Mai sunt
00
00
00
00
X
Categorii:
inchide meniul
Manuale Scolare
Bestselleruri
L-V 08:00 - 20:00 0371.781.781

Mancaruri de altadata, vinuri si vechi bauturi romanesti - Dan-Silviu Boerescu

0

39  Lei

sau 3900 de puncte. Detalii.

Indisponibil

Cod: TRE973-92424-0-7

An aparitie: 2010

Autor: Dan-Silviu Boerescu, Cătălin Păduraru, Florica Bud

Categoria: Bucatarie

Editura: TREI

Nr. pagini: 240

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Adauga in wishlist

Trebuie sa fii logat

Luna aceasta ai 2+1* GRATIS la cartile de la Editura Trei. *Comanzi 3,6,9 carti, iar 1,2,3 sunt gratis. Gratuit se ofera titlurile cu valoarea cea mai mica.
Transport Gratuit peste 75 de lei
Puncte de fidelitate
30 de Zile Drept de Retur
 

ARTA CULINARA TRADITIONALA: alivenci, arpagic Istanbul, becatine cu trufe, berbec cu sardele, Bibesco cu piure de castane, bors cu cuiul usei, bujenita de iepure, buture imparatesc, carne ametita, carnaciori de raci, chitonag de gutui, clapon umplut, coarda de lamaie, costite de porc in prapur, dulceata de patlagele verzi, epigrame de miel, flori de salcam coapte, haragnis-balmus, lapte de migdale, lapte zburat, lostrita gatita domneste, muhalebiu, mustalevria, parjoala negustorului, pelin de mai, pelincile Domnului / scutecele lui Hristos, perisoare in vin cu stafide, pesmeti de sacaz, placinta de bojoci de miel, platica lui Odobescu, prepelite in mat, Principele Nicolae (cu migdale si fisticuri), puiul coanei mari / puiul tatei / puiul gazdei vrednice / pui Sultanica, pui umplut cu raci, purcel alandala, rachiu cu indrisaim, salata de crizanteme, schembea, scordolea, sirop de samanta de pepene galben, sufleu de mamaliga, sulisoare, supa cu strudel de maruntaie, salaul gastronomului rafinat, serbet de iasomie / de flori de lamaie / de micsunele / de nufar / de porumb, snitel de nuca, sold de cerb, timbala de castane, trahana, uger de purcica, unt negru, vrabii cu sos si mamaliguta, zalatina de toporasi, zulufi — 679 de retete de demult, plus 79 de vinuri si alte bauturi vechi, culese din carti de gastronomie rare si manuscrise unicat.

DAN-SILVIU BOERESCU este scriitor, conduce revista PLAYBOY, a initiat seria Ghidul Vinurilor (premiata la Gourmand World Cookbook Awards) si proiectul editorial Lifestyle, a semnat Istoria erotica a micului dejun, a reeditat Dictatura Gastronomica de C. Bacalbasa.
CATALIN PADURARU este critic de vin, a fondat Vinexpert si evinoteca.ro, este co-autor al Ghidului Vinurilor, editiile 2009 si 2010, membru ADAR (Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania) si FIJEV (Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor de Vin).
FLORICA BUD este membra a Uniunii Scriitorilor din Romania, presedinte al Fundatiei Culturale Bona Fide, vicepresedinte al Asociatiei Scriitorilor Baia Mare. In 2006, a obtinut Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti

Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris, in zilele lucratoare. Transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde in Romania, pentru orice comanda de minimum 75 de lei. Pentru orice solicitare apelati call center-ul Libris de luni pana vineri intre orele 8-20.

commentarii
Rating general al produsului
0.0 (0 review-uri)

Ai cumparat acest produs? Spune-ti parerea!

Acorda o nota produsului


sus
Feedback Wishlist