headerdesktop corintwktrgr26apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile corintwktrgr26apr24

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Retete pentru orice anotimp

De (autor): Gordon Ramsay

0
(0 review-uri)
Retete pentru orice anotimp - Gordon Ramsay
Rasfoieste

Retete pentru orice anotimp

De (autor): Gordon Ramsay

0
(0 review-uri)
     Aceasta carte intruchipeaza unul dintre principiile artei culinare a celebrului maestru bucatar britanic: intotdeauna, numai ingrediente proaspete! Fiecare capitol este dedicat unuia dintre cele patru anotimpuri si introduce ingredientele-cheie ale sezonului, in combinatii care le valorifica prospetimea si savoarea. Savureaza 100 de retete apetisante si inovatoare!
    "Un deliciu culinar plin de culoare!" - USA Today
 
    Fragment din cartea de retete:
 
    „Supa rece de castraveti cu panglici de somon afumat
 
    Deseori servim cescute cu o supa usoara de castraveti in restaurantul nostru, ca un amuse-gueule, pentru a deschide apetitul. Secretul profunzimii aromei sta in marinada si in folosirea supei lejere si aromate de legume. Nu servi o cantitate prea mare - pastreaza delicatetea intacta. Cateva felii fine de somon salbatic afumat contrasteaza placut cu supa verde pastelata. 4-6 PORTII CA ANTREU 
 
    2 castraveti mari, spalati si uscati
    2 linguri de sos de hrean
    500 ml de supa de legume (pagina 212)
    1 mana mica de fire de menta proaspata
    200 ml de smantana lichida aproximativ
    100 g de somon salbatic afumat
    sare de mare si piper negru proaspat macinat 
 
    1. Taie capetele castravetilor. Feliaza-i subtire, cu tot cu coaja (care ofera supei culoarea extraordinara). Poti face asta cu o mandolina sau cu cutitul pentru legume atasat robotului de bucatarie. Pune castravetii intr-un bol incapator.
    2. Incorporeaza sosul de hrean si supa de legume cu putina sare si piper. Rupe firele de menta pentru a elibera aromele, apoi adauga-le si pe acestea. Acopera bolul si da-l la frigider aproximativ 2 ore.
    3. Scoate firele de menta, apoi mixeaza totul intr-un robot de bucatarie sau blender, pana cand obtii un piure fin. Trece lichidul printr-o sita fina intr-un bol, presand pulpa cu dosul unui polonic. Supa ar trebui sa fie destul de groasa. incorporeaza smantana si verifica de sare si piper — supele reci ar trebui sa fie bine asezonate, altfel te vor dezamagi.
    4. Feliaza somonul fasii subtiri si pune-I in mijlocul a patru sau sase boluri de supa, in functie de cantitatea pe care vrei sa o servesti. Toarna supa rece in jurul acestora si serveste imediat. 
    Nota: In loc de somon afumat, poti incerca niste fasii de tipar afumat.”
Citeste mai mult

-20%

transport gratuit

PRP: 79.90 Lei

!

Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.

63.92Lei

63.92Lei

79.90 Lei

Primesti 63 puncte

Important icon msg

Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!

Indisponibil

Descrierea produsului

     Aceasta carte intruchipeaza unul dintre principiile artei culinare a celebrului maestru bucatar britanic: intotdeauna, numai ingrediente proaspete! Fiecare capitol este dedicat unuia dintre cele patru anotimpuri si introduce ingredientele-cheie ale sezonului, in combinatii care le valorifica prospetimea si savoarea. Savureaza 100 de retete apetisante si inovatoare!
    "Un deliciu culinar plin de culoare!" - USA Today
 
    Fragment din cartea de retete:
 
    „Supa rece de castraveti cu panglici de somon afumat
 
    Deseori servim cescute cu o supa usoara de castraveti in restaurantul nostru, ca un amuse-gueule, pentru a deschide apetitul. Secretul profunzimii aromei sta in marinada si in folosirea supei lejere si aromate de legume. Nu servi o cantitate prea mare - pastreaza delicatetea intacta. Cateva felii fine de somon salbatic afumat contrasteaza placut cu supa verde pastelata. 4-6 PORTII CA ANTREU 
 
    2 castraveti mari, spalati si uscati
    2 linguri de sos de hrean
    500 ml de supa de legume (pagina 212)
    1 mana mica de fire de menta proaspata
    200 ml de smantana lichida aproximativ
    100 g de somon salbatic afumat
    sare de mare si piper negru proaspat macinat 
 
    1. Taie capetele castravetilor. Feliaza-i subtire, cu tot cu coaja (care ofera supei culoarea extraordinara). Poti face asta cu o mandolina sau cu cutitul pentru legume atasat robotului de bucatarie. Pune castravetii intr-un bol incapator.
    2. Incorporeaza sosul de hrean si supa de legume cu putina sare si piper. Rupe firele de menta pentru a elibera aromele, apoi adauga-le si pe acestea. Acopera bolul si da-l la frigider aproximativ 2 ore.
    3. Scoate firele de menta, apoi mixeaza totul intr-un robot de bucatarie sau blender, pana cand obtii un piure fin. Trece lichidul printr-o sita fina intr-un bol, presand pulpa cu dosul unui polonic. Supa ar trebui sa fie destul de groasa. incorporeaza smantana si verifica de sare si piper — supele reci ar trebui sa fie bine asezonate, altfel te vor dezamagi.
    4. Feliaza somonul fasii subtiri si pune-I in mijlocul a patru sau sase boluri de supa, in functie de cantitatea pe care vrei sa o servesti. Toarna supa rece in jurul acestora si serveste imediat. 
    Nota: In loc de somon afumat, poti incerca niste fasii de tipar afumat.”
Citeste mai mult

Detaliile produsului

De pe acelasi raft

De acelasi autor

Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!

Acum se comanda

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one