Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Promotii active:

Transport GRATUIT peste 75 lei

30% -20% la cartile in engleza

Doar weekendul acesta!

Telepatia si vehiculul eteric

Telepatia si vehiculul eteric - Alice A. Bailey

Telepatia si vehiculul eteric

Explicatiile privind stiinta telepatiei si a impresionarii telepatice cuprinse in aceasta carte, precum si asupra formelor gand, sunt de un imens folos societatii prezente, elucidand multe din misterele fenomenelor deosebite ce s-au inmultit in ultimele decenii. Prezentarea alcatuirii ierarhice a structurilor universului nostru, lumineaza calea cercetatorului doritor de cunoastere.
 
“Adevaratul om telepatic este cel receptiv la impresiile ce-i parvin de la toate formele de viata din cele trei lumi, dar in egala masura este receptiv si la impresiile din lumea sufletelor si din lumea intuitiei. Dezvoltarea instinctului telepatic este cea care il va face in cele din urma pe om sa devina stapanul/maestrul celor trei lumi, si, de asemenea, al celor cinci lumi ale dezvoltarii umane si supraumane. intreaga stiinta a telepatiei (ca samanta a unei viitoare potente a rasei) poate fi dezvoltata si inseleasa printr-un proces de retragere (de abstractizare oculta) si de concentrare asupra cultului telepatic. Acesta este un proces care progreseaza astazi in doua feluri: prin intremediul grupurilor si oamenilor telepatici si prin intermediul investigatiei stiintifice exoterice. Constructia formei-gand ce va obisnui rasa cu ideea lucrarii telepatice se desfasoara in liniste, iar semintele acestei dezvoltari devin foarte puternice si germineaza repede. E vorba, in ultima instanta, de samanta unei civilizatii de maestri.”
 
Cand se folosesc cuvintele Biblice: “in El traim si ne miscam si ne avem fiinta”, avem declaratia unei legi fundamentale in natura si bazele enuntate ale faptului pe care il acoperim prin cuvantul, mai degraba fara sens: Omniprezenta. Omniprezenta isi are bazele in substanta universului si, in ceea ce oamenii de stiinta denumesc eter; acest cuvant, “eter”, este un termen generic acoperind oceanul de energii care se intrepatrund si care constituie acel sintetic corp de energie al planetei noastre.
 
De aceea, apropiindu-ne de subiectul telepatiei, trebuie sa avem grija sa tinem cont ca, fiecare forma din natura are un corp eteric care este parte integranta din forma substantiala a lui Dumnezeu insusi – nu forma densa, fizica, ci ceea ce esoteristii privesc ca fiind forma care creeaza substanta. Folosim cuvantul Dumnezeu pentru a reprezenta expresia acelei Una, O Viata care anima fiecare forma din planul exterior obiectiv. De aceea, corpul eteric sau energetic al fiecarei fiinte umane este o parte integranta a corpului eteric al planetei insasi si, in consecinta, a sistemului solar. Prin acest medium, fiecare fiinta umana este de fapt legata de orice alta expresie a Vietii Divine, mica sau mare. Functia corpului eteric este de a primi impulsuri energetice si sa fie atras in activitate de aceste impulsuri, sau curenti de forta, emanand dintr-o sursa de origine. Corpul eteric nu este in realitate nimic altceva decat energie. Este compus din miliarde de fire de forta ori de mici curenti de energie, mentinuti in relatie cu corpurile emotionale si mentale si cu sufletul prin efectul lor de coordonare. Acesti curenti de energie, la randul lor, au un efect in corpul fizic si se manifesta intr-o activitate de un anume fel sau altul, in functie de natura si puterea tipului de energie care poate domina corpul eteric in orice moment.
 
Prin corpul eteric, circula energie emanata dintr-o minte. Privind Umanitatea ca masa, raspunsul, in conformitate cu regulile Mintii Universale, apare inconstient; in timpurile noastre acesta este complicat de o crestere a receptivitatii la ideile masei – denumita cateodata opinie publica - a mentalitatii umane ce evolueaza rapid. in interiorul familiei umane se gasesc, de asemenea, aceia care raspund acelui grup de Ganditori care, lucrand in maniera mentala, controleaza din latura subiectiva a vietii, extinderea planului mare si manifestarea scopului divin. 
 
Acest grup de Ganditori se imparte in sapte mari diviziuni si este condus de trei mari Vieti sau Entitati Superconstiente. Acestea sunt: Manu, Christos si Mahachohan. Acestia trei lucreaza in principal prin metoda influentarii mintilor adeptilor si a initiatilor. Mai tarziu, acestia, la randul lor, influenteaza discipolii lumii si fiecare discipol in locul sau si cu responsabilitatea sa, lucreaza prin conceptul sau asupra planului si cauta sa-i dea expresie atat cat este posibil. Astfel, dupa cum puteti presupune, este un proces de scadere a vibratiilor pana cand devin destul de grele incat sa afecteze materia planului fizic si astfel sa faca posibila construirea efectelor organizate in planul fizic. Acesti discipoli au lucrat pana acum foarte mult singuri, exceptand situatia in care relatiile karmice i-au dezvaluit pe unii pentru altii si o relatie de inter comunicare telepatica a fost strict si fundamental dedicata Ierarhiei adeptilor si initiatilor, incarnati sau nu si muncii lor individuale cu discipolii lor.
 
Totusi, acum este posibila stabilirea unor conditii asemanatoare si o relatie telepatica intre discipoli la nivelul planului fizic. Nu conteaza unde s-ar afla, membrilor acestui grup de mistici si cunoscatori, la un moment dat le va fi usor sa comunice intre ei si asta se intampla destul de frecvent chiar si azi. O idee mistica de baza sau o noua revelatie asupra adevarului este dintr-odata recunoscuta de mai multi si isi gaseste expresia simultan prin intermediul mai multor minti. Nici o singura persoana nu poate pretinde dreptul individual asupra unui principiu enuntat sau a unui adevar. Mai multe minti l-au inregistrat. Totusi, generalizand la o scara larga, se spune ca acesti oameni au atins curentii gandului interior ori au raspuns actiunii Mintii Universale. Literal si tehnic, aceasta nu este asa. Mintea Universala este atinsa de un membru al Ierarhiei planetare in functie de capacitatea si echipamentul sau mental si de imediatele nevoi ce au fost sesizate de adeptii lucratori. Apoi, El prezinta noua idee, noua descoperire sau noua revelatie grupului sau de adepti (telepatic, bineinteles) si, dupa ce a fost discutata de ei, El o prezinta grupului sau de discipoli. Printre ei, El va gasi unul care raspunde mai bine si mai inteligent decat ceilalti si acesta, prin gandirea lui clara si puterea formelor-gand formulate, poate atunci sa influenteze alte minti. Acestea prind conceptul ca si cum ar fi al lor; ele raman asupra lui si lucreaza pentru a-l manifesta. Fiecare minte il priveste ca si cum ar fi privilegiul sau special sa faca asta si pentru ca detin aceasta facultate specializata precum si responsabilitatea determinata automat, arunca asupra conceptului toata energia sa, lucreaza si se lupta pentru formele-gand ale sale.
 
O ilustrare pentru aceasta poate fi gasita in istoria Ligii Natiunilor. inainte de a face o munca speciala, Maestrul Serapis s-a straduit sa aduca o idee constructiva pentru ajutorarea umanitatii. El a conceput o unitate mondiala in domeniul politicii care ar putea sa rezolve, ca o legatura inteligenta a natiunilor, pastrarea pacii internationale. El a prezentat aceasta adeptilor din conclava sa si a putut fi simtit ca intr-adevar s-ar putea face ceva in acest sens. Maestrul Isus a inteles si a prezentat aceasta grupului Sau de discipoli, pentru ca atunci El lucra in occident. Unul din acesti discipoli din planurile interioare, a sesizat sugestia si a pasat-o mai departe (sau mai degraba a coborat-o) pana cand ideea s-a inregistrat in creierul Colonelului House. El, neinregistrand sursa (de care era total inconstient), a pasat, la randul sau ideea aspirantului celei de-a sasea raze, numit Woodrow Wilson. Apoi, hranita de bogatia ideilor analoage din mintile multora, a fost prezentata lumii. Trebuie sa retineti ca functia unui discipol este de a concentra un curent de energie de un anume fel asupra planului fizic unde poate deveni un centru de forta care sa atraga catre el tipuri similare de idei si curenti de gandire care nu sunt destul de puternici sa traiasca prin ei insisi sau sa produca un impact suficient de puternic asupra constiintei umane.
 
Citeste mai mult

-5%

PRP: 30.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

28.50Lei

28.50Lei

30.00 Lei

Primesti 28 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Explicatiile privind stiinta telepatiei si a impresionarii telepatice cuprinse in aceasta carte, precum si asupra formelor gand, sunt de un imens folos societatii prezente, elucidand multe din misterele fenomenelor deosebite ce s-au inmultit in ultimele decenii. Prezentarea alcatuirii ierarhice a structurilor universului nostru, lumineaza calea cercetatorului doritor de cunoastere.
 
“Adevaratul om telepatic este cel receptiv la impresiile ce-i parvin de la toate formele de viata din cele trei lumi, dar in egala masura este receptiv si la impresiile din lumea sufletelor si din lumea intuitiei. Dezvoltarea instinctului telepatic este cea care il va face in cele din urma pe om sa devina stapanul/maestrul celor trei lumi, si, de asemenea, al celor cinci lumi ale dezvoltarii umane si supraumane. intreaga stiinta a telepatiei (ca samanta a unei viitoare potente a rasei) poate fi dezvoltata si inseleasa printr-un proces de retragere (de abstractizare oculta) si de concentrare asupra cultului telepatic. Acesta este un proces care progreseaza astazi in doua feluri: prin intremediul grupurilor si oamenilor telepatici si prin intermediul investigatiei stiintifice exoterice. Constructia formei-gand ce va obisnui rasa cu ideea lucrarii telepatice se desfasoara in liniste, iar semintele acestei dezvoltari devin foarte puternice si germineaza repede. E vorba, in ultima instanta, de samanta unei civilizatii de maestri.”
 
Cand se folosesc cuvintele Biblice: “in El traim si ne miscam si ne avem fiinta”, avem declaratia unei legi fundamentale in natura si bazele enuntate ale faptului pe care il acoperim prin cuvantul, mai degraba fara sens: Omniprezenta. Omniprezenta isi are bazele in substanta universului si, in ceea ce oamenii de stiinta denumesc eter; acest cuvant, “eter”, este un termen generic acoperind oceanul de energii care se intrepatrund si care constituie acel sintetic corp de energie al planetei noastre.
 
De aceea, apropiindu-ne de subiectul telepatiei, trebuie sa avem grija sa tinem cont ca, fiecare forma din natura are un corp eteric care este parte integranta din forma substantiala a lui Dumnezeu insusi – nu forma densa, fizica, ci ceea ce esoteristii privesc ca fiind forma care creeaza substanta. Folosim cuvantul Dumnezeu pentru a reprezenta expresia acelei Una, O Viata care anima fiecare forma din planul exterior obiectiv. De aceea, corpul eteric sau energetic al fiecarei fiinte umane este o parte integranta a corpului eteric al planetei insasi si, in consecinta, a sistemului solar. Prin acest medium, fiecare fiinta umana este de fapt legata de orice alta expresie a Vietii Divine, mica sau mare. Functia corpului eteric este de a primi impulsuri energetice si sa fie atras in activitate de aceste impulsuri, sau curenti de forta, emanand dintr-o sursa de origine. Corpul eteric nu este in realitate nimic altceva decat energie. Este compus din miliarde de fire de forta ori de mici curenti de energie, mentinuti in relatie cu corpurile emotionale si mentale si cu sufletul prin efectul lor de coordonare. Acesti curenti de energie, la randul lor, au un efect in corpul fizic si se manifesta intr-o activitate de un anume fel sau altul, in functie de natura si puterea tipului de energie care poate domina corpul eteric in orice moment.
 
Prin corpul eteric, circula energie emanata dintr-o minte. Privind Umanitatea ca masa, raspunsul, in conformitate cu regulile Mintii Universale, apare inconstient; in timpurile noastre acesta este complicat de o crestere a receptivitatii la ideile masei – denumita cateodata opinie publica - a mentalitatii umane ce evolueaza rapid. in interiorul familiei umane se gasesc, de asemenea, aceia care raspund acelui grup de Ganditori care, lucrand in maniera mentala, controleaza din latura subiectiva a vietii, extinderea planului mare si manifestarea scopului divin. 
 
Acest grup de Ganditori se imparte in sapte mari diviziuni si este condus de trei mari Vieti sau Entitati Superconstiente. Acestea sunt: Manu, Christos si Mahachohan. Acestia trei lucreaza in principal prin metoda influentarii mintilor adeptilor si a initiatilor. Mai tarziu, acestia, la randul lor, influenteaza discipolii lumii si fiecare discipol in locul sau si cu responsabilitatea sa, lucreaza prin conceptul sau asupra planului si cauta sa-i dea expresie atat cat este posibil. Astfel, dupa cum puteti presupune, este un proces de scadere a vibratiilor pana cand devin destul de grele incat sa afecteze materia planului fizic si astfel sa faca posibila construirea efectelor organizate in planul fizic. Acesti discipoli au lucrat pana acum foarte mult singuri, exceptand situatia in care relatiile karmice i-au dezvaluit pe unii pentru altii si o relatie de inter comunicare telepatica a fost strict si fundamental dedicata Ierarhiei adeptilor si initiatilor, incarnati sau nu si muncii lor individuale cu discipolii lor.
 
Totusi, acum este posibila stabilirea unor conditii asemanatoare si o relatie telepatica intre discipoli la nivelul planului fizic. Nu conteaza unde s-ar afla, membrilor acestui grup de mistici si cunoscatori, la un moment dat le va fi usor sa comunice intre ei si asta se intampla destul de frecvent chiar si azi. O idee mistica de baza sau o noua revelatie asupra adevarului este dintr-odata recunoscuta de mai multi si isi gaseste expresia simultan prin intermediul mai multor minti. Nici o singura persoana nu poate pretinde dreptul individual asupra unui principiu enuntat sau a unui adevar. Mai multe minti l-au inregistrat. Totusi, generalizand la o scara larga, se spune ca acesti oameni au atins curentii gandului interior ori au raspuns actiunii Mintii Universale. Literal si tehnic, aceasta nu este asa. Mintea Universala este atinsa de un membru al Ierarhiei planetare in functie de capacitatea si echipamentul sau mental si de imediatele nevoi ce au fost sesizate de adeptii lucratori. Apoi, El prezinta noua idee, noua descoperire sau noua revelatie grupului sau de adepti (telepatic, bineinteles) si, dupa ce a fost discutata de ei, El o prezinta grupului sau de discipoli. Printre ei, El va gasi unul care raspunde mai bine si mai inteligent decat ceilalti si acesta, prin gandirea lui clara si puterea formelor-gand formulate, poate atunci sa influenteze alte minti. Acestea prind conceptul ca si cum ar fi al lor; ele raman asupra lui si lucreaza pentru a-l manifesta. Fiecare minte il priveste ca si cum ar fi privilegiul sau special sa faca asta si pentru ca detin aceasta facultate specializata precum si responsabilitatea determinata automat, arunca asupra conceptului toata energia sa, lucreaza si se lupta pentru formele-gand ale sale.
 
O ilustrare pentru aceasta poate fi gasita in istoria Ligii Natiunilor. inainte de a face o munca speciala, Maestrul Serapis s-a straduit sa aduca o idee constructiva pentru ajutorarea umanitatii. El a conceput o unitate mondiala in domeniul politicii care ar putea sa rezolve, ca o legatura inteligenta a natiunilor, pastrarea pacii internationale. El a prezentat aceasta adeptilor din conclava sa si a putut fi simtit ca intr-adevar s-ar putea face ceva in acest sens. Maestrul Isus a inteles si a prezentat aceasta grupului Sau de discipoli, pentru ca atunci El lucra in occident. Unul din acesti discipoli din planurile interioare, a sesizat sugestia si a pasat-o mai departe (sau mai degraba a coborat-o) pana cand ideea s-a inregistrat in creierul Colonelului House. El, neinregistrand sursa (de care era total inconstient), a pasat, la randul sau ideea aspirantului celei de-a sasea raze, numit Woodrow Wilson. Apoi, hranita de bogatia ideilor analoage din mintile multora, a fost prezentata lumii. Trebuie sa retineti ca functia unui discipol este de a concentra un curent de energie de un anume fel asupra planului fizic unde poate deveni un centru de forta care sa atraga catre el tipuri similare de idei si curenti de gandire care nu sunt destul de puternici sa traiasca prin ei insisi sau sa produca un impact suficient de puternic asupra constiintei umane.
 
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

Loredana Bukos 24/08/2023 18:48
green icon awesome check Achizitie verificata
Daca vrei sa iti dezvolti abilitatile telepatice si sa le intelegi mai bine, aceasta este cartea ce mai potrivita care te poate ajuta in aceasta privinta. Recomand
Arata mai mult
  • Like review icon 0
  • Add comments

1 din 1 de rezultate

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one