True to the Land: A History of Food in Australia
De (autor): Paul Van Reyk
Van Reyk, Paul: - Paul van Reyk is a food writer living in Sydney, Australia. He is a regular presenter at the Symposium of Australian Gastronomy.
-10%
transport gratuit
PRP: 195.00 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
175.50Lei
175.50Lei
195.00 LeiPrimesti 175 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Van Reyk, Paul: - Paul van Reyk is a food writer living in Sydney, Australia. He is a regular presenter at the Symposium of Australian Gastronomy.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!