headerdesktop dragobete23feb24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile dragobete23feb24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Promotii popup img

CADOU! Cinci seturi cu 6 carti!

De Dragobete lectura

iti da intalnire!

Rasfoieste si comanda!

Informatii utile

POLITICA DE ABONARE LA NEWSLETTER

Pentru a beneficia de avantajele pe care le implica abonarea la newsletter-ul nostru te invitam sa bifezi casuta aferenta acestei optiuni, disponibila in subsolul paginii noastre. Bifarea casutei cu textul „Sunt de acord sa primesc comunicari cu scop comercial si de marketing pe e-mail sub forma de Newsletter. Pentru mai multe informatii, accesati Politica de confidentialitate, respectiv Politica de abonare la newsletter.” reprezinta acordul tau cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal transmise in scopul primirii de comunicari comerciale, de marketing si informative din partea LIBRIS, Operatorul trimitand astfel de comunicari numai persoanelor care au optat in acest sens.

Pentru a se asigura ca transmiterea de mesaje comerciale si de marketing se realizeaza cu respectarea normelor privind protectia datelor, dar si pentru a asigura o protectie suplimentara a datelor astfel prelucrate, Operatorul a implementat urmatoarea modalitate de abonare la newsletter: se va completa casuta destinata numelui si prenumelui si cea destinata adresei de e-mail, se va bifa casuta corespunzatoare acordului de primire a comunicarilor din cadrul formuarului pentru abonare, avand textul de mai sus, urmand a se confirma abonarea prin apasarea butonului „Ma abonez”. Confirmarea abonarii se va realiza prin transmiterea unui e-mail in acest sens la adresa comunicata in cadrul formularului. Abonarea la newsletter-ul nostru implica prelucrarea adresei de e-mail, a numelui si a prenumelui, acestea incadrandu-se in categoria datelor cu caracter personal.

Toate procesele de prelucrare a datelor efectuate in scopul transmiterii de informatii specifice activitatii de marketing a Operatorului respecta regulile descrise in Politica de Confidentialitate a Site-ului nostru.

Abonarea la newsletter poate fi realizata prin simpla completare a casutelor din subsolul platformei noastre sau prin completarea casutei aferente formularului din sectiunea Cos de cumparaturi, aceasta nefiind conditionata de plata unei taxe in acest sens. Primirea de mesaje comerciale si de marketing din partea Operatorului este gratuita. Continutul comunicarilor comerciale, de marketing si informative se va trimite pe adresa de e-mail furnizata in acest scop de catre utilizator, cu conditia ca aceasta sa fie corect introdusa. LIBRIS nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor furnizate de catre utilizatori (spre ex., adresa de e-mail).

Newsletter-ul nostru poate contine informatii cu privire la:

  • cele mai recente campanii, oferte si promotii ale Operatorului;
  • activitatea recenta a acestuia;
  • modificari si noutati privind diferite aspecte ale platformei web si ale ofertelor;
  • recomandari de produse;
  • concursuri;
  • evenimente;
  • alte informatii de natura comerciala si de marketing.

Abonatul are optiunea de a-si retrage consimtamantul pentru transmiterea de comunicari de marketing si a se dezabona in orice moment de la newsletter. Acest lucru se realizeaza, din punct de vedere practic, prin transmiterea unei solicitari in acest sens la adresa de e-mail: contact@libris.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare din footer-ul fiecarui e-mail comercial transmis din partea Operatorului de date.

Ulterior dezabonarii te poti reabona oricand la newsletter-ul nostru, in mod gratuit.

Operatorul nu ofera utilizatorului nicio garantie asupra faptului ca serviciul de newsletter va functiona fara intreruperi sau fara erori si ca defectiunile vor fi remediate intr-o perioada de timp adecvata.

LIBRIS nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului pe care il pune la dispozitie, contrar prezentei politici si a Termenilor si Conditiilor. Raspunderea folosirii serviciului de newsletter revine in totalitate utilizatorului.

Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul prezentei Politici, sens in care va invitam sa consultati in mod periodic acest document.

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one