headerdesktop libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile  libfest19mar24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

LIBfest e on!

Reduceri, carti cu Autograf si

Dialoguri cu scriitori

Plaseaza comanda!

Usa secreta catre succes Ed.2

De (autor): Florence Scovel Shinn

0
(0 review-uri)
Usa secreta catre succes Ed.2 - Florence Scovel Shinn
Rasfoieste

Usa secreta catre succes Ed.2

De (autor): Florence Scovel Shinn

0
(0 review-uri)
Usa secreta catre succes / The Secret Door to Succes, de Florence Scovel Shinn reprezinta o culegere de cuvantari si discursuri ale autoarei, in care aceasta incearca sa va convinga sa fiti stapanii propriilor ganduri si sa va bucurati de abundenta si prosperitate printr-o cunoastere efectiva a Legii Spirituale. „Atunci au trambitat preotii din trambite. Si cum a auzit poporul glasul de trambita, a strigat tot poporul impreuna cu glas tare si puternic si s-au prabusit toate zidurile imprejurul cetatii pana in temelie si a intrat tot poporul in cetate, fiecare din partea unde era, si au luat cetatea.” Iosua, 6, 20
 
Florence Scovel Shinn vorbeste in acest volum, aflat la prima aparitie in limba romana, despre faptul ca toata lumea are potentialul de a avea succes, dar ca, de multe ori, acest succes pare foarte greu de atins. Autoarea sustine ca oamenii au nevoie de un sistem in care credinta, perseverenta si intuitia sa reprezinte cheile potrivite.
 
Atitudinea spirituala:
Oamenii vor manifesta interes fata de munca voastra, daca puneti suflet in ceea ce faceti si daca activitatile pe care le intreprindeti devin interesante si pentru ceilalti.
 
Autoarea povesteste astfel despre un om pe care l-a intalnit si care avea parte de nereusite, cu toate ca era inteligent si capabil. De fiecare data cand ajungea acasa, discuta cu mama si matusa lui despre tot ceea ce se intamplase la serviciu. Florence Scovel Shinn i-a spus: „Iti risipesti fortele vorbind despre treburile tale. Nu mai discuta despre asta cu familia ta. Tacerea e de Aur!” Acesta i-a urmat sfatul si in cativa ani a ajuns sa lucreze pe un post mult mai bine platit. Succesul nu este un secret, este un Sistem. „Drumul catre succes este o cale dreapta si ingusta; este un drum care necesita iubire si atentie totala.”
 
Cand va ganditi la lipsuri, atrageti lipsurile; daca va ganditi mult la nedreptati atrageti si mai mult nedreptatile, iar atunci cand stiti ca tot ceea ce faceti se poate intoarce impotriva voastra, incepe sa va fie teama de acest efect de bumerang.
 
O atitudine spirituala inseamna sa ai incredere in Dumnezeu, pentru ca este nevoie sa constientizezi ca bunurile sunt o manifestare Divina: „Ceea ce Domnul ofera, nu poate scadea.” Daca se inchide o usa, imediat alta se va deschide. In aceasta carte  autoarea vorbeste despre Jocul Vietii, si cum acesta isi schimba regulile pe masura ce voi va schimbati. Este un joc cu un singur jucator.
 
Parabola Fecioarelor intelepte si a fecioarelor nesabuite iti vorbeste despre ce inseamna adevarata rugaciune. „Cinci insa dintre ele erau fara minte, iar cinci intelepte. Caci cele fara minte, luand candelele, n-au luat cu sine untdelemn. Iar cele intelepte au luat untdelemn in vase, odata cu candelele lor.” (Sfanta Evanghelie dupa Matei, 25:3,4)
 
Conform lui Florence Scovel Shinn, credinta fara actiune este moarta. Un baiat, unul dintre studentii autoarei, isi dorea foarte mult sa plece in strainatate. A facut urmatoarea afirmatie: „Aduc multumiri pentru calatoria mea divin proiectata, divin finantata, sub protectie divina si perfect pusa la punct.” Nu prea avea bani, dar cunoscand legea pregatirii, si-a cumparat un cufar. Era un cufar foarte vesel, cu o dunga rosie, mare, de jur-imprejur. De cate ori il privea, se concentra asupra calatoriei. Intr-o zi, acestuia i s-a parut ca a simtit camera miscandu-se. Avea impresia ca era pe un vapor. Cand s-a indreptat spre fereastra pentru a respira aer curat, a simtit aroma docurilor. Cu urechea interna a auzit tipatul unui pescarus si scartaitul de pasarela. Cufarul incepuse sa-si faca treaba, reglandu-l pe acesta pe vibratia calatoriei. Nu mult dupa asta, el a obtinut o suma mare de bani si a plecat in calatorie. Cand s-a intors, a povestit ca aceasta fusese perfecta, pana la cel mai mic detaliu.
 
In arena Vietii, trebuie sa va pastrati conectati pe frecventa armoniei. Actionati din teama sau din credinta? Fiti foarte atenti la motivele din care actionati, pentru ca de la ele pleaca problemele vietii voastre.
 
Aflati ca in cazul in care problema este una financiara, trebuie sa stiti cum sa va gasiti avantul financiar si cum sa il pastrati cu ajutorul credintei active. O atitudine materialista in privinta banilor este aceea de a avea incredere in salariul pe care il primiti, in venituri si in investitiile pe care le-ati facut, cu toate ca acestea se diminueaza, uneori, peste noapte.
 
Legea pregatirii
De regula, omul care atinge succesul are fixata in minte ideea succesului. Daca exista la baza stanca solida a Adevarului si a dreptatii, atunci succesul va dainui. Daca nu, inseamna ca este construit pe nisip si este maturat de ape, intorcandu-se in nimicul din care a venit.

Usa secreta catre succes vorbeste despre Legea pregatirii. Legea pregatirii lucreaza in ambele directii. Daca va pregatiti pentru ce va temeti sau pentru ce nu va doriti, veti incepe sa atrageti acele lucruri. David zice: "Lucrul de care ma temeam a venit asupra mea si lucrul de care imi era groaza a venit peste mine."
Auziti oamenii spunand: "Trebuie sa pun bani deoparte in caz ca ma voi imbolnavi." Acestia se pregatesc constient pentru boala. Sau "Pun bani deoparte pentru zile grele." Zilele grele vin cu siguranta, in cel mai nepotrivit moment.
 
Dumnezeu a proiectat bunastarea pentru fiecare om. Hambarele tale vor fi pline si cupa ta va da pe dinafara. (Deut. 28, 2-6) Trebuie sa invatam cum sa cerem intr-un mod corect.
 
Schimbarea asteptarilor pe care le aveti duce la schimbarea conditiilor de viata. Daca va comportati ca si cum v-ati astepta la succes, bucurie si bunastare, veti avea parte chiar de aceste lucruri, pentru ca nimeni nu poate dobandi succesul, daca se asteapta la pierderi, lipsuri si esecuri. Daca veti continua sa observati lucrurile frumoase, veti stabili o conexiune cu acestea, si astfel, mai devreme sau mai tarziu, le veti atrage in viata voastra.
 
Pentru a fi stapani pe orice situatie, trebuie sa constientizati faptul ca fiecare binecuvantare este Dumnezeu in actiune.
 
Lumea minunilor
 
In aceasta carte este abordata si ideea unei a patra dimensiuni, care poarta numele de Lumea Minunilor. Matematicianul Piotr Demianovici Uspenski este cel care a vorbit prima data despre aceasta lume. El a realizat, matematic, ca acolo unde toate conditiile sunt perfecte, exista un taram. Taramul pe care Iisus Hristos il numea Imparatia.
 
Dezvoltarea spirituala presupune abilitatea de a sta linistit, sau de a va da la o parte si a lasa Inteligenta Infinita sa va ridice poverile si sa va poarte luptele. Cand povara resentimentului este ridicata, simtisi o stare de usurare. Impartasiti sentimente de prietenie pentru toata lumea, iar organele trupului vostru incep sa functioneze cum se cuvin.
 
Pazitorul gandurilor voastre este supraconstiinta. Puteti controla gandurile printr-o hotarare blanda, si nu prin forta. Succesul si fericirea depind de pazitorul propriilor voastre ganduri, care mai devreme sau mai tarziu se vor materializa. Marea sansa si marele succes, se pot strecura in viata voastra, atunci cand va asteptati mai putin. Insa trebuie sa fiti relaxati si sa lasati marea lege a atractiei sa functioneze.
 
Autoarea este de parere ca la majoritatea oamenilor, intuitia este o facultate latenta. Astfel, ea spune : „Trezeste-te tu cel care dormi! Trezeste-te inspre ceea ce te mana. Trezeste-te inspre divinitatea ta interioara!”
 
O femeie a venit la Florence Scovel Shinn cu o problema de afaceri. Shinn i-a spus: "Lasa-l pe Dumnezeu sa jongleze cu situatia." Acest lucru i-a oferit femeii declicul, facand urmatoarea afirmatie: "Il las acum pe Dumnezeu sa jongleze cu situatia." Apoi a dat spre inchiriere o casa care era pe piata de mai mult timp.
 
Multi oameni decupeaza imagini terifiante. Vad lucruri care nu sunt de provenienta divina. Cu „ochiul unic”, omul vede doar Adevarul. Vede dincolo de rau, stiind ca din el o sa iasa binele. Transforma nedreptatea in dreptate si isi dezarmeaza asa-zisii dusmani cu ajutorul bunavointei. In mitologie, se vorbeste despre ciclopi, o rasa de giganti, care ar fi locuit pe teritoriul Siciliei. Acesti giganti aveau un singur ochi in mijlocul fruntii. Centrul imaginatiei este situat in frunte (intre ochi). Deci uriasii aceia mitici au pornit de la aceasta idee. Intr-adevar, cand ai un singur ochi, esti un urias. Atunci, orice gand va fi un gand constructiv, iar orice cuvant, un cuvant al Puterii. Lasati cel de-al treilea ochi sa fie pazitorul portii. Daca ochiul vostru este sanatos, tot trupul vostru va fi plin de lumina.
 
Exista doua carari: Cea a lipsurilor si cea a bunastarii. Omul cu o constiinta bogata nu merge pe aceeasi cale mentala cu cel care are o constiinta saraca. Cel bogat se conecteaza imediat la proviziile divine generoase, deoarece gandurile bogate duc intotdeauna la situatii imbelsugate. In Supraconstiinta (Hristosul launtric) exista destule provizii care sa acopere orice cerere, iar sinele vostru este perfect si permanent. Multi oameni indura conditii grele pentru ca sunt prea lenesi (mental) sa vada dincolo de ele. Trebuie sa va doriti foarte mult libertatea financiara, trebuie sa va simtiti bogati, sa va vedeti bogati, sa fiti mereu pregatiti pentru bogatie. Astfel va veti programa subconstientul sa aiba asteptari mari.
 
Inspiratia venita de la Cel Atotputernic va fi apararea mea si voi avea parte de argint din belsug.
 
Daca veti avea convingerea ca nu veti duce lipsa de nimic, ca Inteligenta Infinita satisface orice nevoie, atunci orice trebuinta va va fi satisfacuta.
 
In momentul in care ati cerut ca Planul Divin sa se manifeste, vi s-a oferit protectia impotriva lucrurilor care nu se afla in Planul Divin. Poate credeti ca fericirea voastra depinde de obtinerea unui anumit lucru, doar ca mai tarziu veti ajunge sa ii multumiti lui Dumnezeu ca nu l-ati obtinut. Cateodata, sunteti tentati sa ascultati de ratiune, in detrimentul pornirilor intuitive. Atunci intervine Mana Destinului care va impinge pe drumul cel bun si va regasiti, prin voie divina, din nou pe cararea magica. Sunteti, acum, perfect constienti in ceea ce priveste binele vostru, pentru ca aveti urechi de auzit (chemarile intuitiei) si ochi de vazut drumul deschis al implinirii. Geniul meu interior este trezit. Acum, imi implinesc destinul.
 
Citeste mai mult

LIBfest

-20%

PRP: 22.00 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

17.60Lei

17.60Lei

22.00 Lei

Primesti 17 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

In stoc

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Usa secreta catre succes / The Secret Door to Succes, de Florence Scovel Shinn reprezinta o culegere de cuvantari si discursuri ale autoarei, in care aceasta incearca sa va convinga sa fiti stapanii propriilor ganduri si sa va bucurati de abundenta si prosperitate printr-o cunoastere efectiva a Legii Spirituale. „Atunci au trambitat preotii din trambite. Si cum a auzit poporul glasul de trambita, a strigat tot poporul impreuna cu glas tare si puternic si s-au prabusit toate zidurile imprejurul cetatii pana in temelie si a intrat tot poporul in cetate, fiecare din partea unde era, si au luat cetatea.” Iosua, 6, 20
 
Florence Scovel Shinn vorbeste in acest volum, aflat la prima aparitie in limba romana, despre faptul ca toata lumea are potentialul de a avea succes, dar ca, de multe ori, acest succes pare foarte greu de atins. Autoarea sustine ca oamenii au nevoie de un sistem in care credinta, perseverenta si intuitia sa reprezinte cheile potrivite.
 
Atitudinea spirituala:
Oamenii vor manifesta interes fata de munca voastra, daca puneti suflet in ceea ce faceti si daca activitatile pe care le intreprindeti devin interesante si pentru ceilalti.
 
Autoarea povesteste astfel despre un om pe care l-a intalnit si care avea parte de nereusite, cu toate ca era inteligent si capabil. De fiecare data cand ajungea acasa, discuta cu mama si matusa lui despre tot ceea ce se intamplase la serviciu. Florence Scovel Shinn i-a spus: „Iti risipesti fortele vorbind despre treburile tale. Nu mai discuta despre asta cu familia ta. Tacerea e de Aur!” Acesta i-a urmat sfatul si in cativa ani a ajuns sa lucreze pe un post mult mai bine platit. Succesul nu este un secret, este un Sistem. „Drumul catre succes este o cale dreapta si ingusta; este un drum care necesita iubire si atentie totala.”
 
Cand va ganditi la lipsuri, atrageti lipsurile; daca va ganditi mult la nedreptati atrageti si mai mult nedreptatile, iar atunci cand stiti ca tot ceea ce faceti se poate intoarce impotriva voastra, incepe sa va fie teama de acest efect de bumerang.
 
O atitudine spirituala inseamna sa ai incredere in Dumnezeu, pentru ca este nevoie sa constientizezi ca bunurile sunt o manifestare Divina: „Ceea ce Domnul ofera, nu poate scadea.” Daca se inchide o usa, imediat alta se va deschide. In aceasta carte  autoarea vorbeste despre Jocul Vietii, si cum acesta isi schimba regulile pe masura ce voi va schimbati. Este un joc cu un singur jucator.
 
Parabola Fecioarelor intelepte si a fecioarelor nesabuite iti vorbeste despre ce inseamna adevarata rugaciune. „Cinci insa dintre ele erau fara minte, iar cinci intelepte. Caci cele fara minte, luand candelele, n-au luat cu sine untdelemn. Iar cele intelepte au luat untdelemn in vase, odata cu candelele lor.” (Sfanta Evanghelie dupa Matei, 25:3,4)
 
Conform lui Florence Scovel Shinn, credinta fara actiune este moarta. Un baiat, unul dintre studentii autoarei, isi dorea foarte mult sa plece in strainatate. A facut urmatoarea afirmatie: „Aduc multumiri pentru calatoria mea divin proiectata, divin finantata, sub protectie divina si perfect pusa la punct.” Nu prea avea bani, dar cunoscand legea pregatirii, si-a cumparat un cufar. Era un cufar foarte vesel, cu o dunga rosie, mare, de jur-imprejur. De cate ori il privea, se concentra asupra calatoriei. Intr-o zi, acestuia i s-a parut ca a simtit camera miscandu-se. Avea impresia ca era pe un vapor. Cand s-a indreptat spre fereastra pentru a respira aer curat, a simtit aroma docurilor. Cu urechea interna a auzit tipatul unui pescarus si scartaitul de pasarela. Cufarul incepuse sa-si faca treaba, reglandu-l pe acesta pe vibratia calatoriei. Nu mult dupa asta, el a obtinut o suma mare de bani si a plecat in calatorie. Cand s-a intors, a povestit ca aceasta fusese perfecta, pana la cel mai mic detaliu.
 
In arena Vietii, trebuie sa va pastrati conectati pe frecventa armoniei. Actionati din teama sau din credinta? Fiti foarte atenti la motivele din care actionati, pentru ca de la ele pleaca problemele vietii voastre.
 
Aflati ca in cazul in care problema este una financiara, trebuie sa stiti cum sa va gasiti avantul financiar si cum sa il pastrati cu ajutorul credintei active. O atitudine materialista in privinta banilor este aceea de a avea incredere in salariul pe care il primiti, in venituri si in investitiile pe care le-ati facut, cu toate ca acestea se diminueaza, uneori, peste noapte.
 
Legea pregatirii
De regula, omul care atinge succesul are fixata in minte ideea succesului. Daca exista la baza stanca solida a Adevarului si a dreptatii, atunci succesul va dainui. Daca nu, inseamna ca este construit pe nisip si este maturat de ape, intorcandu-se in nimicul din care a venit.

Usa secreta catre succes vorbeste despre Legea pregatirii. Legea pregatirii lucreaza in ambele directii. Daca va pregatiti pentru ce va temeti sau pentru ce nu va doriti, veti incepe sa atrageti acele lucruri. David zice: "Lucrul de care ma temeam a venit asupra mea si lucrul de care imi era groaza a venit peste mine."
Auziti oamenii spunand: "Trebuie sa pun bani deoparte in caz ca ma voi imbolnavi." Acestia se pregatesc constient pentru boala. Sau "Pun bani deoparte pentru zile grele." Zilele grele vin cu siguranta, in cel mai nepotrivit moment.
 
Dumnezeu a proiectat bunastarea pentru fiecare om. Hambarele tale vor fi pline si cupa ta va da pe dinafara. (Deut. 28, 2-6) Trebuie sa invatam cum sa cerem intr-un mod corect.
 
Schimbarea asteptarilor pe care le aveti duce la schimbarea conditiilor de viata. Daca va comportati ca si cum v-ati astepta la succes, bucurie si bunastare, veti avea parte chiar de aceste lucruri, pentru ca nimeni nu poate dobandi succesul, daca se asteapta la pierderi, lipsuri si esecuri. Daca veti continua sa observati lucrurile frumoase, veti stabili o conexiune cu acestea, si astfel, mai devreme sau mai tarziu, le veti atrage in viata voastra.
 
Pentru a fi stapani pe orice situatie, trebuie sa constientizati faptul ca fiecare binecuvantare este Dumnezeu in actiune.
 
Lumea minunilor
 
In aceasta carte este abordata si ideea unei a patra dimensiuni, care poarta numele de Lumea Minunilor. Matematicianul Piotr Demianovici Uspenski este cel care a vorbit prima data despre aceasta lume. El a realizat, matematic, ca acolo unde toate conditiile sunt perfecte, exista un taram. Taramul pe care Iisus Hristos il numea Imparatia.
 
Dezvoltarea spirituala presupune abilitatea de a sta linistit, sau de a va da la o parte si a lasa Inteligenta Infinita sa va ridice poverile si sa va poarte luptele. Cand povara resentimentului este ridicata, simtisi o stare de usurare. Impartasiti sentimente de prietenie pentru toata lumea, iar organele trupului vostru incep sa functioneze cum se cuvin.
 
Pazitorul gandurilor voastre este supraconstiinta. Puteti controla gandurile printr-o hotarare blanda, si nu prin forta. Succesul si fericirea depind de pazitorul propriilor voastre ganduri, care mai devreme sau mai tarziu se vor materializa. Marea sansa si marele succes, se pot strecura in viata voastra, atunci cand va asteptati mai putin. Insa trebuie sa fiti relaxati si sa lasati marea lege a atractiei sa functioneze.
 
Autoarea este de parere ca la majoritatea oamenilor, intuitia este o facultate latenta. Astfel, ea spune : „Trezeste-te tu cel care dormi! Trezeste-te inspre ceea ce te mana. Trezeste-te inspre divinitatea ta interioara!”
 
O femeie a venit la Florence Scovel Shinn cu o problema de afaceri. Shinn i-a spus: "Lasa-l pe Dumnezeu sa jongleze cu situatia." Acest lucru i-a oferit femeii declicul, facand urmatoarea afirmatie: "Il las acum pe Dumnezeu sa jongleze cu situatia." Apoi a dat spre inchiriere o casa care era pe piata de mai mult timp.
 
Multi oameni decupeaza imagini terifiante. Vad lucruri care nu sunt de provenienta divina. Cu „ochiul unic”, omul vede doar Adevarul. Vede dincolo de rau, stiind ca din el o sa iasa binele. Transforma nedreptatea in dreptate si isi dezarmeaza asa-zisii dusmani cu ajutorul bunavointei. In mitologie, se vorbeste despre ciclopi, o rasa de giganti, care ar fi locuit pe teritoriul Siciliei. Acesti giganti aveau un singur ochi in mijlocul fruntii. Centrul imaginatiei este situat in frunte (intre ochi). Deci uriasii aceia mitici au pornit de la aceasta idee. Intr-adevar, cand ai un singur ochi, esti un urias. Atunci, orice gand va fi un gand constructiv, iar orice cuvant, un cuvant al Puterii. Lasati cel de-al treilea ochi sa fie pazitorul portii. Daca ochiul vostru este sanatos, tot trupul vostru va fi plin de lumina.
 
Exista doua carari: Cea a lipsurilor si cea a bunastarii. Omul cu o constiinta bogata nu merge pe aceeasi cale mentala cu cel care are o constiinta saraca. Cel bogat se conecteaza imediat la proviziile divine generoase, deoarece gandurile bogate duc intotdeauna la situatii imbelsugate. In Supraconstiinta (Hristosul launtric) exista destule provizii care sa acopere orice cerere, iar sinele vostru este perfect si permanent. Multi oameni indura conditii grele pentru ca sunt prea lenesi (mental) sa vada dincolo de ele. Trebuie sa va doriti foarte mult libertatea financiara, trebuie sa va simtiti bogati, sa va vedeti bogati, sa fiti mereu pregatiti pentru bogatie. Astfel va veti programa subconstientul sa aiba asteptari mari.
 
Inspiratia venita de la Cel Atotputernic va fi apararea mea si voi avea parte de argint din belsug.
 
Daca veti avea convingerea ca nu veti duce lipsa de nimic, ca Inteligenta Infinita satisface orice nevoie, atunci orice trebuinta va va fi satisfacuta.
 
In momentul in care ati cerut ca Planul Divin sa se manifeste, vi s-a oferit protectia impotriva lucrurilor care nu se afla in Planul Divin. Poate credeti ca fericirea voastra depinde de obtinerea unui anumit lucru, doar ca mai tarziu veti ajunge sa ii multumiti lui Dumnezeu ca nu l-ati obtinut. Cateodata, sunteti tentati sa ascultati de ratiune, in detrimentul pornirilor intuitive. Atunci intervine Mana Destinului care va impinge pe drumul cel bun si va regasiti, prin voie divina, din nou pe cararea magica. Sunteti, acum, perfect constienti in ceea ce priveste binele vostru, pentru ca aveti urechi de auzit (chemarile intuitiei) si ochi de vazut drumul deschis al implinirii. Geniul meu interior este trezit. Acum, imi implinesc destinul.
 
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one