Countdown header img desk

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Countdown header img  mob

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

Chis Rafael

Membru din 18/01/2016

Aprecieri

Aprecierii review

2

aprecieri

Rating

Review Coment

6

review-uri

Avutia natiunilor - Adam Smith

Avutia natiunilor - Adam Smith

Este foarte ușor să privești această carte ca una actuală despre economie și să îți scape din vedere că ea a fost scrisă totuși prin anii 1700. Smith explică noțiuni care pentru noi cei ce trăim acum sunt de-a dreptul fundamentale și simpliste, dar care în vremea aceea reprezentau niște lucruri despre care nimeni altcineva nu vorbise. Chiar dacă multe aspecte sunt învechite și multe nefolositoare, precum cele din cartea a 3a care menționează contextul economic al statelor existente atunci, este o carte care merită citită poate chiar și pentru valoarea istorică atât de semnificativă pe care o poartă.

2020-05-01 01:13:06

0

Povestea mea - Michelle Obama

Povestea mea - Michelle Obama

O autobiografie extrem de reușită prin care Michelle Obama ne arată atât momentele bune cât și pe cele rele din viața ei, toate povestite cu iscusință și cu un oarecare umor caracteristic. Chiar dacă clarifică absolut modul în care ea vede politica si o eventuală intrare în această cușcă a leilor, cartea si Michelle te lasă întrebându-te „ce ar fi dacă totuși?”.

2020-05-01 01:13:06

0

Alchimistul ed.2018 - Paulo Coelho

Alchimistul ed.2018 - Paulo Coelho

O lectură extrem de ușoară atât ca numă de pagini cât și ca fir narativ. Coelho reușește să se adreseze unor întrebări exitențiale într-un mod simplist, aruncând tot timpul în față idea crezului în puterea sinelui. Părerea mea este că această carte ar trebui citită doar pentru poveste în sine și nu adoptată ca o carte definitorie în dezvoltarea personală.

2020-05-01 12:58:06

0

Acolo unde canta racii - Delia Owens

Acolo unde canta racii - Delia Owens

Un adevarat page-turner care ne face să rezonăm într-o manieră aparte cu Kya și cu singurătatea în care aceasta trăiește. Chiar dacă pe alocuri plot-ul cărții este destul de subțire, modul în care afectează izolarea desfășurearea unei vieți face din această carte să te capteze până la final. Merită citită și savurată!

2020-05-01 12:58:06

0

Kafka pe malul marii - Haruki Murakami

Kafka pe malul marii - Haruki Murakami

Acest roman este un adevărat page turner. O lectură destul de ușoară, cu tendințe de complicare datorită numeroaselor timpuri și lumi în care acțiunea se desfășoară.Chiar dacă Kafka Tammura este protagonistul unei lumi fictive, el este probabil reprezentantul fiecărui adolescent de 15 ani ce se ascunde în noi, care se ascunde de toate pentru a se căuta pe sine.

2020-04-22 07:43:03

1

Padurea norvegiana - Haruki Murakami

Padurea norvegiana - Haruki Murakami

Această carte demonstrează de ce Haruki Murakami este considerat de multă lume drept cel mai mare romancier în viață. Povestea abordată este plăcută, deschisă și pare foarte familiară. Este ușor de relaționat cu personajele și de transpus în pielea lor. Toată cartea are în același timp atât caracteristici moderne cât și specifice meleagurilor de pe care fac parte personajele.

2020-04-22 07:43:03

1

Acum se cumpara

Noi suntem despre carti, si la fel este si

Newsletter-ul nostru.

Aboneaza-te la vestile literare si primesti un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda!

*Reducerea aplicata prin cupon nu se cumuleaza, ci se aplica reducerea cea mai mare.

Ma abonez image one
Ma abonez image one