Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Taramul lamailor

De (autor): Helena Attlee

0
(0 review-uri)
Taramul lamailor - Helena Attlee
Rasfoieste

Taramul lamailor

De (autor): Helena Attlee

0
(0 review-uri)

Povestea plina de culoare a lamailor si o neasteptata istorie culturala, politica si morala a Italiei, de la sosirea citricelor in Calabria, in secolul al II-lea, la dominatia araba din Sicilia din veacul al IX-lea, pana la slowfood si studiile genetice ale secolului XXI.

De la uleiurile esentiale din citrice folosite in industria parfumurilor pana la pretiosul ulei de bergamota, de la istoria dulceturilor si fabricarea lor in Sicilia la extraordinara recolta de lamai-diamante din Calabria, de la ravisantul Limoncello la violenta teribila a batailor cu portocale, de la mafie la livezile de lamai de langa Palermo.

Din Cuprins:

  • Parfumul lamailor;
  • Pomello sau citrus maxima;
  • Mancare pentru elite si portocale acre in toate retetele;
  • Intre pomello si mandarine;
  • Dulceata din portocale amare;
  • Serbet din lamai verzi de Amalfi, inecat in miere si amestecat cu zapada;
  • Fructe curioase;
  • Colectionari de citrice in Toscana renascentista;
  • Gatind pentru papa;
  • Unul dintre cele mai insorite locuri din Europa – lamai siciliene sau chipuri diafane de indragostiti;
  • Potirul de aur al lamailor amare;
  • Portocale scufundate in apus de soare;
  • Aurul verde al Calabriei si cele mai valoroase citrice din lume.
Citește mai mult

45.73Lei

45.73Lei

Primești 45 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Indisponibil

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului

Povestea plina de culoare a lamailor si o neasteptata istorie culturala, politica si morala a Italiei, de la sosirea citricelor in Calabria, in secolul al II-lea, la dominatia araba din Sicilia din veacul al IX-lea, pana la slowfood si studiile genetice ale secolului XXI.

De la uleiurile esentiale din citrice folosite in industria parfumurilor pana la pretiosul ulei de bergamota, de la istoria dulceturilor si fabricarea lor in Sicilia la extraordinara recolta de lamai-diamante din Calabria, de la ravisantul Limoncello la violenta teribila a batailor cu portocale, de la mafie la livezile de lamai de langa Palermo.

Din Cuprins:

  • Parfumul lamailor;
  • Pomello sau citrus maxima;
  • Mancare pentru elite si portocale acre in toate retetele;
  • Intre pomello si mandarine;
  • Dulceata din portocale amare;
  • Serbet din lamai verzi de Amalfi, inecat in miere si amestecat cu zapada;
  • Fructe curioase;
  • Colectionari de citrice in Toscana renascentista;
  • Gatind pentru papa;
  • Unul dintre cele mai insorite locuri din Europa – lamai siciliene sau chipuri diafane de indragostiti;
  • Potirul de aur al lamailor amare;
  • Portocale scufundate in apus de soare;
  • Aurul verde al Calabriei si cele mai valoroase citrice din lume.
Citește mai mult

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo