Tehnologia Produselor De Cofetarie Si Patiserie

Tehnologia Produselor De Cofetarie Si Patiserie
Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folosite in laboratorul de cofetarie – patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folosite in cofetarie – patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor, inghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impune in atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobandirea competentelor profesionale intr-un mod atractiv si practic.
Descrierea produsului
Pe parcursul a 326 de pagini, colectivul de autori cu experienta profesionala acumulata a inserat notiuni despre: utilajele, vasele si ustensilele folosite in laboratorul de cofetarie – patiserie; tehnologiile de obtinere a aluaturilor si a semipreparatelor folosite in cofetarie – patiserie; tehnologia prajiturilor, fursecurilor, glazurilor, torturilor, inghetatelor, produselor de bombonerie. Lucrarea se impune in atentia tuturor celor interesati prin acuratete si diversitate, constituind un veritabil instrument de lucru pentru dobandirea competentelor profesionale intr-un mod atractiv si practic.
Detaliile produsului
- Categoria: Manuale Clasa 10
- Autor: A. Manailescu, G. Pantu
- Editura: DIDACTICA SI PEDAGOGICA
- Cod: EDP973-30-2957-2