promo promo25 octo desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

promo promo25 octombrie mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Card cadou

Zaharul, mai periculos decat cocaina?

De (autor): Daniele Gerkens

5
(1 reviews)
Zaharul, mai periculos decat cocaina? - Daniele Gerkens

Zaharul, mai periculos decat cocaina?

De (autor): Daniele Gerkens

5
(1 reviews)
Zaharul, mai periculos decat cocaina? Marturii, anchete si sfaturi practice pentru o alimentatie mai sanatoasa

Daniele Gerkens, jurnalista franceza la revista Elle, a renuntat la zahar timp de un an. Consecinta a fost ca a scapat de alergii, sinuzita, riduri, balonare, celulita si sase kilograme. Fara niciun tratament! 

Totul a inceput atunci cand autoarea a publicat un articol in editia franceza a revistei Elle despre pericolele consumului de zahar, articol bazat pe descoperirile cercetatorilor de la Universitatea din Bordeaux, care demonstrasera ca zaharul creeaza o dependenta de doua ori mai puternica decat cocaina. Reactiile virulente ale reprezentantilor industriei agroalimentare au determinat-o sa studieze indeaproape problema consumului de zahar, a consecintelor absorbtiei sale de catre organismul uman si a dependentei pe care o creeaza, a folosirii lui in toate produsele alimentare industriale, a dezinformarii masive a publicului si a manipularii studiilor de catre lobby-urile din bransa. Nu sunt lasati deoparte nici inlocuitorii chimici, cu precadere aspartamul. 
Luna de luna, cartea descrie reactiile sale la regimul fara zahar, de la dificultatile inceputului pana la beneficiile care se resimt rapid: 
• dupa 3 saptamani: diminuarea oboselii si cresterea energiei; 
• dupa 5-6 saptamani: un ten mai luminos, o piele mai sanatoasa, riduri estompate si o digestie mult mai buna; 
• dupa 3-4 luni: pierdere in greutate fara niciun efort, cu precadere in zona abdominala, unde depozitele de grasime sunt cele mai periculoase pentru sistemul cardiovascular; 
• dupa 6 luni: disparitia aproape totala a afectiunilor inflamatorii acutizate – sinuzita sau alergie la polen. 
 
O carte bogat documentata: studii stiintifice, interviuri cu psihologi si cu cei mai buni medici specialisti din Franta, cursuri de nutritie, decriptarea marketingului industriei agroalimentare, informatii soc despre vasalitatea Organizatiei Mondiale a Sanatatii, totul presarat cu trairile autoarei si cu sfaturi practice care ne arata ca si noi ne putem vindeca la fel de usor.
Citeste mai mult

-20%

33.60Lei

42.00 Lei

Sau 3360 de puncte

Fiecare comanda noua reprezinta o investitie pentru viitoarele tale comenzi. Orice comanda plasata de pe un cont de utilizator primeste in schimb un numar de puncte de fidelitate, In conformitate cu regulile de conversiune stabilite. Punctele acumulate sunt incarcate automat in contul tau si pot fi folosite ulterior, pentru plata urmatoarelor comenzi.

In stoc

Descrierea produsului

Zaharul, mai periculos decat cocaina? Marturii, anchete si sfaturi practice pentru o alimentatie mai sanatoasa

Daniele Gerkens, jurnalista franceza la revista Elle, a renuntat la zahar timp de un an. Consecinta a fost ca a scapat de alergii, sinuzita, riduri, balonare, celulita si sase kilograme. Fara niciun tratament! 

Totul a inceput atunci cand autoarea a publicat un articol in editia franceza a revistei Elle despre pericolele consumului de zahar, articol bazat pe descoperirile cercetatorilor de la Universitatea din Bordeaux, care demonstrasera ca zaharul creeaza o dependenta de doua ori mai puternica decat cocaina. Reactiile virulente ale reprezentantilor industriei agroalimentare au determinat-o sa studieze indeaproape problema consumului de zahar, a consecintelor absorbtiei sale de catre organismul uman si a dependentei pe care o creeaza, a folosirii lui in toate produsele alimentare industriale, a dezinformarii masive a publicului si a manipularii studiilor de catre lobby-urile din bransa. Nu sunt lasati deoparte nici inlocuitorii chimici, cu precadere aspartamul. 
Luna de luna, cartea descrie reactiile sale la regimul fara zahar, de la dificultatile inceputului pana la beneficiile care se resimt rapid: 
• dupa 3 saptamani: diminuarea oboselii si cresterea energiei; 
• dupa 5-6 saptamani: un ten mai luminos, o piele mai sanatoasa, riduri estompate si o digestie mult mai buna; 
• dupa 3-4 luni: pierdere in greutate fara niciun efort, cu precadere in zona abdominala, unde depozitele de grasime sunt cele mai periculoase pentru sistemul cardiovascular; 
• dupa 6 luni: disparitia aproape totala a afectiunilor inflamatorii acutizate – sinuzita sau alergie la polen. 
 
O carte bogat documentata: studii stiintifice, interviuri cu psihologi si cu cei mai buni medici specialisti din Franta, cursuri de nutritie, decriptarea marketingului industriei agroalimentare, informatii soc despre vasalitatea Organizatiei Mondiale a Sanatatii, totul presarat cu trairile autoarei si cu sfaturi practice care ne arata ca si noi ne putem vindeca la fel de usor.
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Rating general al produsului

5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Review-uri

MarianaLupan2008 08/01/2021 22:00
Recomand cartea tuturor persoanelor care se lupta cu pofta pentru dulciuri!!! Un indrumar pentru o viata sanatoasa. Se poate trai fara zahar. Acum doua luni si jumatate am citit cartea si tot atunci am renuntat la zahar.
  • Like review icon 1
  • Add comments
Ciobotaru Mihaela3 25/10/2017 11:48
Un indrumar pentru o viata sanatoasa. Se poate trai fara zahar. Acum doua luni si jumatate am citit cartea si tot atunci am renuntat la zahar. Si da , exista viata dupa zahar. carne etc.
  • Like review icon 1
  • Add comments

Noi suntem despre cărţi şi la fel este şi Newsletter-ul nostru

Abonează-te pentru a afla rapid care sunt promoţiile zilei, noutăţile şi recomandările noastre.

Ma abonez image one
Ma abonez image one