headerdesktop corintwktrgr26apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile corintwktrgr26apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Trandafiri si Gerbera

De (autor): Gabriel Burlacu

0
(0 review-uri)
Trandafiri si Gerbera - Gabriel Burlacu

Trandafiri si Gerbera

De (autor): Gabriel Burlacu

0
(0 review-uri)
Trandafiri si Gerbera. Povestiri. Colectia Horatio 

Poetul Gabriel Burlacu este si prozator, fiind, inainte chiar de a aborda poezia, autorul unor romane. Acum el se prezinta insa intr-o ipostaza inedita, cea de memorialist si realizator de schite. Intamplari insolite, cele mai multe cu haz, din existenta bogata a autorului iau forma unor proze concentrate, placute la lectura si usor moralizatoare. Cititi-le cu incredere. -  Horia Garbea
 
Prunele vinete erau multe si se lojneau, iar cele garlanoase, zemoase, aveau un parfum deosebit, se consumau proaspete, se facea compot sau gem.
...
Culegeam si mancam pere motrune, o varietate de pere vechi romanesti, astazi aproape disparute, mere varatice acrisoare si parfumate, iar cand incepeau sa prinda coaja nucile verzi, savuram miejii de nuca scobiti de bunicul meu. Tot la capitolul deliciilor culinare din copilarie de la bunici includ smantana, urda, branza proaspata si cea veche, carnea si carnatii la garnita, sarmalele care se gateau in oala de lut la foc mic, iahnia de fasole cu muraturi asortate si usor ardeiate, mamaliga. - Prune garlanoase
Citeste mai mult

transport gratuit

58.00Lei

58.00Lei

Primesti 58 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Descrierea produsului

Trandafiri si Gerbera. Povestiri. Colectia Horatio 

Poetul Gabriel Burlacu este si prozator, fiind, inainte chiar de a aborda poezia, autorul unor romane. Acum el se prezinta insa intr-o ipostaza inedita, cea de memorialist si realizator de schite. Intamplari insolite, cele mai multe cu haz, din existenta bogata a autorului iau forma unor proze concentrate, placute la lectura si usor moralizatoare. Cititi-le cu incredere. -  Horia Garbea
 
Prunele vinete erau multe si se lojneau, iar cele garlanoase, zemoase, aveau un parfum deosebit, se consumau proaspete, se facea compot sau gem.
...
Culegeam si mancam pere motrune, o varietate de pere vechi romanesti, astazi aproape disparute, mere varatice acrisoare si parfumate, iar cand incepeau sa prinda coaja nucile verzi, savuram miejii de nuca scobiti de bunicul meu. Tot la capitolul deliciilor culinare din copilarie de la bunici includ smantana, urda, branza proaspata si cea veche, carnea si carnatii la garnita, sarmalele care se gateau in oala de lut la foc mic, iahnia de fasole cu muraturi asortate si usor ardeiate, mamaliga. - Prune garlanoase
Citeste mai mult

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one