headerdesktop transportgr1aug25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile transportgr1aug25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Weekend fara taxa de livrare 🔥

Transport gratuit

1-3 august

la toate comenzile din tara »

Tehnologia Produselor De Cofetarie Si Patiserie

De (autor): A. Manailescu , G. Pantu

0
(0 review-uri)
Tehnologia Produselor De Cofetarie Si Patiserie - A. Manailescu, G. Pantu

Tehnologia Produselor De Cofetarie Si Patiserie

De (autor): A. Manailescu , G. Pantu

0
(0 review-uri)
Manualul se adreseaza elevilor de la filiera tehnologica, profilul servicii, specializarea alimentatie publica, clasele X – XII si scolilor profesionale, anii I – IV, meseriile patiseri, cofetari.
Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folosite in laboratorul de cofetarie – patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folosite in cofetarie – patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor, inghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impune in atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobandirea competentelor profesionale intr-un mod atractiv si practic.
Citeste mai mult

transport gratuit

14.00Lei

14.00Lei

Primesti 14 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Manualul se adreseaza elevilor de la filiera tehnologica, profilul servicii, specializarea alimentatie publica, clasele X – XII si scolilor profesionale, anii I – IV, meseriile patiseri, cofetari.
Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folosite in laboratorul de cofetarie – patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folosite in cofetarie – patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor, inghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impune in atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobandirea competentelor profesionale intr-un mod atractiv si practic.
Citeste mai mult

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Istoricul tau de navigare

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one