Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10
De (autor): Ioana Branzaru , Tincuta Condruz , Violeta Tudor , Dana-Iona Ion
Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor Cls 10
De (autor): Ioana Branzaru , Tincuta Condruz , Violeta Tudor , Dana-Iona Ion
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara. - Modul II
29.99Lei
29.99Lei
Primesti 29 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Indisponibil
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara. - Modul II
Detaliile produsului
- Categoria: Manuale Clasa 10
- Autor: Ioana Branzaru, Tincuta Condruz, Violeta Tudor, Dana-Iona Ion
- Editura: CD PRESS
- Editie: Necartonata
- Format: 280X210
- Nr. pagini: 104
- Materie: Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, legumelor si fructelor
- Clasa: Clasa 10
- Cod: CDP978-606-528-137-0
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!