai de succes autori din lume, cu peste 300 de milioane de carti vandute si traduse in zeci de limbi. Este singurul scriitor detinator al premiilor Oscar, Tony si Edgar.
 
3. Sperante renascute - Debbie Macomber (381 pagini)
Cedar Cove, un orasel unde aparent nu se intampla nimic, este de fapt plin de evenimente, iar locuitorii lui isi continua povestile de viata surprinzatoare. Grace Sherman parea sa duca o viata fericita si lipsita de probleme – pana cand sotul ei dispare intr-o buna zi, lasand in urma fara regrete o casnicie de peste treizeci de ani. Grace isi petrece urmatoarele sase luni pana la divort in cautarea unui raspuns. Ce lucru ingrozitor s-a petrecut fara stirea ei, care sa indemne un sot si un tata devotat sa plece fara sa lase vreo explicatie? Fiica ei, Maryellen, chinuita de un secret dureros din trecut, refuza ani la rand sa se mai implice in vreo relatie. Si totusi, John Bowman, artistul ale carui fotografii le expune in galeria ei de arta, gaseste calea spre inima sa si o face sa accepte o schimbare radicala in viata ei. Idila care incepe sa se nasca intre judecatoarea Olivia Lockhart si redactorul-sef al ziarului local, Jack Griffin, este pusa in pericol pe neasteptate, cand Stan, fostul ei sot, divorteaza si doreste sa se intoarca la ea. Pe cine o va indemna inima sa aleaga? 
 
4. Un sarut exotic - Amanda Quick (381 pagini)
 Amy Slater si-a gasit in sfarsit vocatia cand cartile pe care le scrie incep sa aiba succes. Totusi, viata ei personala a suferit o lovitura puternica in urma cu opt luni si de atunci a preferat sa pastreze distanta fata de barbati. Insa Jed Glaze pare numai potrivit in rolul de excelent prieten – este o companie placuta la intoarcerea din misterioasele lui deplasari si nu are nici o pretentie de a depasi limitele personale impuse de ea. Insa, intr-o noapte, dupa o absenta indelungata, Jed apare ranit, avand nevoie de ajutorul lui Amy – si, brusc, acest barbat care o intriga si o atrage irezistibil devine mult mai mult decat „doar un prieten“. Acum este vremea ca amandoi sa lase ranile sa se vindece, iar cateva nopti pline de pasiune par sa fie leacul perfect. Insa impartasirea secretelor pe care le ascunde fiecare dintre ei pare sa fie un lucru si dificil, si periculos. Intr-o mica vacanta pe care si-o ofera pe insula paradiziaca unde se afla casa parintilor ei, Amy si Jed vor incerca sa lamureasca misterul unei morti care i-a bantuit noptile lui Amy – si sa descalceasca itele unei afaceri care le pune amandurora viata in pericol. Dar, in final, cel mai important lucru este ca reusesc sa se convinga cat de surprinzatoare si de perfecta poate fi potrivirea dintre doua inimi aparent nepotrivite. Amanda Quick are in palmares numeroase premii literare, cartile sale vanzandu-se pana in prezent in peste 35 de milioane de exemplare!

5. Invata sa visezi - Susan Elizabeth Phillips (446 pagini)
Fara un ban in buzunar, fara slujba, cu masina stricata si un copil de cinci ani de care trebuie sa aiba grija, poate ca oricui viata i s-ar fi parut imposibil de grea. Si totusi… Rachel Stone, o vaduva hotarata cu un caracter puternic, a invatat ca trebuie sa lupte, in ciuda trecutului sau scandalos si a orasului in care a avut curajul sa se intoarca, desi este constienta ca toata lumea o uraste.
Ramas cu inima franta dupa ce sotia si fiul sau au fost ucisi intr-un accident stupid, si fara meseria de medic veterinar pe care nu mai are nici un imbold sa o practice, cu o afacere pe care o detesta si o familie care il trateaza ca pe un infirm, Gabe Bonner doarme cu pistolul pe noptiera, asteptand momentul in care va putea face gestul final.
Nu vrea decat sa fie lasat in pace de toata lumea si cu atat mai mult de femeia frumoasa si neinfricata, cu limba ascutita si atitudine, care apare de nicaieri sa-i invadeze proprietatea si viata. Intre barbatul care a uitat ce inseamna tandretea si femeia care nu mai are nimic de pierdut nu poate exista decat o relatie cu scantei. Insa cei doi vor porni impreuna intr-o calatorie de vindecare si regasire catre un loc unde, prin puterea magica a iubirii, vor afla ca unele visuri chiar se implinesc. 

6. Totul pentru fericire - Mary Balogh (304 pagini)
Mortea lui Humphrey Westcott, conte de Riverdale, lasa in urma un secret scandalos care o va determi-na pe una dintre fiicele lui sa porneasca intr-o tul-buratoare aventura a descoperirii de sine...
Cand casatoria parintilor ei este declarata ilegala pe motiv de bigamie, Camille Westcott devine ilegitima si isi pierde si titlul. Ca atare, logodnicul o paraseste, iar asa-numitii prieteni ii intorc spatele, abando-nand-o noii ei sorti. Camille isi da seama ca viitorul harazit la nastere nu mai este acum o optiune; totusi, la 22 de ani, nu este deloc sigura ce ii ramane de facut. Incercand sa preia pentru prima data controlul propriei vieti, paraseste Londra si se angajeaza pro-fesoara la orfelinatul din Bath in care crescuse Anna, sora ei abia descoperita. Dar, in timp ce se lupta sa se acomodeze cu noua situatie, se trezeste obligata sa pozeze pentru un portret comandat de bunica ei si sa suporte un artist care o scoate din fire. Profesor de arta la orfelinatul care i-a fost candva camin, Joel Cunningham a fost angajat sa picteze portretul ingamfatei aristocrate care a luat locul Annei. Dar, in timp ce Camille pozeaza pentru Joel, dispretul lor reciproc se transforma curand in dorinta. Si aceasta este unica legatura care ii va ajuta sa infrunte furtuna ce ii asteapta...
Mary Balogh a scris peste 70 de romane si 30 de nuvele. Printre numeroasele premii castigate s-a numarat si cel pentru intreaga activitate acordat de Romantic Times.
Citeste mai mult

-20%

PRP: 29.99 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

23.99Lei

23.99Lei

29.99 Lei

Primesti 23 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Tainele iubirii, intr-o selectie de exceptie este un set de 6 carti format din: 
1. Pasiune de vis - Amanda Quick (301 pagini)
Cu mai mult de trei secole in urma, Nicholas Winters si-a modificat irevocabil structura genetica in cursa lui obsesiva cu alchimistul si fondatorul Societatii Oculte, Sylvester Jones. Hotarati sa-si sporeasca abilitatile psihice, cei doi iau decizii care ii vor influenta pe toti descendentii lor, oferindu-le unora puteri dincolo de cele mai nebunesti inchipuiri, iar pe altii blestemandu-i cu o viata plina de nebunie si halucinatii. In prezent, Jack Winters, descendent al lui Nicholas, a inceput de curand sa fie afectat de cosmaruri si pierderi de cunostinta – si este convins ca acestea reprezinta doar inceputul manifestarii blestemului familiei Winters. Legenda spune ca trebuie sa gaseasca Lampa de Foc – sau sa riste sa se transforme intr-un monstru. Insa in cautarile sale are nevoie de ajutorul unei femei capabile sa dirijeze puterile ascunse ale lampii. Jack este convins ca investigatorul privat Chloe Harper este acea femeie. Talentul ei de a gasi obiecte disparute si de a accesa energii aflate dincolo de limitele oamenilor obisnuiti ar putea reprezenta salvarea lui Jack... daca puternica atractie care se naste intre ei de la prima vedere nu ii va coplesi prea curand pe amandoi... 
 
2. Nimic nu dureaza o vesnicie - Sidney Sheldon (258 pagini)
La Spitalul Districtual Embarcadero din San Francisco, trei tinere, medici aflati la inceputul rezidentiatului, descopera ca profesia pe care si-au ales-o inseamna nu doar salvarea semenilor, ci si un efort mental si fizic epuizant. In plus, trecerea la viata de adult da o lovitura serioasa sperantelor si visurilor adolescentine, scotandu-le in cale obstacole greu de surmontat. Paige Taylor: Total dedicata medicinei, este acuzata de crima, atunci cand, dupa ce curma prin eutanasie suferintele unui bolnav incurabil, se descopera ca defunctul i-a lasat un milion de dolari. Kat Hunter: Cu o experienta traumatizanta in copilarie, provenita dintr-o familie dezbinata, a jurat sa nu mai lase nici un barbat sa se apropie de ea, dar un pariu cu o miza uriasa constituie o provocare irezistibila. Honey Taft: Si-a ales cariera de medic fara nici o tragere de inima, la presiunile uriase ale parintilor. Ca sa reuseasca in acest domeniu extrem de competitiv, stie ca are nevoie de mai mult decat mintea cu care a fost inzestrata. In fiecare zi, cele trei tinere capata noi lectii de viata, dar le vor ajuta acestea sa navigheze printre ambitiile si temerile vindecatorilor si ucigasilor, amantilor si tradatorilor? Sidney Sheldon ramane unul dintre cei mai de succes autori din lume, cu peste 300 de milioane de carti vandute si traduse in zeci de limbi. Este singurul scriitor detinator al premiilor Oscar, Tony si Edgar.
 
3. Sperante renascute - Debbie Macomber (381 pagini)
Cedar Cove, un orasel unde aparent nu se intampla nimic, este de fapt plin de evenimente, iar locuitorii lui isi continua povestile de viata surprinzatoare. Grace Sherman parea sa duca o viata fericita si lipsita de probleme – pana cand sotul ei dispare intr-o buna zi, lasand in urma fara regrete o casnicie de peste treizeci de ani. Grace isi petrece urmatoarele sase luni pana la divort in cautarea unui raspuns. Ce lucru ingrozitor s-a petrecut fara stirea ei, care sa indemne un sot si un tata devotat sa plece fara sa lase vreo explicatie? Fiica ei, Maryellen, chinuita de un secret dureros din trecut, refuza ani la rand sa se mai implice in vreo relatie. Si totusi, John Bowman, artistul ale carui fotografii le expune in galeria ei de arta, gaseste calea spre inima sa si o face sa accepte o schimbare radicala in viata ei. Idila care incepe sa se nasca intre judecatoarea Olivia Lockhart si redactorul-sef al ziarului local, Jack Griffin, este pusa in pericol pe neasteptate, cand Stan, fostul ei sot, divorteaza si doreste sa se intoarca la ea. Pe cine o va indemna inima sa aleaga? 
 
4. Un sarut exotic - Amanda Quick (381 pagini)
 Amy Slater si-a gasit in sfarsit vocatia cand cartile pe care le scrie incep sa aiba succes. Totusi, viata ei personala a suferit o lovitura puternica in urma cu opt luni si de atunci a preferat sa pastreze distanta fata de barbati. Insa Jed Glaze pare numai potrivit in rolul de excelent prieten – este o companie placuta la intoarcerea din misterioasele lui deplasari si nu are nici o pretentie de a depasi limitele personale impuse de ea. Insa, intr-o noapte, dupa o absenta indelungata, Jed apare ranit, avand nevoie de ajutorul lui Amy – si, brusc, acest barbat care o intriga si o atrage irezistibil devine mult mai mult decat „doar un prieten“. Acum este vremea ca amandoi sa lase ranile sa se vindece, iar cateva nopti pline de pasiune par sa fie leacul perfect. Insa impartasirea secretelor pe care le ascunde fiecare dintre ei pare sa fie un lucru si dificil, si periculos. Intr-o mica vacanta pe care si-o ofera pe insula paradiziaca unde se afla casa parintilor ei, Amy si Jed vor incerca sa lamureasca misterul unei morti care i-a bantuit noptile lui Amy – si sa descalceasca itele unei afaceri care le pune amandurora viata in pericol. Dar, in final, cel mai important lucru este ca reusesc sa se convinga cat de surprinzatoare si de perfecta poate fi potrivirea dintre doua inimi aparent nepotrivite. Amanda Quick are in palmares numeroase premii literare, cartile sale vanzandu-se pana in prezent in peste 35 de milioane de exemplare!

5. Invata sa visezi - Susan Elizabeth Phillips (446 pagini)
Fara un ban in buzunar, fara slujba, cu masina stricata si un copil de cinci ani de care trebuie sa aiba grija, poate ca oricui viata i s-ar fi parut imposibil de grea. Si totusi… Rachel Stone, o vaduva hotarata cu un caracter puternic, a invatat ca trebuie sa lupte, in ciuda trecutului sau scandalos si a orasului in care a avut curajul sa se intoarca, desi este constienta ca toata lumea o uraste.
Ramas cu inima franta dupa ce sotia si fiul sau au fost ucisi intr-un accident stupid, si fara meseria de medic veterinar pe care nu mai are nici un imbold sa o practice, cu o afacere pe care o detesta si o familie care il trateaza ca pe un infirm, Gabe Bonner doarme cu pistolul pe noptiera, asteptand momentul in care va putea face gestul final.
Nu vrea decat sa fie lasat in pace de toata lumea si cu atat mai mult de femeia frumoasa si neinfricata, cu limba ascutita si atitudine, care apare de nicaieri sa-i invadeze proprietatea si viata. Intre barbatul care a uitat ce inseamna tandretea si femeia care nu mai are nimic de pierdut nu poate exista decat o relatie cu scantei. Insa cei doi vor porni impreuna intr-o calatorie de vindecare si regasire catre un loc unde, prin puterea magica a iubirii, vor afla ca unele visuri chiar se implinesc. 

6. Totul pentru fericire - Mary Balogh (304 pagini)
Mortea lui Humphrey Westcott, conte de Riverdale, lasa in urma un secret scandalos care o va determi-na pe una dintre fiicele lui sa porneasca intr-o tul-buratoare aventura a descoperirii de sine...
Cand casatoria parintilor ei este declarata ilegala pe motiv de bigamie, Camille Westcott devine ilegitima si isi pierde si titlul. Ca atare, logodnicul o paraseste, iar asa-numitii prieteni ii intorc spatele, abando-nand-o noii ei sorti. Camille isi da seama ca viitorul harazit la nastere nu mai este acum o optiune; totusi, la 22 de ani, nu este deloc sigura ce ii ramane de facut. Incercand sa preia pentru prima data controlul propriei vieti, paraseste Londra si se angajeaza pro-fesoara la orfelinatul din Bath in care crescuse Anna, sora ei abia descoperita. Dar, in timp ce se lupta sa se acomodeze cu noua situatie, se trezeste obligata sa pozeze pentru un portret comandat de bunica ei si sa suporte un artist care o scoate din fire. Profesor de arta la orfelinatul care i-a fost candva camin, Joel Cunningham a fost angajat sa picteze portretul ingamfatei aristocrate care a luat locul Annei. Dar, in timp ce Camille pozeaza pentru Joel, dispretul lor reciproc se transforma curand in dorinta. Si aceasta este unica legatura care ii va ajuta sa infrunte furtuna ce ii asteapta...
Mary Balogh a scris peste 70 de romane si 30 de nuvele. Printre numeroasele premii castigate s-a numarat si cel pentru intreaga activitate acordat de Romantic Times.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one