Suflet candriu de papugiu

Suflet candriu de papugiu
Despre autor:
Jurnalist, scriitor si realizator TV, Radu Anton Roman s-a nascut in Fagaras la 19 august 1948. A publicat poezii, insemnari de calatorie, romane si eseuri, fiind implicat in mai multe proiecte de televiziune si publicatii, dedicandu-se din anul 1997 si domeniului gastronomic. Printre titlurile publicate se numara “Tarile de sus ale merilor”, Ed. Eminescu, Bucuresti, 1974, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” Ed. Paideia, 1998, “In Delta cu Jacques-Yves Cousteau”, Ed. Paideia, 2001, “Des poissons sur le sable”, Editions Noir sur Blanc, 2002 (traducerea in franceza a romanului Zile de pescuit, pentru care i-a fost decernat Premiul Luceafarul in 1985), “Savoureuse Roumanie”, 2004. Intre 2001 si 2005 realizeaza emisiunea “Bucataria lui Radu”.
Descrierea produsului
Despre autor:
Jurnalist, scriitor si realizator TV, Radu Anton Roman s-a nascut in Fagaras la 19 august 1948. A publicat poezii, insemnari de calatorie, romane si eseuri, fiind implicat in mai multe proiecte de televiziune si publicatii, dedicandu-se din anul 1997 si domeniului gastronomic. Printre titlurile publicate se numara “Tarile de sus ale merilor”, Ed. Eminescu, Bucuresti, 1974, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” Ed. Paideia, 1998, “In Delta cu Jacques-Yves Cousteau”, Ed. Paideia, 2001, “Des poissons sur le sable”, Editions Noir sur Blanc, 2002 (traducerea in franceza a romanului Zile de pescuit, pentru care i-a fost decernat Premiul Luceafarul in 1985), “Savoureuse Roumanie”, 2004. Intre 2001 si 2005 realizeaza emisiunea “Bucataria lui Radu”.
Detaliile produsului
- Categoria: Literatura Romana
- Autor: Radu Anton Roman
- Editura: NOI
- Format: 220 x 205 mm Afiseaza mai mult