The Food of Sichuan
De (autor): Fuchsia Dunlop
New York Times "Holiday Books 2019--Cooking" - NPR "Favorite Books of 2019" - Guardian "Best Cookbooks and Food Writing of 2019" - Cond Nast Traveler "Best Travel Cookbooks 2019" - Chowhound "Best New International Cookbooks for Fall 2019"
An essential update of Fuchsia Dunlop's landmark book on Sichuan cuisine, with 200 recipes and stunning photographs.
-15%
transport gratuit
PRP: 248.00 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
210.80Lei
210.80Lei
248.00 LeiPrimesti 210 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
New York Times "Holiday Books 2019--Cooking" - NPR "Favorite Books of 2019" - Guardian "Best Cookbooks and Food Writing of 2019" - Cond Nast Traveler "Best Travel Cookbooks 2019" - Chowhound "Best New International Cookbooks for Fall 2019"
An essential update of Fuchsia Dunlop's landmark book on Sichuan cuisine, with 200 recipes and stunning photographs.
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
-
-15%
Complete Wok Cookbook: 125 Classic Chinese Recipes to Steam, Braise, Smoke, and Stir-Fry - Chris Toy
PRP: 111.54 Lei
94.81 Lei
94.81 Lei111.54 Lei
De acelasi autor
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!