Carne
In cadrul unei mese italiene, preparatele din carne se servesc imediat dupa primo (sau „primul fel”, care consta de obicei din paste sau supa) si contin cele mai multe proteine. Clasicul secondo in bucataria italiana, insotit aproape intotdeauna de o garnitura preparata din legume crude sau gatite, se bazeaza pe folosirea carnii sau a pestelui.
Academia Barilla a selectat 40 de retete excelente pe baza de carne din traditia culinara italiana. Unele sunt foarte simple si pot fi preparate in mai putin de o ora, in timp ce altele sunt mai minutioase, necesitand o mai mare grija si atentie in timpul prepararii. Dar, de la cele mai simple la cele mai complexe, toate aceste preparate suculente si consistente se pot asocia de minune cu cele mai bune produse ale traditiei italiene, de la vinuri excelente pana la otetul balsamic de Modena, de la ciuperci la trufe, de la branzeturi la carne conservata.
Felurile de mancare pe care le veti descoperi in acest volum sunt preparate prin multe metode de gatit; si fiecare are o poveste de spus, o versiune care va poate inspira.
Descrierea produsului
In cadrul unei mese italiene, preparatele din carne se servesc imediat dupa primo (sau „primul fel”, care consta de obicei din paste sau supa) si contin cele mai multe proteine. Clasicul secondo in bucataria italiana, insotit aproape intotdeauna de o garnitura preparata din legume crude sau gatite, se bazeaza pe folosirea carnii sau a pestelui.
Academia Barilla a selectat 40 de retete excelente pe baza de carne din traditia culinara italiana. Unele sunt foarte simple si pot fi preparate in mai putin de o ora, in timp ce altele sunt mai minutioase, necesitand o mai mare grija si atentie in timpul prepararii. Dar, de la cele mai simple la cele mai complexe, toate aceste preparate suculente si consistente se pot asocia de minune cu cele mai bune produse ale traditiei italiene, de la vinuri excelente pana la otetul balsamic de Modena, de la ciuperci la trufe, de la branzeturi la carne conservata.
Felurile de mancare pe care le veti descoperi in acest volum sunt preparate prin multe metode de gatit; si fiecare are o poveste de spus, o versiune care va poate inspira.
Detaliile produsului