Secrets of Meat Curing And Sausage Making: Making How To Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beer, Ect. How To Make Sausage, Etc.
De (autor): B. Heller &. Co
Secrets of Meat Curing And Sausage Making: Making How To Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beer, Ect. How To Make Sausage, Etc.
De (autor): B. Heller &. Co
Secrets of Meat Curing And Sausage Making How To Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beer, Ect. How To Make Sausage, Etc.
-10%
transport gratuit
PRP: 162.36 Lei
Acesta este Pretul Recomandat de Producator. Pretul de vanzare al produsului este afisat mai jos.
146.12Lei
146.12Lei
162.36 LeiPrimesti 146 puncte
Primesti puncte de fidelitate dupa fiecare comanda! 100 puncte de fidelitate reprezinta 1 leu. Foloseste-le la viitoarele achizitii!
Livrare in 2-4 saptamani
X
Pentru a putea comanda rapid este nevoie sa introduceti numarul dvs de telefon in formatul 0xxxxxxxxx (10 cifre).Un operator Libris.ro va suna si va cere telefonic restul datelor necesare.
Descrierea produsului
Secrets of Meat Curing And Sausage Making How To Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beer, Ect. How To Make Sausage, Etc.
Detaliile produsului
De pe acelasi raft
Parerea ta e inspiratie pentru comunitatea Libris!