headerdesktop pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile pastitarg15apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

Targul Cadourilor de Pasti

-86%, -30%, -50%, -79%

TRANSPORT GRATUIT la peste 75 lei

Comanda acum!

Irina Binder

0
(0 review-uri)
  • Irina Binder
  • Irina Binder
  • Irina Binder
  • Irina Binder

Irina Binder

0
(0 review-uri)
Dragii mei,
Aşa cum v-am obişnuit de ceva vreme, reîncep seria recomandărilor de carte pentru aceia dintre voi care doriţi să ştiţi ce mai citesc sau care aveţi nevoie de puţină inspiraţie înainte de concedii, ca să aflaţi poate ce cărţi doriţi să luaţi cu voi la mare sau la munte sau acolo unde aţi decis să vă bucuraţi anul acesta de vacanţă.
Profit de proiectul iniţiat de prietenii mei de la Libris, pe care îi felicit cu această ocazie, ca să vă spun ce am mai citit în ultima vreme şi ce mi-aş dori să citiţi şi voi. Mi-a fost greu să aleg doar 10 titluri, dar cărţile pe care le-am selectat sunt tot atâtea motive să vă umpleţi sufletul de frumos, mintea de înţelepciune şi inima de iubire. 
Vă voi spune pe scurt ce am apreciat la fiecare titlu în parte şi m-aş bucura dacă, la întoarcerea din concediu sau doar din călătoria în paginile oricăreia dintre aceste cărţi, mi-aţi împărtăşi impresiile voastre. Până atunci vă doresc să vă bucuraţi de vacanţă, de lectură şi de viaţă! Vă iubesc!
A voastră, Irina Binder
Visătorii nu mor niciodată / Carmen Voinea – Răducanu / Editura For You
Nu mai este un secret faptul că am insistat câţiva ani să fie scrisă această carte. O urmăream pe autoare de ceva vreme pe blogul ei, Oglinzi şi Umbre, şi m-a impresionat stilul său autentic, cald, uman, de a povesti. M-am regăsit în foarte multe dintre poveştile ei de viaţă şi mi-a plăcut sensibilitatea cu care pune în scris ceea ce simte. De aceea, m-am bucurat foarte tare atunci când în sfârşit şi-a făcut curaj şi a decis să publice. O carte de eseuri despre viaţă, iubire, prietenie, trădare, disperare, oameni dragi, animale dragi, sărăcie, copilărie şi, mai ales, despre speranţă reînviată. 
Carmen Voinea–Răducanu vorbeşte despre viaţă aşa cum puţini ştiu să o facă şi este dăruită nativ cu harul de a pune în cuvinte meşteşugite cele mai intime gânduri şi trăiri. Visătorii nu mor niciodată este prima carte a lui Carmen Voinea–Răducanu şi se află deja în topuri. O carte de suflet şi o autoare în plină ascensiune. Veţi mai auzi de ea, vă asigur.
P.S. Desigur, cum am năşit această carte încă din faşă, nu puteam să nu îi scriu prefaţa.  Aşadar, o garanţie în plus a frumuseţii acestei cărţi. 
Puţine cuvinte, multă iubire / Ieromonah Hrisostom Filipescu / Editura PIM
Mulţi dintre voi îl cunoaşteţi pe Părintele Hrisostom Filipescu din locul unde se simte el cel mai bine – sfânta biserică –, însă, pe lângă harul de a fi un preot bun, părintele Hrisostom este şi un scriitor talentat şi profund. Stând de vorbă cu el, am fost plăcut impresionată de iubirea de oameni şi de Dumnezeu, precum şi de simplitatea şi obiectivitatea cu care face a analiză foarte exactă a situaţiei sociale şi politice a României. 
Hrisostom se remarcă prin analiza fină, sensibilă, subtilă, a omului şi a societăţii, făcută în cuvinte puţine, dar înţelepte, aşa că nu întâmplător cartea se intitulează Puţine cuvinte, multă iubire.
Şi în cazul lui, am insistat să scrie, să publice şi să-şi răspândească vorbele de învăţătură întregului popor român, nu doar enoriaşilor. Am reuşit şi de această dată, dovadă că, dacă îmi place un autor, îl susţin până la capăt, fără invidii şi rivalităţi literare - deci a ajuns în topuri.  
Trăim fără noi / Felicia Popa / Editura Libris Editorial
Aş putea spune că pe Felicia Popa o cunosc de o viaţă, atât de dragi îmi sunt scrierile ei. Este o voce inconfundabilă în peisajul braşovean, ca jurnalist, om de televiziune şi eseist.
Felicia Popa nu poate, nu vrea să fie ca lumea, astfel că stilul ei este voit provocator: un fel de a scrie şi de a fi în care singura cale de a rămâne sănătos din punct de vedere psihic în această lume ce pare să o fi luat-o razna este să te străduieşti să fii tu însuţi. Dar oare mai ştim să facem asta?
Ei bine, în cartea sa Trăim fără noi, Felicia Popa ne destăinuie un adevăr dureros, pe care noi cumva îl intuim: din diferite motive, ne-am îndepărtat de noi înșine şi ne e din ce în ce mai greu să ne întoarcem în noi, să revenim la matcă. Autoarea a înţeles că singura cale de a încerca să reintri în normalitate este prin a te strădui ceas de ceas să fii autentic, să nu te laşi influenţat de vocea gloatei, să nu te laşi purtat de val, să încerci să fii tu însuţi chiar şi atunci când toţi în jurul tău se străduiesc să te asimileze turmei. Din păcate, în această societate în derivă, a trăi cu noi înseamnă, de multe ori, să mergi împotriva curentului. Iar Felicia Popa aşa trăieşte. Aşa scrie. Şi nu ai cum să nu o iubeşti pentru asta.
Preludiu / Ileana Vulpescu / Editura Tempus
Ileana Vulpescu nu mai are nevoie de nicio prezentare: nu cred că este cineva care nu a citit Arta conversației sau care nu a auzit de domnia sa. Aşa că m-am bucurat foarte tare să văd că anul acesta a mai publicat un roman, Preludiu. Ştiam că are să-mi placă, dar la sfârşit am ajuns să-l iubesc. De ce? Pentru că am îndrăgit povestea de familie (o familie cu bune şi cu rele ca oricare alta), dar m-a emoţionat până la lacrimi relaţia mamă-fiică, în care m-am regăsit şi eu cumva. Nu am putut să nu rezonez cu povestea Lidiei, cu dificultăţile prin care trece ea pentru a-şi salva mama şi a-şi găsi rostul în familie şi în viaţă. Este o carte de suflet, scrisă din suflet, care vă va impresiona. Citiţi-o şi nu veţi regreta!
Şi misticii au facturi de plătit / Jim Rosemergy / Editura Darclée
La această carte m-a atras titlul, inedit, care asociază în mod nemaiîntâlnit cele două extreme între care pendulează existenţa noastră: viaţa interioară, credinţa în divinitate, şi viaţa materială, traiul în lume. Normal că te întrebi: oare poţi avea o viaţă spirituală bogată şi prosperitate exterioară? În ce fel? Autorul ne asigură că da, putem echilibra aceste aspecte şi ne arată şi cum. 
Ca să vă las pe voi să descoperiţi, eu vă dezvălui numai atât: cheia dobândirii prosperităţii este reîntoarcerea la Dumnezeu. Cu alte cuvinte, să nu mai vezi salariul ca sursă a abundenţei tale, ci însăşi Sursa. Se pare că misticii lumii ştiau acest adevăr, dar cumva, cu timpul, s-a pierdut. 
Ca să ne ajute să-l readucem în viaţa noastră de zi cu zi şi să scăpăm odată pentru totdeauna de problemele financiare, autorul explică la nivel teoretic cauza sărăciei şi propune o modalitate practică, în 40 de zile, de ajustare a stilului de viaţă pentru a dobândi echilibrul între viaţa spirituală şi cea materială.
Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată... / Karol K. Truman / Editura Adevăr Divin
Frumos titlu, nu-i aşa? Şi nu e un roman, deşi ar putea foarte bine să fie, ci o lucrare ştiinţifică despre efectele durerilor noastre ascunse şi despre intensitatea sentimentelor pe care le evităm sau nu le trăim complet. Deşi ştiam cât de importantă este puterea sentimentelor şi a gândurilor noastre, citind cartea, mi-am dat seama cât de important este să ne dăm voie să trăim fiecare emoţie – atât din sfera bucuriei, cât şi sfera durerii –, deoarece, dacă nu ne îngăduim să le simţim, asta nu înseamnă că ele nu rămân acolo, în noi, şi nu ne macină. Neasumate, sentimentele şi emoţiile ajung să ne saboteze viaţa ulterior. 
Dar există o veste bună! Totul se poate schimba! Autoarea propune un plan de acţiune pentru deblocarea vechilor blocaje emoţionale, pe care îl numeşte „scenariu” şi care a ajutat sute de persoane să-şi transforme viaţa în bine. Cartea conţine mărturii impresionante despre efectele emoţiilor noastre. Sper că o veţi îndrăgi la fel de mult cât  am îndrăgit-o şi eu!
Numerologie şi destin / Valeriu Pănoiu / Editura For You
Ştiţi că mie îmi plac cifrele. Nu întâmplător mi-am ales o meserie bazată pe cifre. Ei bine, am fost curioasă să aflu mai multe şi despre partea ezoterică a numerelor, aşa că am ales o carte de la Editura For You, Numerologie şi destin, de Valeriu Pănoiu. Mi-am făcut şi eu calculele, am citit explicaţiile din dreptul numerelor mele şi mi s-au potrivit! Ba încă am aflat şi de unde mi se trag anumite comportamente. Vă recomand cartea ca să vă faceţi calculele şi voi – veţi afla multe lucruri despre voi!
Dacă aveţi reţineri că trebuie să faceţi calcule matematice de ordinul extragerii de radicali ori ecuaţii polinomiale, nu vă faceţi griji: cartea este scrisă într-un limbaj foarte accesibil, iar calculele numerologice sunt extrem de simple. E ca o joacă, o să vă placă mult! 
Pollyana. Jocul bucuriei / Eleanor H. Porter / Editura Sophia
Această carte se numără printre favoritele mele deoarece Pollyana este simbolul altruismului, al bucuriei de viaţă şi, de ce nu?, al leadershipului. Eroina găseşte partea bună în tot ce se întâmplă, chiar şi în lucrurile care par rele la prima vedere, iar această perspectivă a ei asupra vieţii m-a ajutat şi pe mine să văd viaţa altfel. Atitudinea ei veşnic senină şi plină de mulţumire este contagioasă şi nu cred că există oameni care au citit cartea lui Eleanor Porter şi care să nu se simtă mai motivaţi să fie mai buni şi mai optimişti. 
Uneori, când am câte o zi mai grea, iau cartea şi o răsfoiesc, iar caracterul Pollyanei – bun, sensibil, generos – mă determină ca a doua zi să găsesc energie să o iau şi mai frumos de la capăt. Consider că seria „Pollyana” este o lectură ce se adresează în egală măsură copiilor şi adulţilor şi o recomand cu drag!
Scrisori pentru Ema / Loreta Popa / Editura For You
Apărută de curând, cartea Loretei Popa este formată dintr-o serie de scrisori adresate fiicei ei, Ema. Scrisoarea – practic o poveste de viaţă menită să o ajute pe fiică să descifreze tainele vieţii şi să înţeleagă mai multe despre oameni şi adevărul din spatele lucrurilor – este numai pretextul ca autoarea să aştearnă pe hârtie întâmplări de viaţă reale, trăite de ea sau de prietenii ei. Cartea mi-a atras atenţia prin autenticitatea povestirilor, prin sensibilitatea cu care Loreta îşi pune sufletul în paginile cărţii şi ni-l arată şi nouă şi prin stil. Încă nu am cunoscut-o pe Loreta, însă din lectura cărţii ei am intuit că este o persoană sensibilă, talentată şi o autoare cu al cărei suflet frumos merită să vă întâlniţi vara aceasta într-o lectură de la suflet la suflet.
Frumuseţe de vânzare / Candace Bushnell / Editura Rao  
Cred că vă mai aduceţi aminte de serialul „Totul despre sex”. A făcut furori la vremea aceea şi ţin minte că aşteptam cu nerăbdare episoadele noi, să văd prin ce peripeţii mai trec cele patru prietene nedespărţite: Carrie, Samantha, Miranda şi Charlotte. Când am văzut că autoarea, Candace Bushnell, practic cea care a inspirat personajul Carrie din serial,  a „recidivat” cu o carte nouă, am luat-o şi am citit-o pe nerăsuflate. 
Mi-a plăcut! Şi vă va plăcea şi vouă! Tot un personaj principal feminin, de data aceasta Janey, tot comedioară de moravuri, tot opulenţă şi lume bună, tot strălucire şi viaţă în lumina reflectoarelor, dar dacă stai să vezi dincolo de covorul roşu şi de aparenţe, observi că problemele sufleteşti ale celor bogaţi sunt aceleaşi ca şi ale celor mai puţin avuţi, iar neaveniţii – cei care nu sunt din lumea bună, dar aspiră la ea – constată că se conspiră împotriva lor, pentru a fi excluşi.
Un roman plin de peripeţii, scris cu haz, care vă va crea voie bună şi vă va trezi nostalgii. Este o lectură de vară, lângă briza mării şi cu un cocktail colorat lângă voi.   
 
 
Citeste mai mult

.00Lei

.00Lei

Primesti 0 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Plaseaza rapid comanda

Important icon msg

Completeaza mai jos numarul tau de telefon

Poti comanda acest produs introducand numarul tau de telefon. Vei fi apelat de un operator Libris.ro in cele mai scurt timp pentru prealuarea datelor necesare.

Descrierea produsului

Dragii mei,
Aşa cum v-am obişnuit de ceva vreme, reîncep seria recomandărilor de carte pentru aceia dintre voi care doriţi să ştiţi ce mai citesc sau care aveţi nevoie de puţină inspiraţie înainte de concedii, ca să aflaţi poate ce cărţi doriţi să luaţi cu voi la mare sau la munte sau acolo unde aţi decis să vă bucuraţi anul acesta de vacanţă.
Profit de proiectul iniţiat de prietenii mei de la Libris, pe care îi felicit cu această ocazie, ca să vă spun ce am mai citit în ultima vreme şi ce mi-aş dori să citiţi şi voi. Mi-a fost greu să aleg doar 10 titluri, dar cărţile pe care le-am selectat sunt tot atâtea motive să vă umpleţi sufletul de frumos, mintea de înţelepciune şi inima de iubire. 
Vă voi spune pe scurt ce am apreciat la fiecare titlu în parte şi m-aş bucura dacă, la întoarcerea din concediu sau doar din călătoria în paginile oricăreia dintre aceste cărţi, mi-aţi împărtăşi impresiile voastre. Până atunci vă doresc să vă bucuraţi de vacanţă, de lectură şi de viaţă! Vă iubesc!
A voastră, Irina Binder
Visătorii nu mor niciodată / Carmen Voinea – Răducanu / Editura For You
Nu mai este un secret faptul că am insistat câţiva ani să fie scrisă această carte. O urmăream pe autoare de ceva vreme pe blogul ei, Oglinzi şi Umbre, şi m-a impresionat stilul său autentic, cald, uman, de a povesti. M-am regăsit în foarte multe dintre poveştile ei de viaţă şi mi-a plăcut sensibilitatea cu care pune în scris ceea ce simte. De aceea, m-am bucurat foarte tare atunci când în sfârşit şi-a făcut curaj şi a decis să publice. O carte de eseuri despre viaţă, iubire, prietenie, trădare, disperare, oameni dragi, animale dragi, sărăcie, copilărie şi, mai ales, despre speranţă reînviată. 
Carmen Voinea–Răducanu vorbeşte despre viaţă aşa cum puţini ştiu să o facă şi este dăruită nativ cu harul de a pune în cuvinte meşteşugite cele mai intime gânduri şi trăiri. Visătorii nu mor niciodată este prima carte a lui Carmen Voinea–Răducanu şi se află deja în topuri. O carte de suflet şi o autoare în plină ascensiune. Veţi mai auzi de ea, vă asigur.
P.S. Desigur, cum am năşit această carte încă din faşă, nu puteam să nu îi scriu prefaţa.  Aşadar, o garanţie în plus a frumuseţii acestei cărţi. 
Puţine cuvinte, multă iubire / Ieromonah Hrisostom Filipescu / Editura PIM
Mulţi dintre voi îl cunoaşteţi pe Părintele Hrisostom Filipescu din locul unde se simte el cel mai bine – sfânta biserică –, însă, pe lângă harul de a fi un preot bun, părintele Hrisostom este şi un scriitor talentat şi profund. Stând de vorbă cu el, am fost plăcut impresionată de iubirea de oameni şi de Dumnezeu, precum şi de simplitatea şi obiectivitatea cu care face a analiză foarte exactă a situaţiei sociale şi politice a României. 
Hrisostom se remarcă prin analiza fină, sensibilă, subtilă, a omului şi a societăţii, făcută în cuvinte puţine, dar înţelepte, aşa că nu întâmplător cartea se intitulează Puţine cuvinte, multă iubire.
Şi în cazul lui, am insistat să scrie, să publice şi să-şi răspândească vorbele de învăţătură întregului popor român, nu doar enoriaşilor. Am reuşit şi de această dată, dovadă că, dacă îmi place un autor, îl susţin până la capăt, fără invidii şi rivalităţi literare - deci a ajuns în topuri.  
Trăim fără noi / Felicia Popa / Editura Libris Editorial
Aş putea spune că pe Felicia Popa o cunosc de o viaţă, atât de dragi îmi sunt scrierile ei. Este o voce inconfundabilă în peisajul braşovean, ca jurnalist, om de televiziune şi eseist.
Felicia Popa nu poate, nu vrea să fie ca lumea, astfel că stilul ei este voit provocator: un fel de a scrie şi de a fi în care singura cale de a rămâne sănătos din punct de vedere psihic în această lume ce pare să o fi luat-o razna este să te străduieşti să fii tu însuţi. Dar oare mai ştim să facem asta?
Ei bine, în cartea sa Trăim fără noi, Felicia Popa ne destăinuie un adevăr dureros, pe care noi cumva îl intuim: din diferite motive, ne-am îndepărtat de noi înșine şi ne e din ce în ce mai greu să ne întoarcem în noi, să revenim la matcă. Autoarea a înţeles că singura cale de a încerca să reintri în normalitate este prin a te strădui ceas de ceas să fii autentic, să nu te laşi influenţat de vocea gloatei, să nu te laşi purtat de val, să încerci să fii tu însuţi chiar şi atunci când toţi în jurul tău se străduiesc să te asimileze turmei. Din păcate, în această societate în derivă, a trăi cu noi înseamnă, de multe ori, să mergi împotriva curentului. Iar Felicia Popa aşa trăieşte. Aşa scrie. Şi nu ai cum să nu o iubeşti pentru asta.
Preludiu / Ileana Vulpescu / Editura Tempus
Ileana Vulpescu nu mai are nevoie de nicio prezentare: nu cred că este cineva care nu a citit Arta conversației sau care nu a auzit de domnia sa. Aşa că m-am bucurat foarte tare să văd că anul acesta a mai publicat un roman, Preludiu. Ştiam că are să-mi placă, dar la sfârşit am ajuns să-l iubesc. De ce? Pentru că am îndrăgit povestea de familie (o familie cu bune şi cu rele ca oricare alta), dar m-a emoţionat până la lacrimi relaţia mamă-fiică, în care m-am regăsit şi eu cumva. Nu am putut să nu rezonez cu povestea Lidiei, cu dificultăţile prin care trece ea pentru a-şi salva mama şi a-şi găsi rostul în familie şi în viaţă. Este o carte de suflet, scrisă din suflet, care vă va impresiona. Citiţi-o şi nu veţi regreta!
Şi misticii au facturi de plătit / Jim Rosemergy / Editura Darclée
La această carte m-a atras titlul, inedit, care asociază în mod nemaiîntâlnit cele două extreme între care pendulează existenţa noastră: viaţa interioară, credinţa în divinitate, şi viaţa materială, traiul în lume. Normal că te întrebi: oare poţi avea o viaţă spirituală bogată şi prosperitate exterioară? În ce fel? Autorul ne asigură că da, putem echilibra aceste aspecte şi ne arată şi cum. 
Ca să vă las pe voi să descoperiţi, eu vă dezvălui numai atât: cheia dobândirii prosperităţii este reîntoarcerea la Dumnezeu. Cu alte cuvinte, să nu mai vezi salariul ca sursă a abundenţei tale, ci însăşi Sursa. Se pare că misticii lumii ştiau acest adevăr, dar cumva, cu timpul, s-a pierdut. 
Ca să ne ajute să-l readucem în viaţa noastră de zi cu zi şi să scăpăm odată pentru totdeauna de problemele financiare, autorul explică la nivel teoretic cauza sărăciei şi propune o modalitate practică, în 40 de zile, de ajustare a stilului de viaţă pentru a dobândi echilibrul între viaţa spirituală şi cea materială.
Sentimentele îngropate de vii nu pier niciodată... / Karol K. Truman / Editura Adevăr Divin
Frumos titlu, nu-i aşa? Şi nu e un roman, deşi ar putea foarte bine să fie, ci o lucrare ştiinţifică despre efectele durerilor noastre ascunse şi despre intensitatea sentimentelor pe care le evităm sau nu le trăim complet. Deşi ştiam cât de importantă este puterea sentimentelor şi a gândurilor noastre, citind cartea, mi-am dat seama cât de important este să ne dăm voie să trăim fiecare emoţie – atât din sfera bucuriei, cât şi sfera durerii –, deoarece, dacă nu ne îngăduim să le simţim, asta nu înseamnă că ele nu rămân acolo, în noi, şi nu ne macină. Neasumate, sentimentele şi emoţiile ajung să ne saboteze viaţa ulterior. 
Dar există o veste bună! Totul se poate schimba! Autoarea propune un plan de acţiune pentru deblocarea vechilor blocaje emoţionale, pe care îl numeşte „scenariu” şi care a ajutat sute de persoane să-şi transforme viaţa în bine. Cartea conţine mărturii impresionante despre efectele emoţiilor noastre. Sper că o veţi îndrăgi la fel de mult cât  am îndrăgit-o şi eu!
Numerologie şi destin / Valeriu Pănoiu / Editura For You
Ştiţi că mie îmi plac cifrele. Nu întâmplător mi-am ales o meserie bazată pe cifre. Ei bine, am fost curioasă să aflu mai multe şi despre partea ezoterică a numerelor, aşa că am ales o carte de la Editura For You, Numerologie şi destin, de Valeriu Pănoiu. Mi-am făcut şi eu calculele, am citit explicaţiile din dreptul numerelor mele şi mi s-au potrivit! Ba încă am aflat şi de unde mi se trag anumite comportamente. Vă recomand cartea ca să vă faceţi calculele şi voi – veţi afla multe lucruri despre voi!
Dacă aveţi reţineri că trebuie să faceţi calcule matematice de ordinul extragerii de radicali ori ecuaţii polinomiale, nu vă faceţi griji: cartea este scrisă într-un limbaj foarte accesibil, iar calculele numerologice sunt extrem de simple. E ca o joacă, o să vă placă mult! 
Pollyana. Jocul bucuriei / Eleanor H. Porter / Editura Sophia
Această carte se numără printre favoritele mele deoarece Pollyana este simbolul altruismului, al bucuriei de viaţă şi, de ce nu?, al leadershipului. Eroina găseşte partea bună în tot ce se întâmplă, chiar şi în lucrurile care par rele la prima vedere, iar această perspectivă a ei asupra vieţii m-a ajutat şi pe mine să văd viaţa altfel. Atitudinea ei veşnic senină şi plină de mulţumire este contagioasă şi nu cred că există oameni care au citit cartea lui Eleanor Porter şi care să nu se simtă mai motivaţi să fie mai buni şi mai optimişti. 
Uneori, când am câte o zi mai grea, iau cartea şi o răsfoiesc, iar caracterul Pollyanei – bun, sensibil, generos – mă determină ca a doua zi să găsesc energie să o iau şi mai frumos de la capăt. Consider că seria „Pollyana” este o lectură ce se adresează în egală măsură copiilor şi adulţilor şi o recomand cu drag!
Scrisori pentru Ema / Loreta Popa / Editura For You
Apărută de curând, cartea Loretei Popa este formată dintr-o serie de scrisori adresate fiicei ei, Ema. Scrisoarea – practic o poveste de viaţă menită să o ajute pe fiică să descifreze tainele vieţii şi să înţeleagă mai multe despre oameni şi adevărul din spatele lucrurilor – este numai pretextul ca autoarea să aştearnă pe hârtie întâmplări de viaţă reale, trăite de ea sau de prietenii ei. Cartea mi-a atras atenţia prin autenticitatea povestirilor, prin sensibilitatea cu care Loreta îşi pune sufletul în paginile cărţii şi ni-l arată şi nouă şi prin stil. Încă nu am cunoscut-o pe Loreta, însă din lectura cărţii ei am intuit că este o persoană sensibilă, talentată şi o autoare cu al cărei suflet frumos merită să vă întâlniţi vara aceasta într-o lectură de la suflet la suflet.
Frumuseţe de vânzare / Candace Bushnell / Editura Rao  
Cred că vă mai aduceţi aminte de serialul „Totul despre sex”. A făcut furori la vremea aceea şi ţin minte că aşteptam cu nerăbdare episoadele noi, să văd prin ce peripeţii mai trec cele patru prietene nedespărţite: Carrie, Samantha, Miranda şi Charlotte. Când am văzut că autoarea, Candace Bushnell, practic cea care a inspirat personajul Carrie din serial,  a „recidivat” cu o carte nouă, am luat-o şi am citit-o pe nerăsuflate. 
Mi-a plăcut! Şi vă va plăcea şi vouă! Tot un personaj principal feminin, de data aceasta Janey, tot comedioară de moravuri, tot opulenţă şi lume bună, tot strălucire şi viaţă în lumina reflectoarelor, dar dacă stai să vezi dincolo de covorul roşu şi de aparenţe, observi că problemele sufleteşti ale celor bogaţi sunt aceleaşi ca şi ale celor mai puţin avuţi, iar neaveniţii – cei care nu sunt din lumea bună, dar aspiră la ea – constată că se conspiră împotriva lor, pentru a fi excluşi.
Un roman plin de peripeţii, scris cu haz, care vă va crea voie bună şi vă va trezi nostalgii. Este o lectură de vară, lângă briza mării şi cu un cocktail colorat lângă voi.   
 
 
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one