The Science of Ice Cream
De (autor): Chris Clarke
Written in an accessible style, the fully revised third edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.
-10%
transport gratuit
PRP: 299.11 Lei

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
269.20Lei
269.20Lei
299.11 LeiPrimesti 269 puncte

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Written in an accessible style, the fully revised third edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.
Detaliile produsului
S-ar putea sa-ti placa si
-
-10%
The Big Dairy Free Cookbook: The Complete Collection of Delicious Dairy-Free Recipes - Pamela Ellgen
PRP: 105.34 Lei
94.81 Lei
94.81 Lei105.34 Lei
De acelasi autor
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!