headerdesktop craciuntarg12dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile craciuntarg12dec25

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

🎄Târgul cadourilor de Crăciun✨

Reduceri de până la -74%!

Răsfoiește & Dăruiește povești>

The Sullivan Street Bakery Cookbook

De (autor): Jim Lahey

The Sullivan Street Bakery Cookbook - Jim Lahey

The Sullivan Street Bakery Cookbook

De (autor): Jim Lahey


Founded in 1994, Sullivan Street Bakery is renowned for its outstanding bread, which graces the tables of New York's most celebrated restaurants. The bread at Sullivan Street Bakery, crackling brown on the outside and light and aromatic on the inside, is inspired by the dark, crusty loaves that James Beard Award-winning baker Jim Lahey discovered in Rome.

Jim builds on the revolutionary no-knead recipe he developed for his first book, My Bread, to outline his no-fuss system for making sourdough at home. Applying his Italian-inspired method to his repertoire of pizzas, pastries, egg dishes, and caf classics, The Sullivan Street Bakery Cookbook delivers the flavors of a bakery Ruth Reichl once called "a church of bread."

Citește mai mult

-20%

transport gratuit

PRP: 235.12 Lei

!

Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.

188.10Lei

188.10Lei

235.12 Lei

Primești 188 puncte

Important icon msg

Primești puncte de fidelitate după fiecare comandă! 100 puncte de fidelitate reprezintă 1 leu. Folosește-le la viitoarele achiziții!

Indisponibil

Plasează rapid comanda

Important icon msg

Poți comanda acest produs introducând numărul tău de telefon. În cel mai scurt timp vei fi apelat de un operator Libris pentru preluarea datelor necesare.

Completează mai jos numărul tău de telefon

Descrierea produsului


Founded in 1994, Sullivan Street Bakery is renowned for its outstanding bread, which graces the tables of New York's most celebrated restaurants. The bread at Sullivan Street Bakery, crackling brown on the outside and light and aromatic on the inside, is inspired by the dark, crusty loaves that James Beard Award-winning baker Jim Lahey discovered in Rome.

Jim builds on the revolutionary no-knead recipe he developed for his first book, My Bread, to outline his no-fuss system for making sourdough at home. Applying his Italian-inspired method to his repertoire of pizzas, pastries, egg dishes, and caf classics, The Sullivan Street Bakery Cookbook delivers the flavors of a bakery Ruth Reichl once called "a church of bread."

Citește mai mult

S-ar putea să-ți placă și

De același autor

Părerea ta e inspirație pentru comunitatea Libris!

Istoricul tău de navigare

Acum se comandă

Noi suntem despre cărți, și la fel este și

Newsletter-ul nostru.

Abonează-te la veștile literare și primești un cupon de -10% pentru viitoarea ta comandă!

*Reducerea aplicată prin cupon nu se cumulează, ci se aplică reducerea cea mai mare.

Mă abonez image one
Mă abonez image one
Accessibility Logo

Salut! Te pot ajuta?

X