headerdesktop corintwktrgr26apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile corintwktrgr26apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10

De (autor): Ioana Branzaru , Tincuta Condruz , Violeta Tudor , Dana-Iona Ion

0
(0 review-uri)
Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10 - Dana-Iona Ion, Tincuta Condruz, Violeta Tudor, Ioana Branzaru

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10

De (autor): Ioana Branzaru , Tincuta Condruz , Violeta Tudor , Dana-Iona Ion

0
(0 review-uri)
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara. - Modul II
Citeste mai mult

29.99Lei

29.99Lei

Primesti 29 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara. - Modul II
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one