headerdesktop hum23sep22

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

headermobile hum23sep22

MAI SUNT 00:00:00:00

MAI SUNT

X

galway_girl

Membru din 10/10/2013

Aprecieri

Aprecierii review

32

de aprecieri

Review-uri

Review Coment

847

de comentarii

A ta, Mia - Catalina Pana

A ta, Mia - Catalina Pana

Spre marea mea încântare, am găsit în “A ta, Mia”, prima carte din seria Zodia Ispitei, suficient de multe ingrediente picante, încât să pot spune că am avut parte de o lectură captivantă. Mi-a plăcut scriitura, fluidă și descriptivă, ușurința cu care a reușit să mă treacă de la râs la o puternică stare de surescitare, și să-mi păstreze interesul viu până la ultimul cuvânt. Am savurat atât scenele fierbinți, înțepăturile ironice și momentele amuzante, cat si elementele de suspans apărute în a doua parte a cărții. În plus, autoarea Cătălina Pană m-a surprins și cu câteva pasaje erotice, descrise într-un mod dezinhibat, dar finuț, cât să nu-i deranjeze prea tare pe cititorii mai pudici.

2022-05-07 12:00:11

0

Lore - Alexandra Bracken

Lore - Alexandra Bracken

Mitologia greacă întâlnește Jocurile Foamei în această uimitoare fantezie independentă a autoarei Alexandra Bracken. Habar n-aveam ce a urmat în această carte. De fiecare dată când credeam că știu unde se duce totul, a apărut altceva care a întors totul pe cap. Suprinzatoare poveste!

2022-02-14 12:00:06

0

Ce stie doar vantul - Amy Harmon

Ce stie doar vantul - Amy Harmon

De mult timp nu am mai citit o carte atat de bine scrisa si atat de profunda. Povestea este foarte sensibila, fiind o combinatie de fictiune istorica si romance, din care nu lipsesc calatoriile in timp. In mod cert, am sa o recitesc peste ani si ani.

2022-02-14 12:00:06

0

Petale Scrise. Povestiri cu final neasteptat

Petale Scrise. Povestiri cu final neasteptat

Cu toate că sunt povestiri pentru toate genurile și subgenurile literare, de la romance, thriller, fantasy, paranormal, până la comedie, ficțiune istorică și nonfictiune, cartea este plină de mesaje puternice, despre puterea iubirii, a prieteniei și a speranței. Anumite texte sunt amuzante, poate chiar de-a dreptul hilare, iar altele sunt atât de emoționante, încât le citești cu lacrimi în colțul ochilor.

2022-02-09 12:00:06

0

Gustul seductiei - Nadia A. Linette

Gustul seductiei - Nadia A. Linette

Nu știu ce impresie o să vă facă vouă această carte, dar mie mi-a creat o stare de bine și, mai presus de toate, a fost exact ce aveam nevoie în această perioadă. Mi-a plăcut modul în care a fost scrisă, fără niciun detaliu plictisitor, personajele au fost ușor de îndrăgit, limbajul foarte accepsibil, iar faptul că nu are un fir al acțiunii foarte complicat, m-a ajutat să o parcurg rapid. Singurul cusur pe care i l-am găsit, ar fi acela că e relativ scurtă, iar eu aș fi vrut să stau mai mult în compania celor doi protagoniști.

2022-02-09 12:00:06

0

Calatoarea. Seria Outlander. Partea 1 - Diana Gabaldon

Calatoarea. Seria Outlander. Partea 1 - Diana Gabaldon

Un roman captivant, bine documentat din punct de vedere istoric. Combină armonios aventura, legendele scoțiene, ritualurile magice, cu romantismul. Nu lipsesc scenele dramatice, pline de brutalitate.

2021-10-24 03:00:06

0

Infidelii - Daniela Faur

Infidelii - Daniela Faur

Mă bucur tare mult că autoarea a ținut cont de cititoare și a scris o continuare la Infidela. Romanul este cu mult mai captivant, incitant si dinamic decât primul volum. Am rămas ca la dentist atunci când am aflat cine e Riri.

2021-10-20 06:00:06

0

Gabriella - Eva L. Laust

Gabriella - Eva L. Laust

O poveste fantasy plină de momente Romantice, potrivită persoanelor care abia pătrund pe acest tronson literar. E ușoară și relaxantă, cu ritm alert și situații neprevăzute. Recomand cu drag!

2021-10-06 12:00:11

0

Gabriella Vol.3: Fericiti pana la adanci batraneti? - Eva L. Laust

Gabriella Vol.3: Fericiti pana la adanci batraneti? - Eva L. Laust

Cel mai frumos volum din cadrul trilogiei. Mi-a plăcut atât ritmul alert, cât și răsturnările de situație. Doar personajul feminin mi-a dat bătăi de cap. Mi s-a părut puțin enervantă.

2021-10-06 12:00:11

0

Seductie si venin - Maria Philip

Seductie si venin - Maria Philip

Până la urmă, Seducție și venin s-a dovedit un roman destul de reușit. Mi-a plăcut scenariul îndrăzneț, îmbinarea de fantezie, magie, suspans și erotic, ritmul alert în care este scrisă cartea, dar și caracterul enigmatic al protagoniștilor.

2021-10-05 09:00:12

0

Iubito, te-am jucat la Pocker! - Delia Mitroi

Iubito, te-am jucat la Pocker! - Delia Mitroi

Mi-a plăcut tematica aleasă, iar acțiunea, desfășurată într-un ritm alert, m-a ținut în suspans de la prima până la ultima pagină. Autoarea a reușit, prin intermediul romanului ei, să-mi trezească interesul cu o serie de întâmplări neprevăzute, situații extreme, confruntări periculoase, reglări de conturi. Crime, răpiri, clanuri rivale, trafic de arme. Aventuri amoroase, infidelități, trădări.

2021-09-30 09:00:06

0

Universul pe umerii tai - Jennifer Niven

Universul pe umerii tai - Jennifer Niven

Cu toate că o apreciez foarte mult pe autoare, pentru că reușește să transmită emoție și pentru că știe cum să ofere sfaturi și încurajări cititorilor - cât mai delicat și într-o notă pozitivă -, am păreri împărțite despre cărțile ei. ,,Toate acele lucruri minunate” mi s-a părut mult prea deprimantă din cauza temelor abordate.

2021-09-30 09:00:06

0

Toate acele locuri minunate - Jennifer Niven

Toate acele locuri minunate - Jennifer Niven

Cu toate că o apreciez foarte mult pe autoare, pentru că reușește să transmită emoție și pentru că știe cum să ofere sfaturi și încurajări cititorilor - cât mai delicat și într-o notă pozitivă -, am păreri împărțite despre cărțile ei. Aceasta poveste mi s-a părut mult prea deprimantă din cauza temelor abordate.

2021-09-30 12:00:11

0

Cu respiratia taiata - Jennifer Niven

Cu respiratia taiata - Jennifer Niven

Cu respirația tăiată este o carte vibrantă, plină de emoții, bine scrisă și cu personaje parcă desprinse din realitate. O poveste foarte realistă despre pierdere și regăsire, despre schimbări și secrete, despre prietenie, dragoste, trădare, speranță, dar și despre experiențe de viață, care te forțează să reflectezi și să-i înțelegi pe cei din jur.

2021-09-30 12:00:11

0

Vicios - Alexandra Condrat

Vicios - Alexandra Condrat

VICIOS - o carte atractivă, un stil de scriere lejer, vioi și antrenant, care pur și simplu nu are cum să te plictisească. Replici ironice și poante istețe, care stârnesc hohote de râs. O carte bine scrisă, ușor de parcurs, cu o protagonistă cât se poate de amuzantă.

2021-09-22 12:00:11

0

Pene, cenusa si Elfi - M.K. Lynn

Pene, cenusa si Elfi - M.K. Lynn

,,Pene, cenușă și Elfi” mi s-a părut o carte extraordinară din toate punctele de vedere, însă cel mai mult mi-a plăcut ideea că, în ciuda luptei dintre bine și rău, Lumină și Întuneric, pot exista și excepții, că dușmanii se pot alia, iar atunci când vine vorba de iubire, regulile parcă sunt făcute pentru a fi încălcate.

2021-08-31 12:00:11

0

Tunetul Vol.2: Arcul Secerii - Neal Shusterman

Tunetul Vol.2: Arcul Secerii - Neal Shusterman

Spre deosebire de primul volum, în cartea de față acțiunea este un pic mai lentă pe alocuri, însă intriga este mult mai încâlcită și captivantă, iar dezvăluirile făcute pe parcurs, pur și simplu te năucesc. Singurul lucru care m-a nemulțumit, într-o oarecare măsură, a fost lipsa momentelor romantice, povestea concentrandu-se mai mult pe conflictele interne ale Domul Secerii. Dragostea, elementul care a jucat un rol esențial în “Secera”, aproape că nici n-a existat în “Tunetul”, asta pentru că Citra și Rowan nu s-au întâlnit decât de câteva ori față în față.

2021-08-31 12:00:11

0

Dama de pica - Catalina Pana

Dama de pica - Catalina Pana

Am fost plăcut surprinsă să descopăr o carte pe gustul meu în proporție de 100%. O poveste desprinsă din viața cotidiană, din care nu lipsesc momentele dramatice, subiectele ceva mai delicate, în care sunt sondate trăirile unor personaje profund umane, pline de slăbiciuni și marcate de propriile greșeli. Totuși, în ciuda celor menționate, balanța înclină spre umor, asta pentru că autoarea a preferat să strecoare în carte numeroase momente amuzante și replici ironice, pentru a detensiona situația.

2021-08-31 12:00:06

1

Viitorul nostru - Jay Asher, Carolyn Mackler

Viitorul nostru - Jay Asher, Carolyn Mackler

Imi place sa descopar misterul cartilor mai putin promovate. De ceva timp am remarcat faptul ca putina lume discuta despre cartea “Viitorul nostru”. Uneori aveam senzatia ca este evitata. Si cu cat remarcam acest fapt, cu atat ma obseda ideea sa o cumpar si sa o citesc. Merita sau nu ? Avea dreptul la o sansa?Acum, dupa ce am terminat-o de citit, pot spune un DA hotarat. Mi-a placut intr-un mod deosebit. Inca sunt sub influenta ei. Am o oarecare nostalgie fata de perioada cand nu se stia nimic de Facebook, de lumea virtuala. M-a facut sa-mi amintesc de perioada cand am primit primul calculator, cu un monitor atat de micut incat ma chinuiam sa vad scrisul. Nici nu auzisem de mail, mess, internet.

2021-08-25 03:00:06

0

Viata e un roman - Guillaume Musso

Viata e un roman - Guillaume Musso

Nici acum nu pot să afirm cu certitudine dacă mi-a plăcut sau nu povestea, dacă ,,Viața ca un roman” este cea mai slabă carte a lui sau cea mai ingenioasă. Pur și simplu, ceea ce la început mi s-a părut a fi un thriller clasic, s-a transformat într-un roman de divertisment, întortocheat, confuz și plin de capcane. Autorul a creat două fire narative, cu aceeași cronologie, dar locații diferite, destinele celor două personaje principale, Flora Conway și Romain Ozorski, ajungând să se întrepătrundă într-un mod inedit și ciudat.

2021-05-01 09:00:01

0

Taina marchizului - Aurelia Chircu

Taina marchizului - Aurelia Chircu

,,Taina marchizului” este genul acela de poveste care își stârnește un amalgam de emoții și sentimente, și te ține într-o permanentă stare de tensiune până la final. Este un roman historical romance pigmentat cu elemente de paranormal, intens, plin de intrigi politice, scene dramatice și momente emoționante. Trădări, minciuni, comploturi și rivalități.

2021-05-01 09:00:01

0

Hex Hall. Vol.3: Fascinatia - Rachel Hawkins

Hex Hall. Vol.3: Fascinatia - Rachel Hawkins

În “Fascinația”, autoarea Rachel Hawkins ne servește un cocktail exploziv de romantism, magie, acțiune, mister și umor obraznic. De altfel, trilogia Hex Hall ocupă un loc de frunte în topul preferințelor mele literare,

2021-04-28 09:00:01

0

Arcadia in flacari - Kai Meyer

Arcadia in flacari - Kai Meyer

Romanul este o combinație de paranormal, elemente de mitologie și romantism. Momente tensionate, secrete periculoase, comploturi puse la cale de clanurile mafiote, descoperiri șocante, clipe romantice – toate acestea sunt ingredientele de baza ale cărții.

2021-04-28 09:00:01

0

Axel Vol.1: Nu te indragosti de mine - Dama de Trefla

Axel Vol.1: Nu te indragosti de mine - Dama de Trefla

Nu te indragosti de mine este o carte plină de emoții și trăiri intense, despre prietenie și dragoste, îndoieli și disperare, pe care nu o mai poți lăsa din mână, odată ce începi să o citești.

2021-02-16 09:00:02

0

Alekzandre Vol.2 - A. Stephanie

Alekzandre Vol.2 - A. Stephanie

Acțiunea m-a prins în mod instant, de la primele fraze. Personajele își dezvăluie treptat secretele, menținându-mi astfel interesul viu până la final. Autoarea stârnește curiozitatea de la bun început, iar povestea are zvâc, tocmai pentru că există multe secrete pe acolo în carte.

2021-02-16 09:00:02

0

Alekzandre Vol.1 - A. Stephanie

Alekzandre Vol.1 - A. Stephanie

Lectura nu a fost nici pe departe amuzantă așa cum credeam, povestea fiind foarte emoționantă, plină de momente tulburătoare, subiecte delicate, iar personajele par desprinse din viața cotidiană, supuse greșelilor.

2021-02-16 09:00:02

0

Pedeapsa si dragoste - Penny Jordan

Pedeapsa si dragoste - Penny Jordan

Mi-a plăcut scrierea autoarei Penny Jordan - un stil de scriere care face ca acțiunea să curgă fluid și te ține conectat până la ultima filă -, dar în mod special personajele secundare.

2021-02-16 09:00:02

0

Un an fara tine - Nina de Pass

Un an fara tine - Nina de Pass

Deși plină de clișee și cu o acțiune uneori previzibilă, Un an fară tine este o carte încărcată de sute de emoții și trăiri intense, o poveste despre durere, pierdere, speranță și iubire, despre felul în care vinovăția te mănâncă de viu, îți distruge amintirile și distorsionează totul, dar și despre puterea vindecătoare a prieteniei.

2021-02-16 09:00:02

0

Ingerii dreptatii - John Grisham

Ingerii dreptatii - John Grisham

Nota autorului ne arata ca subiectul acestui roman se bazeaza pe fapte reale - o condamnare pe nedrept, probe trucate. Autorul stie sa isi tina cititorii conectati la poveste pana la final.

2021-02-09 03:00:01

0

Parisul e intotdeauna o idee buna - Nicolas Barreau

Parisul e intotdeauna o idee buna - Nicolas Barreau

Am mai citi carti scrise de Nicolas Barreau, iar aceasta mi se pare, de departe, cea mai reusita. Speranta joaca un rol important in carte, doar e tot ce a mai ramas unui om indragostit, nu?

2021-02-09 03:00:01

0

Aripi frante - Kahlil Gibran

Aripi frante - Kahlil Gibran

Cartea aceasta contine atat proza, cat si poezie, avand un iz autobiografic. Este un elogiu adus sufletului plin de dragoste, motiv pentru care iti vine sa revii adesea, sa o recitesti.

2021-02-09 03:00:01

0

Fata care citea in metrou - Christine Feret-Fleury

Fata care citea in metrou - Christine Feret-Fleury

Ce rău mi-a părut că m-am repezit să cumpăr cartea doar pentru că titlul şi recenziile m-au făcut să îmi imaginez o poveste minunată, pariziană, ţesută în jurul cărţilor. La final nu mi-a venit să cred că e atât de proastă!

2021-02-09 03:00:01

0

Clubul crimelor de joi - Richard Osman

Clubul crimelor de joi - Richard Osman

Cartea a reprezentat o surpriza placuta pentur mine. Nu ma asteptam sa aiba momente amuzante. Autorul a combinat evenimentele din prezent cu cele din trecut, prezentant vietile tuturor personajelor, evolutia lor.

2021-02-09 03:00:01

0

Printul Americii - Sierra Simone

Printul Americii - Sierra Simone

Este o poveste complicată de dragoste, despre sacrificiu, ambiție și pierdere. Este o portretizare uimitoare a numeroaselor fațete ale iubirii. Nu poți alege pe cine iubești. Nu puteți controla întotdeauna circumstanțele relației, dar modul în care răspundeți și faceți față acestor adevăruri este esența acestei povești.

2021-02-04 12:35:56

0

Nume de cod: Tura. Seria Dosarele Checquy. Vol.1 - Daniel O'Malley

Nume de cod: Tura. Seria Dosarele Checquy. Vol.1 - Daniel O'Malley

Nu pot să suport cărți în care personajele feminine puternice sunt descrise ca fiind niste cățele, care au nevoie de un bărbat pentru a le salva, indiferent de puterile lor superioare sau de pozițiile înalte.

2021-01-23 03:27:43

0

O comoara nebanuita - Tamera Alexander

O comoara nebanuita - Tamera Alexander

M-am bucurat din plin de povestea despre McKenna și Marshall Caradon. Una peste alta, aceasta a fost o carte foarte bună, cu o poveste grozavă și personaje chiar mai bune. Wyatt a fost cu siguranță personajul meu preferat.

2021-01-21 06:28:37

0

Povesti de dragoste - Lorena Lenn

Povesti de dragoste - Lorena Lenn

Ma bucur enorm de mult ca in tara noastra exista si oameni talentati ca si Lorena Lenn. Cartile ei te duc pe valurile cele mai furtunoase, te duce in abis, ca la final sa iti redea zambetul pe buze si fericirea.

2020-12-21 09:59:50

0

Dincolo de un destin evident - Giorgio Faletti

Dincolo de un destin evident - Giorgio Faletti

A fost un fel complet diferit de poveste. Crime teribile se întâmplă imediat și totul are loc într-o perioadă foarte prezentă, care este ușor de imaginat. A fost, de asemenea, o poveste foarte energică, rapidă.

2020-12-21 09:59:50

0

In cautarea unui sot - Victoria Alexander

In cautarea unui sot - Victoria Alexander

Va recomand cu placere acesta lectura captivanta, un romance, cu o intriga interesanta, suspans si personaje frumos construite. Victoria Alexander este una dintre autoarele mele preferate, prin urmare am așteptări mari de la romanele ei.

2020-12-21 09:44:50

0

Cand ne vom revedea - Victoria Alexander

Cand ne vom revedea - Victoria Alexander

Cand ne vom revedea - povestea are toate elementele necesare unei lecturi care suscita interesul, o portie de adrenalina si mister, condimentata cu un strop de romantism si un deznodamant frumos.

2020-12-21 09:44:50

0

Darul iubirii - Victoria Alexander

Darul iubirii - Victoria Alexander

Recomand cu drag cartea tuturor iubitorilor de romance, mai ales genului historical romance. Autoarea imbina armonios intriga, suspansul cu umorul. Relicile dintre protagonisti reprezinta cireasa de pe tort.

2020-12-21 09:44:50

0

Duelul inimilor - Mirela Oprea

Duelul inimilor - Mirela Oprea

Cu uluitoarea ei combinație de intrigă, suspans și dragoste, Mirela Oprea mi-a oferit o lectură incitantă, nespus de captivantă. Un romantic suspans care de astăzi se numără în topul preferințelor mele literare.

2020-12-21 09:44:50

0

Cavalerii timpului vol.2: Calatoria - Mirela Oprea

Cavalerii timpului vol.2: Calatoria - Mirela Oprea

Un roman fantastic, palpitant, antrenant, dar si romantic. Supranaturalul aduce o nota magica. Vampirii, varcolacii, dar si alte fiinte supranaturale isi unesc fortele in lupta contra Intunericului.

2020-12-21 09:44:50

0

Cavalerii timpului vol.1: Initierea - Mirela Oprea

Cavalerii timpului vol.1: Initierea - Mirela Oprea

Substratul intregii carti este lupta dintre bine si rau, asa cum regasim in basmele clasice. Lumina si Intuenricul duc o lupta vesnica. Gelozia, dar si invidia, au ingropat iubirea.

2020-12-21 09:44:50

0

Demonii trecutului - Cristina Zegheru

Demonii trecutului - Cristina Zegheru

De la început până la sfârșit, ești captivă, subjugată de tot ceea ce se întâmplă. Un cumul de emoții: curiozitate, uimire, incitare, bucurie, extaz, teamă, furie. Pasiunea este însă cuvântul cheie.

2020-12-21 09:29:51

0

eBook Efectul Rosie - Graeme Simsion

eBook Efectul Rosie - Graeme Simsion

Efectul Rosie - o poveste frumoasa, superba, incitanta, ușor de citit si care te face sa vrei sa citesti si alte carti scrise de autoare. Replicile dintre protagonisti sunt absolut delicioase.

2020-12-21 09:14:50

0

Cand trecutul revine - Lorena Lenn

Cand trecutul revine - Lorena Lenn

"Cand trecutul revine" este o poveste de-a dreptul delicioasă. Pur si simplu iubirea dintre Kelly si Rashid este ataat de dulce încât visam cu ochii deschisi cand citeam.
Să iubești atât de mult o persoană încât să treci de barierele culturale, religioase, sa lupți pentru ea... minunat.

2020-12-19 03:00:01

0

A doua viata - Sandra Brown

A doua viata - Sandra Brown

A doua viata este o combinație periculoasă pe care nu o vei putea lăsa din mână! Te vei îndrăgosti iremediabil de protagoniști și de povestea lor de dragoste! Nici nu-mi mai amintesc de câte ori am citit-o până acum.

2020-12-19 03:00:01

0

Joc periculos - Sandra Brown

Joc periculos - Sandra Brown

Jocul periculos celor doi este asemănător unei tornade. Te ia prin surprindere cu fiecare răsturnare de situație. Atunci când acțiunea se precipită, citești fiecare filă cu sufletul la gură, șocat de informațiile noi care apar.

2020-12-19 03:00:01

0

Insula delincventilor Vol.3: Renasterea - Lexi B. Newman

Insula delincventilor Vol.3: Renasterea - Lexi B. Newman

Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai bun volum din serie. Este o carte care iti pune usor mintea la contributie si chiar si increderea, nu te plictisești citind-o. Este haotică, dar atât de minunata!

2020-12-19 03:00:01

0

Insula delincventilor Vol.2: Intoarcerea - Lexi B. Newman

Insula delincventilor Vol.2: Intoarcerea - Lexi B. Newman

Volumul 2 din "Insula delincventilor" continua cu aventurile lui KJ Collins in centrul de reeducare. Avem personaje noi, care s-au schimbat datorita evenimentelor prin care au trecut si acelasi Consiliu toxic.

2020-12-19 02:46:03

0

Insula delincventilor Vol.1: Inceputul - Lexi B. Newman

Insula delincventilor Vol.1: Inceputul - Lexi B. Newman

Un subiect inedit, unul pe care nu l-am mai întâlnit până acum. Personajele au fost frumos conturate, cu un trecut tumultos, pe care mi-a făcut plăcere să-l aflu de-a lungul cărții.

2020-12-19 02:46:03

0

Pachet Infernul unui inger - Lexi B. Newman

Pachet Infernul unui inger - Lexi B. Newman

Pe lângă faptul că sunt niște cărți pline de romantism, găsești umor la tot pasul. Personajele și replicile lor amuzante, dar și situațiile caraghioase în care sunt puse, vor stârni râsete și voie bună!

2020-12-19 02:46:03

0

Drumul spre victorie. Seria Meciurile dragostei Vol.3  - Lexi B. Newman

Drumul spre victorie. Seria Meciurile dragostei Vol.3 - Lexi B. Newman

O carte plina de umor care îți aduce zâmbetul pe buze. O autoare care m-a facut sa ii ador poveștile, sa imi însenineze zilele. Povesti pe care le citești si le recitești, fără să te plictisești.

2020-12-19 02:46:03

0

Ultima sansa la victorie. Seria Meciurile dragostei Vol.2 - Lexi B. Newman

Ultima sansa la victorie. Seria Meciurile dragostei Vol.2 - Lexi B. Newman

O carte în care dragostea și amuzamentul te însoțesc cu fiecare pagină citită. O serie din care poți învăța totul despre iubire, prietenie, curaj și nu numai! O recomand cu toată inima.

2020-12-19 02:46:03

0

Adevarata victorie e dupa meci. Seria Meciurile dragostei Vol.1 - Lexi B. Newman

Adevarata victorie e dupa meci. Seria Meciurile dragostei Vol.1 - Lexi B. Newman

Cea mai amuzanta carte pe care am citit-o in viața mea. Povestea dintre Roman și Alice este extrem de interesantă, cu întâmplări care te fac sa razi și altele carte îți fac inima sa se strângă și sa se facă mică.

2020-12-19 02:46:03

0

Esenta iubirii Vol.1: Parfum de scortisoara - Daniela Cavasi

Esenta iubirii Vol.1: Parfum de scortisoara - Daniela Cavasi

Cartea "Parfum de scorțișoară" nu este doar o simplă poveste de dragoste, este mai dregrabă o lecție de viață. Această carte are de toate: dragoste, iubire, prietenie, trădare și multe altele.

2020-12-19 02:46:03

0

Chandler: Decadenta - Lexi B. Newman

Chandler: Decadenta - Lexi B. Newman

O altă carte scrisă de Lexi B. Newman pe care am iubit-o. Am citit-o cu sufletul la gură într-o singură zi. O recomand cu drag,merită! Abia aștept să citesc și alte cărți scrise de această autoare.

2020-12-19 02:31:03

0

Intrusul dintre noi - Lexi B. Newman

Intrusul dintre noi - Lexi B. Newman

Autoarea reușește să mă surprindă și să-mi ajungă la inimă mereu. Povestea din această carte m-a impresionat și mă făcea din ce în ce mai curioasă. Recomand cu drag, cărțile autoarei nu vă vor dezamăgi niciodată.

2020-12-19 02:31:03

0

Pachet Pravda - Silvia Rusen, Mirela Iconaru

Pachet Pravda - Silvia Rusen, Mirela Iconaru

Lupta pentru supraviețuire este extrem de bine prezentată, punând în evidențele zicala scopul scuză mijloacele. Cu toate acestea surprizele pe care le aduce aceasta serie sunt deosebite. Mi-a placut foarte mult.

2020-12-19 02:31:03

0

Pravda. Vol. 2: Iubire interzisa - Silvia Rusen, Mirela Iconaru

Pravda. Vol. 2: Iubire interzisa - Silvia Rusen, Mirela Iconaru

O carte interesantă cu un subiect neașteptat. Protagonsita mi se pare puțin copilaroasă și rolul care i s-a atribuit este peste puterile ei, dat ținând cont de vârstă, am înțeles unele lucruri. Personajul masculin principal este fix elementul care o temperează pe ea.

2020-12-19 02:31:03

0

Pravda. Vol.1: Avocatul apararii - Silvia Rusen, Mirela Iconaru

Pravda. Vol.1: Avocatul apararii - Silvia Rusen, Mirela Iconaru

O carte care te ține cu sufletul la gură și care te face să trăiești povestea de dragoste a protagoniștilor. Sunt si pasaje unde umorul este la înălțime! Un subiect ușor clișeic, dar captivant.

2020-12-19 02:31:03

0

Pachet Asii de inima - Stanciu Crina

Pachet Asii de inima - Stanciu Crina

Seria crește de la un volum la altul, iar acest lucru mă bucură nespus. ,,Cavalerul de pică" este despre Lukas și Rose, despre iubirea lor și despre toate clipele ce au avut un rol în consolidarea relației lor. Am adorat replicile și gesturile dintre cei doi, cât și direcția în care s-a dus toată acțiunea.

2020-12-19 02:16:03

0

Asii de inima Vol.3: Asul de trefla - Stanciu Crina

Asii de inima Vol.3: Asul de trefla - Stanciu Crina

Seria crește de la un volum la altul, iar acest lucru mă bucură nespus. Seria este despre Lukas și Rose, despre iubirea lor și despre toate clipele ce au avut un rol în consolidarea relației lor. Am adorat replicile dintre cei doi, cât și direcția în care s-a dus toată acțiunea.

2020-12-19 02:16:03

0

Asii de inima Vol.2: Cavalerul de pica - Stanciu Crina

Asii de inima Vol.2: Cavalerul de pica - Stanciu Crina

O carte care ar trebui sa fie citita de toata lumea. Imi place faptul ca Rose nu se lasa usor, chiar daca este incapatanata. Este o tanara sigura pe sine, care nu se lasa sedusa usor. Este o adevarata luptatoare.

2020-12-19 02:16:03

0

Asii de inima Vol.1: Regele de inima rosie - Stanciu Crina

Asii de inima Vol.1: Regele de inima rosie - Stanciu Crina

O carte care ar trebui sa fie citita de toata lumea. Imi place faptul ca Rose nu se lasa usor, chiar daca este incapatanata. Este o tanara sigura pe sine, care nu se lasa sedusa usor. Este o adevarata luptatoare.

2020-12-19 02:16:03

0

Pachet Inspirational

Pachet Inspirational

Sunt genul de carti care îți redau optimismul și starea de bine. Merită citite mai ales atunci când nu ești într-o stare prea bună, te va face cu siguranță să te simți mai bine. Te invata sa treci cu ușurință peste anumite momente grele.

2020-12-19 02:16:03

0

Arta de a pacatui Vol.1: Pacatul meu - Georgiana A. Petcu

Arta de a pacatui Vol.1: Pacatul meu - Georgiana A. Petcu

Este o carte care m-a prins încă de la primele pagini, cu o poveste pe care fiecare dintre noi cred că a trăit-o la un moment dat. Fiecare dintre noi ne ascundem la un moment dat fricile, neputințele, durerile pe care le simțim de-a lungul vieții.

2020-12-19 02:16:03

0

Amor Vol.1: Lady Mara - Silvia Rusen

Amor Vol.1: Lady Mara - Silvia Rusen

Îmi place mult că autoarea este foarte informată în ceea ce privește tradițiile și cutumele perioadei victoriene. Personajele sunt amuzante și spumoase, dar cât se poate de reale atunci când intriga își face apariția.

2020-12-19 02:16:03

0

Amantele trecutului. Ultimul zbor - Alexandra Gheorghe

Amantele trecutului. Ultimul zbor - Alexandra Gheorghe

Nu am citit de mult timp o carte atat de interesantă si incitanta! Am terminat cartea in cateva ore. Povestea m-a ținut cu sufletul la gura cu fiecare pagina citită. Astept cu nerăbdare si alte cărți scrise de autoare.

2020-12-18 01:00:01

0

Amantele trecutului - Alexandra Gheorghe

Amantele trecutului - Alexandra Gheorghe

O carte care iti schimba starea de spirit imediat si iti da incredere in tine ca femeie, este pura realitate expusa intr-o carte…asa cum putin o pot exprima in viata reala. Trăiri, emoții și senzații.

2020-12-18 01:00:01

0

O noua speranta - Sandra Brown

O noua speranta - Sandra Brown

Fiecare rand citit, fiecare traire nu facea altceva decat, la cea mai mica clipire a ochilor sa ma transpuna in povestea ta. Foarte frumos scris totul. O carte care te trece prin toate starile.

2020-12-18 01:00:01

0

Capcana - Sandra Brown

Capcana - Sandra Brown

Fiecare rand citit, fiecare traire nu facea altceva decat, la cea mai mica clipire a ochilor sa ma transpuna in povestea ta. Foarte frumos scris totul. O carte care te trece prin toate starile.

2020-12-18 12:45:51

0

Pasiunea - Sandra Brown

Pasiunea - Sandra Brown

Iubirea, sufletul pur, ura si gelozia sunt frumos conturate. Fiecare etapa a vietii are momentele ei mai bune si mai putin bune. Cartea aceasta este un bun prieten ce-ti poate avea de grija.

2020-12-18 12:45:51

0

Amalia, jurnalul unei iubiri Vol.1 - Liza Karan

Amalia, jurnalul unei iubiri Vol.1 - Liza Karan

Finalul romanului m-a lăsat cu gura căscată. Eram atât de șocată de faptul că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, încât mi-a venit să plâng când am văzut că eram pe ultima pagină.

2020-12-18 12:45:51

0

Dependenti de iubire - Cristina Georgiana

Dependenti de iubire - Cristina Georgiana

Am rămas captivă pe tot parcursul citirii. Emoție, acțiune, o ușoară realitate. Superb mod de a scrie, de a transpune emoțiile personajelor. O poveste frumoasă care-ți intră în suflet cu fiecare pagină citită.

2020-12-18 12:45:51

0

Alege-mi sufletul ranit - Dakota Edits

Alege-mi sufletul ranit - Dakota Edits

Alege-mi sufletul ranit m-a surprins placut, merita sa fie citita, cu o idee cat se poate de frumoasa si frumos scrisa. O carte incarcata de sute de emotii si ganduri, dar si cu o poveste de dragoste ce iti va umple inima de fericire dar si de tristete.

2020-12-18 12:45:51

0

Dorinte nerostite - Beverly Lewis

Dorinte nerostite - Beverly Lewis

Nu stiu de ce nu ma invat minte si sa stau in banca mea. Ma trezesc cumparand cartile autoarei, apoi imi pare rau ca am facut-o. Povestea de fata, asemenea celorlalte, este pur si simplu plictisitoare.

2020-12-17 09:08:50

0

In virtejul iubirii - Kat Martin

In virtejul iubirii - Kat Martin

Mi-a plăcut să-l cunosc pe Dirk la un nivel mai profund în această carte. Se simțea real, puteai să înțelegi de ce a făcut și a spus lucrurile pe care le-a făcut. A fost uimitor - protector, dăruit, iubitor și sexy.

2020-12-17 08:53:50

0

Periculos si seducator - Kat Martin

Periculos si seducator - Kat Martin

Este povestea delicioasă a lui Luke Brodie. A treia carte din seria Boss, Inc. , Periculos si seducator, a fost minunată. Emma a fost grozavă. Îmi plac eroinele puternice și ea este exact asa cum mi-am dorit - puternică, curajoasă, inteligentă și ar putea avea grijă de ea însăși.

2020-12-17 08:23:50

0

Frumuseti monstruoase - Marina Neagu

Frumuseti monstruoase - Marina Neagu

Frumuseti monstruase are un loc special in inima mea. Pe langa faptul ca a fost prima carte de la Quantum pe care am citit-o, lucrarea de fata mi-a demonstrat faptul ca autorii romani pot rivaliza oricand cu cei din strainatate.

2020-12-17 08:23:50

0

Anatomia unei inocente furate - Marina Neagu

Anatomia unei inocente furate - Marina Neagu

Imi place cum scrie Marina Neagu. M-am delectat cu toate cartile ei, dar Anatomia unei inocente furate m-a suprins intr-un mod greu de scris in cuvint. Socant, emotionant, tulburator.

2020-12-17 08:23:50

0

Provocare - L.J. Shen

Provocare - L.J. Shen

Cartea reușește să incite imaginația cititorului cu scene faine, dar să-l și țină în suspans până la final. Dialogurile pline de vervă și înțepăturile ironice oferă doar un plus de savuare.

2020-12-17 08:08:50

0

In bratele lui - Jodi Ellen Maplas

In bratele lui - Jodi Ellen Maplas

Cartea de față mi-a atras atenția încă din prima clipă în care am zărit-o pe Libris. Coperta îmbietoare și descrierea incitantă m-au făcut să cred că lectura va fi una inedită. Însă, ce am descoperit între file, m-a bulversat .

2020-12-08 07:19:25

0

Marturisirea - Jodi Ellen Malpas

Marturisirea - Jodi Ellen Malpas

Nu mi-e rușine să recunosc, îmi place literatura erotică. Sunt o fană a colecției Eroscop, de la editura Trei, și vânez cam toate cărțile lor, indiferent că e vorba de un autor debunant sau unul cunoscut și îndrăgit.

2020-12-08 07:19:25

0

Imparateasa celor o mie de ceruri - Rhoda Belleza

Imparateasa celor o mie de ceruri - Rhoda Belleza

intre mine și colecția Imaginarium, de la Editura Unicart, a fost dragoste de la prima citire, de la primul roman care mi-a picat în mână. Indiferent că a fost vorba de un roman thriller, fantasy sau de aventură, lectura s-a dovedit una extrem de captivantă, ba chiar și puțin romantică, pentru că marea majoritate a cărților din cadrul acestei colecții, au în structura lor și o poveste de dragoste.

2020-12-08 06:49:25

0

Cabina de saruturi. Vol.2: Relatie la distanta - Beth Reekles

Cabina de saruturi. Vol.2: Relatie la distanta - Beth Reekles

O comedie romantică delicioasă, plină de dialoguri vioaie, situații hilare și glume cu nemiluita. Scene fierbinți, momente picante și o doză imensă de romantism. E un real balsam pentru sufletul meu.

2020-12-08 06:49:25

0

Intalnire perfecta  - Steve Bloom

Intalnire perfecta - Steve Bloom

,,Întălnire perfectă” este o carte relaxantă, ușor de parcurs, plină de momente romantice și situații amuzante, numai bună de citit în vacanță. Autorul nu s-a jenat deloc, și-a introdus personajul în tot felul de situații penibile.

2020-12-08 06:49:25

0

Se numea Sarah - Tatiana de Rosnay

Se numea Sarah - Tatiana de Rosnay

Cu toate că descrierea de pe coperta a patra mi-a stârnit curiozitatea de la bun început, nu am fost convinsă că această carte va fi pe gustul meu. Am ținut-o pe noptieră zile bune, o răsfoiam, apoi o puneam deoparte. Până într-o zi când mi-am zis că e cazul să nu am prejudecați, că poate am mult de pierdut.

2020-12-08 06:49:25

1

Curentii din adancuri - Nora Roberts

Curentii din adancuri - Nora Roberts

Nora Roberts este scriitoarea mea de suflet și nimeni nu o poate egala. Pe lângă faptul că are un stil propriu, unic, inconfundabil, fiind un magician al cuvintelor, cărțile ei emană atât de mult optimism, încât îți creează sentimentul că nimic nu este imposibil, că dincolo de durere și suferință ne așteaptă un final fericit.

2020-12-01 11:39:10

0

Profetia. Seria Abis si tenebre. Cartea 2 - Nora Roberts

Profetia. Seria Abis si tenebre. Cartea 2 - Nora Roberts

Profeția - un roman despre iubire și magie, despre întunericul și lumina din amândouă. Despre bătălii și curaj și despre venirea unei mântuitoare. Am regăsit scriitura și optimismul ei proverbial, iar valori umane, precum familia, prietenia, iubirea, au fost din nou readuse pe primul loc.

2020-12-01 11:24:10

0

Regina de foc - Laura Sebastian

Regina de foc - Laura Sebastian

,,Regina de foc”, ultimul volum al trilogiei Prințesa de Cenușă, își poartă cititorii într-o lume întunecată, plină de intrigi, aventuri periculoase și iubiri imposibile. Trădări și răzbunări. Magie și iluzii. Scene de lupte și uneltiri politice. Nu este o capodoperă a genului fantasy, dar are toate elementele unui roman de calitate.

2020-12-01 11:24:10

0

eBook Ultima tamaduitoare Vol.1 Regatul sufletelor - Rena Barron

eBook Ultima tamaduitoare Vol.1 Regatul sufletelor - Rena Barron

Inceputul mi s-a părut destul de greoi, și mi-a fost puțin greu să mă deprind cu o serie de denumiri și termeni, lucru care m-a determinat să mă simt puțin în ceață și să nu înțeleg foarte bine lumea creată de autoare. Abia după 80-100 de pagini lucrurile au început să aibă sens pentru mine, pentru că, în sfârșit, mi s-au oferit niște explicații despre povestea originii zeilor orisha, despre demoni, despre războiul contra Regelui Demon, despre Cataclismul Suprem și, nu în ultimul rând, despre Nenumită.

2020-12-01 11:09:10

0

Regatul sufletelor. Seria Ultima tamaduitoare Vol.1 - Rena Barron

Regatul sufletelor. Seria Ultima tamaduitoare Vol.1 - Rena Barron

Magie și antimagie. Prietenie și dragoste. Răpiri și crime. Suspans, mister și romantism. Descoperiri șocante și întâmplări neprevăzute. O legendă fascinantă despre zeii orisha și încercările acestora de a-l încătușa pe Regele Demon. Povestea unei fete lipsite de magie care descoperă că are o mare legătură cu Nenumita, zeița despre care nimeni nu vorbește.

2020-12-01 11:00:35

0

Planul atractiei - Flavia Badic

Planul atractiei - Flavia Badic

,,Planul atracției” este un delicios roman de dragoste, asezonat cu replici savuroase și înțepături ironice, care stârnesc hohote de ras. O carte bine scrisă, ușor de parcurs, cu o protagonistă amuzantă și un stil de scriere ușor sarcastic.

2020-12-01 09:39:10

0

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

Pacienta tacuta - Alex Michaelides

Pe parcursul lecturii, mi-am făcut anumite scenarii, și am ajuns să fiu convinsă de vinovăția unui anumit personaj, iar atunci când mi s-a confirmat acest lucru, am fost puțin dezamăgită.

2020-12-01 09:39:10

0

Ultimul oaspete - Megan Miranda

Ultimul oaspete - Megan Miranda

,,Ultimul oaspete” are toate ingredientele necesare ale unui roman de calitate - bine scris, ușor de parcurs, plin de mister, secrete și situații imprevizibile, însă, ceea ce atrage cel mai tare, după umila mea părere, este tensiunea apăsătoare și atmosfera lugubră.

2020-12-01 09:39:10

0

Infidela - Daniela Faur

Infidela - Daniela Faur

M-am indragostit de scrierile autoarei dupa ce am parcurs seria Forte ale naturii. Infidela a reusit sa ma surprinda placut datorita umorului de situatie si a replicilor dintre protagonisti. Nemultumiri? Finalul. Povestea merita o continuare!

2020-12-01 09:39:10

0

Eliberare - Imogen Kealey

Eliberare - Imogen Kealey

Din afară mi s-a părut tare frumoasă - coperta îmbietoare, sinopsis captivant, dar conținutul a strălucit prin lipsă de acțiune, povestea de dragoste putin plictisitoare, , personajele principale destul de scorțoase, sobre.

2020-12-01 09:39:10

0

Intre surori - Kristin Hannah

Intre surori - Kristin Hannah

O carte absolut minunata! Nu ma dau in vand dupa cartile autoarei Kristin Hannah, dar cea de fata a reusit sa ma emotioneze profund. Doua povesti de dragoste, doua surori care s-au indepartat cu trecerea timpului, dar necazurile le-au apropiat, intr-un final.

2020-12-01 09:39:10

0

Caut suflet pereche - Rachel Winters

Caut suflet pereche - Rachel Winters

Titlul si descrierea mi-a atras atentia, asa ca am comandat-o fara sa stau pe ganduri, insa, nicio clipa nu am banuit cat de amuzanta este povestea. Nazbatiile facute de Evie Summers m-au facut sa rad in hohote.

2020-12-01 09:24:10

0

Dragostea e scrisa in semne - Kate Clayborn

Dragostea e scrisa in semne - Kate Clayborn

,,Dragostea e scrisă în semne” – o carte despre prietenie, despre găsirea iubirii în cele mai neașteptate locuri, dar și despre încredere, atât în tine, cât și în toate semnele din jurul tău.

2020-12-01 08:25:50

0

eBook Summerlost sau visul unei vacante de vara - Ally Condie

eBook Summerlost sau visul unei vacante de vara - Ally Condie

Summerlost sau visul unei vacanțe de vară este o carte despre pierderea cuiva drag și regăsirea de sine, în sânul familiei și alături de prieteni noi; o pierdere resimțită atât împreună, cât și separat—cea a fratelui cu dizabilități al lui Cedar și Miles, dar și a tatălui lor.

2020-08-13 01:09:15

0

Ultima zi - Helene N.

Ultima zi - Helene N.

Ultima zi este o poveste extrem de emoționantă, despre prima dragoste si despre maturitate. Everly si Jarryd se cunosc intr-o noapte furtunoasă, si la propriu si la figurat, pe un pod. Ea il convinge pe el sa nu sară, si incepe povestea.

2020-08-13 01:00:11

0

Defecti - Cecelia Ahern

Defecti - Cecelia Ahern

O carte asemănătoare zilelor noastre, în care conducerea te obligă să faci ce vrea ea dar nu ce dorești tu. Mi-a plăcut mult,mai ales că niște copii tineri au luptat pentru libertatea lor, pînă la urmă este o carte despre curaj, dorință și libertate.

2020-08-04 08:09:14

0

320 de pisici negre - Rodica Ojog-Brasoveanu

320 de pisici negre - Rodica Ojog-Brasoveanu

320 de pisici negre este a doua întâlnire cu autoare. Recunosc ca mi-a plăcut mai mult, dar tot am intrat greu în atmosferă. Abia după 70-80 de pagini am început sa-i dau de "gust".

2020-08-04 08:09:14

0

Gandeste-te ca nu mai sunt - Adam Hasllet

Gandeste-te ca nu mai sunt - Adam Hasllet

Pentru mine, recunosc, că a fost destul de greu s-o citesc, dar pentru psihologi sau amatori de psihologie, cartea va fi interesantă, tot amalgamul acela de trăiri al fiecăruia fiind fascinant.

2020-07-31 08:09:11

1

Zuleiha deschide ochii - Guzel Iahina

Zuleiha deschide ochii - Guzel Iahina

O carte ficțiune istorică, cu acțiunea ce se desfășoară în perioada anilor 1930 - 1946! Are la baza memoriile unei femei, care a fost deportata intr o tabara colonială din Siberia.

2020-07-31 08:09:11

0

Negru de corb - Ann Cleeves

Negru de corb - Ann Cleeves

Am vazut ecranizarea si asa mi-a fost usor sa pun o fata fiecarui personaj. Ispectorul Jimmy Perez ar trebui sa aiba mai multa incredere in el, ca se pricepe sa citeasca oamenii, nu gluma.

2020-07-31 07:24:11

0

Trandafirul noptii - Lucinda Riley

Trandafirul noptii - Lucinda Riley

O admir pe Lucinda Riley pentru modul în care reuseste să îsi contureze povestile și, mai ales, personajele. Desi este oarecum diferita de celelalte carti ale autoarei pe care le-am citit , a reusit sa mă captiveze încă de la început.

2020-07-25 11:00:06

0

Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini

Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini

Am ochii roșii de plâns dar a fost o experienta minunata! Va recomand cu drag povestea lui Mariam și a Lailei și a Kabulului sfâșiat de lupte. Când termini cartea asta nu poți sa nu ii mulțumești lui Dumnezeu pentru viața minunata pe care o ai!

2020-07-25 11:00:06

0

Vanzatorul de visuri. Chemarea - Augusto Cury

Vanzatorul de visuri. Chemarea - Augusto Cury

Eu nu am fost in extaz, chiar daca ideile lui erau interesante, dar actiunea si dialogul dintre personaje este infantil. Maestrul vorbeste frumos, discipolii se comporta ca niste copii.

2020-07-23 08:15:53

0

A ta vesnic, Lara Jean - Jenny Han

A ta vesnic, Lara Jean - Jenny Han

Mi-a plăcut mult această trilogie, cu toate că este mai potrivită adolescenților, care dezbate teme precum prima dragoste, prietenia, dinamica familiei și maturizarea, teme la care se pot raporta toți cititorii.

2020-07-23 08:00:06

0

Salbaticele - Rory Power

Salbaticele - Rory Power

Romanul este destul de înfricoșător, iar pasajele în care se descriu diversele simptome ale bolii de care suferă fetele sunt îngrozitoare. Finalul este unul deschis, am avut impresia că autoarea intenționează să transforme cartea într-o serie.

2020-07-23 07:45:53

0

Secret Elements. In mrejele pamantului - Johanna Danninger

Secret Elements. In mrejele pamantului - Johanna Danninger

E drept, aveam sufletul îndoit de temeri, că povestea nu va mai avea același farmec ca la început, dar m-am înșelat. Am constatat că mizele sunt mult mai mari, lupta dintre Lumină și Întuneric, Bine și Rău sunt mai crâncene, sarcasmul stă la loc de cinste, iar tensiunea dintre Jessica/Jay și Lee se amplifică.

2020-07-23 07:45:53

0

Secret elements - Johanna Danninger

Secret elements - Johanna Danninger

,,Secret Elements. În adâncul marii” s-a dovedit o lectură captivantă de la început până la sfârșit. Un roman plin de aventuri și mister, ușor de citit, cu un stil de scriere ușor sarcastic.

2020-07-23 07:45:53

0

Pe partea gresita a raiului - Lexi B. Newman

Pe partea gresita a raiului - Lexi B. Newman

Tare mult ma bucur ca am avut ocazia sa citesc cartea ,,Pe partea gresita a raiului" . M-a surprins placut starea de bine, umorul debordant, scriitura. Lexi stie cum sa ne atraga in poveste.

2020-07-21 12:55:09

0

Al zecelea clan Vol.1. Focul - O.G. Arion

Al zecelea clan Vol.1. Focul - O.G. Arion

Autoarea a avut amabilitatea și ne-a lăsat o scurta lecție de istorie despre Mesopotamia și legendele ei, la sfârșitul cărții. Repet, cartea e documentata la sânge și subiectul ei se leagă de legendele și zeii acelor timpuri.

2020-07-21 12:55:09

0

Cerere de prietenie - Laura Marshall

Cerere de prietenie - Laura Marshall

Nu cred să fi citit până acum o astfel de carte!M-a ținut în suspans de la început până la sfârșit! Pe internet am văzut că există și un film horror cu aceeași denumire "Friend request" dar acțiunea cred că e cu totul alta față de carte.

2020-07-20 09:55:08

0

Mica vrajitoare. Vol.1: Proba focului - Lene Kaaberbol

Mica vrajitoare. Vol.1: Proba focului - Lene Kaaberbol

Ritm alert, evenimente ciudate ce au loc in viata uni adolescente, descoperirerea unor inzestrari, pericole care se abat in calea ei, toate acestea fac din cartea de fata, o lectura captivanta.

2020-07-20 09:40:08

0

Secretul - Julie Garwood

Secretul - Julie Garwood

O poveste de iubire ce nu te solicită, dar îți dă o bine meritată stare de bine, Când simți că pericolul uman sau nemiloasa moarte îți poate lua femeia pe care o iubești, renunți la toată armura ce te face insensibil. Și-ți declari iubirea.

2020-07-20 09:25:08

0

Crepuscul - Raluca Butnariu

Crepuscul - Raluca Butnariu

Raluca m-a introdus într-o lume magică în care nu am fost doar un spectator tăcut la cele petrecute în carte. Am trăit alături de personaje și le-am simțit toate trăirile emoționale. Replicile amuzante și înțepături ironice dintre Leah și Saul, m-am făcut să zâmbesc adesea. Dar m-am trezit și cu lacrimi în ochi de fiecare dată când vedea vorba de regele Jerod și zeița Neyra, părinții Leei.

2020-07-20 08:55:08

0

Ceea ce nu poate fi ascuns - Agnes Martin-Lugand

Ceea ce nu poate fi ascuns - Agnes Martin-Lugand

O carte destul de interesanta si amuzanta prin unele locuri, iar daca ii dai putina importanta vei intelege ca poti merge mai departe cu ajutorul dragostei. Nu tuturor le plac povestile a autoarei, mult prea simpliste.

2020-07-20 07:40:08

0

Un principe cuceritor - Nora Roberts

Un principe cuceritor - Nora Roberts

Personal mi s-a parut ca actiunea este cumva previzibila, are ceva suspans insa nu m a impresionat prea tare, a fost mai mult o lectura relaxanta. Imi plac cartile scrise de Nora Roberts, dar parca asta nu a fost chiar la inaltime.

2020-07-19 01:18:55

0

Poarta juramantului. Cuvinte despre lumina. Vol.2 - Brandon Sanderson

Poarta juramantului. Cuvinte despre lumina. Vol.2 - Brandon Sanderson

O epopee minunata. Cuvinte despre lumina, ca si primul volum, este coplesitoare, minunata. Sanderson este magistral.
,,Sufletele oamenilor pe care-i omorâse pândeau în umbră. Îi vorbeau în șoaptă. Dacă se apropia mai mult, urlau."

2020-07-19 01:03:55

0

Lady C si strainul (Billionaires Vol.4) - Hanna Lee

Lady C si strainul (Billionaires Vol.4) - Hanna Lee

Fiind o avidă pentru tot ceea ce înseamnă Coreea si traditiile ei, ma bucura si mai mult cartea aceasta. Iar emoțiile descrise ma face sa cred ca ea chiar a avut un contact cu lumea aceea.

2020-07-18 08:48:55

0

Lady D si hitman-ul (Billionaires Vol.2) - Hanna Lee

Lady D si hitman-ul (Billionaires Vol.2) - Hanna Lee

Hanna Lee este autoarea mea preferata de la editura Stylished. Toate romanele sunt incitante, pline de suspans și fantezie, dar acesta este wow, cei doi protagoniști fac un cuplu de milioane inca din prima clipa.

2020-07-18 08:33:55

0

Asistenta - Maria Alexandra

Asistenta - Maria Alexandra

Asistenta mi-a fost recomandată de multe ori, însă abia acum am ajuns la ea. Chiar nu stiu de ce am amanat-o atat de mult pentru ca actiunea chiar m-a prins de la primul capitol. Imi place super mult povestea, iar Alan m-a cucerit deja.

2020-07-18 08:33:55

0

Cocktail pentru Cristina - Daniela Grigore

Cocktail pentru Cristina - Daniela Grigore

Am ramas surprinsa sa vad o carte atat de bine scrisa de un autor român. Inveti destul de multe lucruri, iar actiunea se petrece pe teritoriul Romaniei si are niste descrieri picante 18+ .

2020-07-18 07:48:55

0

Vraji in Savannah Vol.2: Sursa - J.D. Horn

Vraji in Savannah Vol.2: Sursa - J.D. Horn

Atat de mult imi plac povestile cu si despre vrajitoare incat am impresia ca dintotdeauna am fost fascinata de ele. hORN face o treabă fantastică de a încorpora Savannah ca parte a poveștii, dar povestea nu a reusit sa ma prinda asa cum imi doream.

2020-07-17 07:33:55

0

Voalul negru de mireasa - Linda Howard

Voalul negru de mireasa - Linda Howard

Romanul este o incantatoare poveste romantica, impletita cu momente de suspans. O carte care se citeste usor, eu m am distrat si amuzat, chiar aveam nevoie de o carte care sa ma destinda.

2020-07-17 07:33:55

0

Vrajitoarea - Camilla Lackberg

Vrajitoarea - Camilla Lackberg

Trebuie sa recunosc ca am citit seria aceasta mai mult pentru ca imi sunt dragi Erica Falck și Patrick Hedstrom .Un roman polițist de excepție, dar nu e ceea ce trebuie pentru a încheia o serie fabuloasa cu personaje complexe.

2020-07-17 07:18:55

0

Regele malefic - Holly Black

Regele malefic - Holly Black

Știu că iubitorii genului fantasy au avut mari așteptări, dar au fost dezamăgiți de turnura pe care a luat-o povestea, că a fost mult prea romantică pentru gustul lor. Au vrut un final mai palpitant, momente tensionate și personaje dure, crude, manimatatoare și egoiste, dar au găsit cu totul altceva.

2020-07-14 08:18:53

0

Lupii din Mercy Falls Vol.2: Sovaire - Maggie Stiefater

Lupii din Mercy Falls Vol.2: Sovaire - Maggie Stiefater

Deși acțiunea a decurs puțin mai lent la început, dat fiind faptul că mai mult s-a pus accentul pe strânsa prietenie dintre toți membrii grupului și pe problemele lor, m-am trezit că nu pot lăsa cartea din mână.

2020-07-14 08:00:13

0

Legendar - Stephanie Garber

Legendar - Stephanie Garber

Povestea este mult mai intensă și mai plină de dinamism decat in Caraval, și cu o imensă încărcătură emoțională. Mizele sunt mult mai mari, întorsăturile de situație sunt de necrezut, iar surprizele și revelațiile s-au ținut lanț.

2020-07-14 08:00:13

0

Dulcele sarut al mortii vol.2 - Raluca Butnariu

Dulcele sarut al mortii vol.2 - Raluca Butnariu

O poveste splendid concepută, o lume captivantă și plină de pericole, o intrigă atent construită, un deznodămant grandios și cel mai perfect final. Un roman cu un ritm halucinant, scene înfricoșătoare, mult suspans și mister, poante istețe, pasiune, tandrețe, personaje seducător de irezistibile.

2020-07-14 07:48:53

0

Dulcele sarut al mortii Vol.1 - Raluca Butnariu

Dulcele sarut al mortii Vol.1 - Raluca Butnariu

,,Dulcele sărut al morții vol. 1” te năucește cu ritmul amețitor al acțiunii, te ține într-o permanentă stare de tensiune și te solicită intens emoțional. Autoarea ne servește un cocktail exploziv de magie, mister, suspans, crime, dragoste și umor ironic.

2020-07-14 07:48:53

0

Calea fulgerului. Seria A sasea lume Vol.1 - Rebecca Roanhorse

Calea fulgerului. Seria A sasea lume Vol.1 - Rebecca Roanhorse

O carte buna. M-a surprins placut atata poveste , cat si personajele. Intre Kai si eroina se simte o chimie anume, si ma bucur ca autoarea a strecurat o mica poveste de dragoste. Astept cu nerabdare sa apara continuarea. Finalul e cam in plop.

2020-07-12 06:03:53

0

Experta in seductie - Saya Lopez Ortega

Experta in seductie - Saya Lopez Ortega

Experta în seducție este genul de roman care îți întinde nervii la maxim și te pune pe gânduri, cu un personaj principal ușor de detestat. O lectură inedită în felul său. De evitat.

2020-07-09 01:33:51

0

Candidatul Kremlinului - Jason Matthews

Candidatul Kremlinului - Jason Matthews

O frumoasa poveste de iubire intre colonel Dominika Egorova si Nate Nash, ofiter CIA. Momente captivante, comploturi, orgolii, minciuni si secrete in lumea fascinanta a spionajului si informatiilor secrete.

2020-07-08 08:33:51

0

Soarele nu apune niciodata - Nora Roberts

Soarele nu apune niciodata - Nora Roberts

Nora Roberts este autoarea mea de suflet si nici de aceasta data nu m-a dezamagit. O poveste care merge pe doua planuri paralele, cea de-a doua fiind de-a dreptul terifianta. Dragostea, suferinta si speranta merg mana in mana.

2020-07-08 12:48:51

0

Caterina - Corinne Rakoczy

Caterina - Corinne Rakoczy

Suferința din cauza iubirii, dorința de a atinge un scop fără a ține cont de nimeni și de nimic, teama de necunoscut s-au întrepătruns și au creat o poveste diferită de tot ceea ce am citit până acum, părându-mi-se intensă și dură, cu un puternic impact emoțional.

2020-07-08 12:48:51

0

Frumos si cu inima de gheata - Lisa Kleypas

Frumos si cu inima de gheata - Lisa Kleypas

O poveste historical romance care m-a lasat cu zambetul pe buze, dar si cu o stare de agitatie din cauza finalului. De aceasta data avem doua povesti de dragoste - cea de-a doua isi face aparitia in urma unui incident nefericit.

2020-07-08 12:33:51

0

Stapanul castelului - Teodora Matei

Stapanul castelului - Teodora Matei

O poveste care se incadreaza in genul fantasy si care spune povestea unor suflete calatoare aflate sub o vraja. Fantezie, dragoste, actiune, legaturi prezent-trecut, blesteme, toate alcatuiesc un puzzle.

2020-07-08 12:33:51

0

Mistletoe Magic. Lacrima stejarului - Simona Tanasescu

Mistletoe Magic. Lacrima stejarului - Simona Tanasescu

Un roman în care a fost evidențiate calitățile umanitătii, dar și multe defecte prin intermediul unei povești cu elemente mistice, oculte și în care a îmbinat perfect naturalul cu supranaturalul, dăruindu-ne o poveste nemaiîntâlnită.

2020-07-08 12:33:51

0

Pentru dragostea Cassandrei - Lisa Kleypas

Pentru dragostea Cassandrei - Lisa Kleypas

O noua carte din seria The Ravenels, care ne prezinta personaje puternice, bine conturate, povestea nu se invarte numai in jurul unei alte noi relatii de dragoste, ci si pe industrializare si progres.

2020-07-08 12:18:51

0

Era si timpul sa aprind iar stelele - Virginie Grimaldi

Era si timpul sa aprind iar stelele - Virginie Grimaldi

Povestea a trei reprezentante a sexului frumos, o mama divortata si cele doua fiice ale sale. Observam relatiile mama-fiica, dificultatile prin care trece Anna, problemele financiare. O poveste spusa cu umor si dragoste.

2020-07-08 12:18:51

0

Sa nu razi :(( - Raluca Feher

Sa nu razi :(( - Raluca Feher

O carte in care aparentele sunt mai importante decat orice, in care copiii nu au dreptul la o viata proprie pentru ca parintii se simt tradati, un cumul de factori ce o fac pe Diana sa renunte la lupta.

2020-07-08 12:18:51

0

Elibereaza-ma. Seria Atingerea lui Juliette Vol.2 - Tahereh Mafi

Elibereaza-ma. Seria Atingerea lui Juliette Vol.2 - Tahereh Mafi

Atât povestea, cât și personajele, mi-au plăcut tare mult. E drept că, pentru împătimiții genului fantasy, povestea li se va părea poate prea romanțată și ușoară, acțiunea învârtindu-se mai mult în jurul protagoniștilor.

2020-07-03 07:23:54

0

Foc. Seria Demoni Vol. 2 - Laura Nureldin

Foc. Seria Demoni Vol. 2 - Laura Nureldin

Personajele sunt mult mai bine închegate, tensiunea este mai palpabilă, mi-a plăcut și faptul că a luat și bucățica despre Notre Dame și a încorporat-o natural în poveste. Mult mai buna decat primul volum.

2020-07-02 08:35:15

0

V - Laura Nureldin

V - Laura Nureldin

Am citit acest roman cu zâmbetul pe buze, de la început si pana la sfârșit. Mi-au placut cele trei cupluri, povestile lor, maniera de scriere, umorul debordant, atat de caracteristic autoarei.

2020-07-02 09:20:15

0

Draga Evan Hansen - Val Emmich, Steven Levenson, Benj Pasek, Justin Paul

Draga Evan Hansen - Val Emmich, Steven Levenson, Benj Pasek, Justin Paul

Cartea aceasta, dar si celelalte aparitii de la Storia, ar trebui să fie citite atât de adolescenți, cât și de părinți, tocmai pentru că sunt cărți care pun în discuție teme majore.

2020-07-02 09:00:10

0

Eileen - Ottessa Moshfegh

Eileen - Ottessa Moshfegh

Povestea este scrisa din perspectiva unei Eillen adulte care rememoreaza intamplarile din tinerete si le jydeca cu mintea adulta. Nu m-a prins povestea, prea trista si ciudata, multe amanunte total aiurea despre chestii intime care clar nu ma interesau.

2020-06-30 09:47:45

0

Leii Siciliei - Stefania Auci

Leii Siciliei - Stefania Auci

Povestea familiei Florio ce se trage dintre sătuc din Calabria care a reușit prin ambiție sa ajungă foarte bogata și puternica in Palermo. Acțiunea desfășurându-se in perioada 1799-1868 cuprinde pe lângă prosperitatea acestei familii foarte muncitoare și aspecte istorice legate de Sicilia.

2020-06-30 09:17:45

0

Spune-mi ca esti a mea - Elisabeth Noreback

Spune-mi ca esti a mea - Elisabeth Noreback

Cartea este puțin plictisitoare la început pentru ca mai apoi toată acțiunea sa se întâmple de odata și sa se termine brusc. Nu mi s-a părut deloc originala povestea, am văzut atâtea filme și citit cărți pe acest subiect, mi ar fi plăcut sa fie măcar un pic original,

2020-06-30 09:17:45

0

Inainte sa fim ai vostri - Lisa Wingate

Inainte sa fim ai vostri - Lisa Wingate

Povestea fictivă dar cu întâmplări culese din realitate a 5 frați despărțiți brutal de familia lor nomadă care-și duce traiul liniștit pe Mississippi și duși la orfelinatul de Tennessee unde au fost dați spre adopție unor familii înstărite pe sume uriașe de bani.

2020-06-30 09:02:45

0

Cantecul lebedelor - Kelleigh Greenberg-Jephcott

Cantecul lebedelor - Kelleigh Greenberg-Jephcott

Femei cu prestanta, extravagante, intrigi si secrete si un maestru in arta manimatarii prin vorbe adica genialul scriitor Truman Capote si Lebedele lui, totul intr-o lectura splendida, rafinata pe care o recomand cu multa placere.

2020-06-30 08:32:45

0

Vocea lui Archer - Mia Sheridan

Vocea lui Archer - Mia Sheridan

Personal, mi-au plăcut ambele personaje, Bree și Archer. Fiecare a trecut prin lucruri grele, însă a luptat pentru a-și continua viața și a decis să aibă totuși încredere în oameni din nou.

2020-06-27 03:17:45

0

Aripi de bruma - Sylvia Day

Aripi de bruma - Sylvia Day

Trebuie sa recunosc ca n-am prea avut parte de o lectura placuta, cu toate că personajul masculin mi-a trezit o oarecare simpatie prin replicile sale. Ar fi fost o carte ușor de abandonat, dar pana la urma nu m-am lasat.

2020-06-27 03:17:45

1

Tot ce nu ti-am spus - Celeste Ng

Tot ce nu ti-am spus - Celeste Ng

Un roman destul de greu de digerat, avand in vedere ca pare mai degraba unul psihologic, iar eu nu ma prea înțeleg foarte bine cu acest gen. Totuși nu a fost o carte rea, merita sa o lecturati macar o data.

2020-06-27 02:47:45

0

Ephialte. Umbra unui cosmar - Cristinne C.C.

Ephialte. Umbra unui cosmar - Cristinne C.C.

Asa cum era de asteptat, m-a placut povestea, personajele, actiunea alerta. Finalul m-a lasat in suspans si abia astept sa apara continurea. Trebuie sa aflu ce se va intampla cu toti prietenii lui Alis. In plus, sunt o fana a genului romance, asadar m-am bucurat cand am vazut ca autoarea a creionat o frumoasa poveste de dragoste intre Alisia si Max.

2020-06-08 08:53:09

0

Toate luminitele - Jamie McGuire

Toate luminitele - Jamie McGuire

O poveste înduioșătoare despre iubire, prietenie, speranță, izbăvire și redescoperirea încrederii, cu o scriitură ușor de parcurs, cu două personaje principale adorabile si usor de indragit.

2020-06-06 01:00:10

0

Dulcea eliberare - Jamie McGuire

Dulcea eliberare - Jamie McGuire

Sunt convinsă că toate doamnele care îndrăgesc genul romantic sunt încântate atunci când se publică o nouă carte de Jamie McGuire, însă eu am avut mereu o reținere față de scrierile ei. Dar cartea aceasta m-a surprins placut.

2020-06-06 01:00:10

0

Fugi! - O.G. Arion

Fugi! - O.G. Arion

Aceasta a fost singura carte a autoarei care nu a fost pe gustul meu. Obisnuita cu seria Nemuritor, am descoperit ca nu ma prinde genul acesta de poveste, mult prea infiorator si apocaliptic. In plus, nu mi-a placut finalul.

2020-06-02 09:31:45

0

Prin cenusa de visuri - O.G. Arion

Prin cenusa de visuri - O.G. Arion

In acest volum, autoarea mi-a dat posibilitatea sa descopar anumite detalii despre care imi tot puneam intrebari. Din punctul meu de vedere, acesta este cea mai buna carte din serie - rasturnari de situatie, descoperiri socante, scene emotionante si multe aventuri.

2020-06-02 09:16:45

0

Dincolo de timp - O.G. Arion

Dincolo de timp - O.G. Arion

Acest al treilea volum din serie m-a ravasit complet, m-a facut sa trec de la o stare la alta. A fost pur si simplu superb. Nu am putut sa lasa cartea din mana pana nu am terminat-o de citit.

2020-06-02 09:16:45

0

Din nou in Provence - Peter Mayle

Din nou in Provence - Peter Mayle

Este o carte usoara, placuta, dar nimic de retinut. Doar te relaxeaza. Mi-a plăcut ca relateaza subiecte neobisnuite, despre trufe, broaște râioase, despre localuri, aeropoarte, picnicul de ziua lui și altele.

2020-05-30 08:16:45

0

Inelul cu diamant - Lauren Blakely

Inelul cu diamant - Lauren Blakely

Cartea este amuzanta, ușor de citit și relaxanta. Povestea de dragoste dintre cei doi protagoniști are un final fericit, îmi place tatăl lui Spencer și sfaturile pe care ii le da fiului la final.

2020-05-30 08:16:45

0

Coroana - Kiera Cass

Coroana - Kiera Cass

Daca fac o comparatie intre acest volum si precedentele, constat ca acesta a fost scris parca pe repede inainte, de nici nu ai timp sa savurezi scenele, iar autoarea parca nu a reusit sa aduca originalitate.

2020-05-30 08:00:09

0

Te astept - Jennifer L. Armentrout

Te astept - Jennifer L. Armentrout

Este genul de carte care te face să treci printr-o serie întreagă de trăiri emoționale – afecțiune, compasiune, frustrare, furie, ură - , dar să și simți o anumită stare de confuzie din cauza acțiunilor desfășurate de personaje.

2020-05-28 01:01:41

0

Razboiul la lumina zilei. Seria Demon. Vol.3 - Peter V. Brett

Razboiul la lumina zilei. Seria Demon. Vol.3 - Peter V. Brett

Titlul cărții te îndeamnă să crezi că vei avea parte de o poveste fantasy în care se vor desfășura numeroase bătălii purtate contra unor creaturi malefice, conspirații, alianțe etc. Lucrurile nu vor fi chiar așa pentru că autorul s-a axat mai mult pe latura romantică.

2020-05-28 01:00:06

0

Gradina cu lavanda - Lucinda Riley

Gradina cu lavanda - Lucinda Riley

Deși sunt fana genului cărților care se întind pe mai multe planuri, în care ne sunt prezentate evenimente istorice ce au dus la anumite legături de familie, "Grădina cu lavandă" a fost slabă.

2020-05-26 08:46:41

0

Dincolo de iarna - Isabel Allende

Dincolo de iarna - Isabel Allende

Este cartea unei iubiri tarzii, dar intense, despre cum orice piedica poate fi transformata in ceva pozitiv. Totul este sa fii manat de cele mai bune intentii si sa le pui in practica.

2020-05-25 06:31:41

0

Eleganta ariciului - Muriel Barbery

Eleganta ariciului - Muriel Barbery

Este o carte de o eleganta aparte, care aduce in prim plan valori precum prietenia si iubirea. Dincolo de povestea care se infiripa in jurul a trei personaje cartea aceasta mi a patruns in suflet prin profunzimea descrierii trairilor,

2020-05-25 06:31:41

0

Un fiu - Alejandro Palomas

Un fiu - Alejandro Palomas

Mi-am dorit aceasta carte, in primul rand, datorita copertii, dar acum mă bucur mult că am cumpărat-o pentru că m-a răvășit. Povestea lui Guillermo este una tristă și am citit ultimele pagini cu ochii în lacrimi.

2020-05-25 06:16:41

0

Dupa fapta si rasplata - Gillian Flynn

Dupa fapta si rasplata - Gillian Flynn

Sincer, îmi pare rău că a fost o poveste atat de scurtă, de doar cincizeci și șapte de pagini, aș fi vrut să fi fost mai lungă. Pentru unii poate parea înspăimântătoare, horror dar e mai mult ficțiune.

2020-05-25 06:00:07

0

Elias si spioana Carturarilor - Sabaa Tahir

Elias si spioana Carturarilor - Sabaa Tahir

As vorbi o zi intreaga de această serie si stiu ca nu pot sa exprim in cuvinte cât de mult o ador. Sabaa Tahir este o autoare fantastica! Scriitura buna, personaje complexe, plot ametitor.

2020-05-21 11:56:28

0

Mostenitoarea focului. Seria Tronul de clestar. Vol.3 - Sarah J. Maas

Mostenitoarea focului. Seria Tronul de clestar. Vol.3 - Sarah J. Maas

Am citit toate cărțile autoarei Sarah J. Maas, cele publicate la noi, am văzut cât de bine scrie pe segmentul fantasy, mi-am dat seama cât de mult suflet a pus în fiecare cuvânt, dar numai o carte ocupă un loc aparte în inima mea.

2020-05-21 11:56:28

0

La rascruce de vanturi - Emily Bronte

La rascruce de vanturi - Emily Bronte

Personajele au fost înzestrate cu niște personalități puternice și foarte pătimașe care determină cititorul să simtă acelasi sentimente ca si ele, sa se identifice, sa simta si sa reactioneze tocmai lor.

2020-05-21 11:56:28

0

Adio, New Orleans - Ruta Sepetys

Adio, New Orleans - Ruta Sepetys

O carte emotionanta, pe care nu o poti lasa din mana. O poveste cu un mesaj anume - in orice circumstanta data, in final este alegerea voastra despre cum doriti sa va modelati ca oameni si sa va faceti viata asa cum o doriti. Visele pot fi implinite daca va doriti cu adevarat.

2020-05-20 09:11:28

0

O scanteie de viata - Jodi Picoult

O scanteie de viata - Jodi Picoult

O scanteie de viata este o poveste deosebita, care aitnge un subiect extrem de sensibil, o carte tocmai buna de recomandat tinerilor, in special pentru cei care au trecut printr-o situatie asemanatoare sau pentru cei care nu au avut de ales.

2020-05-20 08:56:28

0

Mister - E. L. James

Mister - E. L. James

In ciuda parerilor contradictorii, cartea de fata a reusit sa ma surprinda placut. Este o poveste plina de clisee, totusi nu pot sa nu recunosc ca isi are farmecul ei. Ma bucur ca a fost mai ,,linistita" decat Cincizeci de umbre.

2020-05-20 08:56:28

0

Cafeneaua micilor miracole - Nicolas Barreau

Cafeneaua micilor miracole - Nicolas Barreau

Cu toate ca nu se ridica la nivelul celeilalte carti a autorului, Ingerdientele iubirii, povestea de fata mi s-a aparut areabila, relaxanta, ba chiar dispunand de putin umor. Singurul lucru care nu mi-a palcut a fost acea iubire imaginara a lui Nelly pentru profesor. Mi s-a parut putin obsesiva.

2020-05-20 08:41:28

0

Egomaniac - Vi Keeland

Egomaniac - Vi Keeland

O poveste romantică, amuzantă si, totodată, emoționantă. Chimia dintre avocatul Drew si psiholoaga Emerie Rose se simte de la bun inceput, de la prima intalnire incarcata de amuzament, cand ea a crezut ca este vizitata de un hot.

2020-05-20 08:41:28

0

La rascruce de vanturi - Emily Bronte

La rascruce de vanturi - Emily Bronte

O carte clasică pe care am apucat sa o citesc abia de curand. Sincera sa fiu, nu a reusit sa imi atinga o coarda sensibila decat spre final. Dupa lecturare am ramas cu o stare greu de descris in cuvinte, cu mii si mii de emotii in suflet. Conteaza ca pana la urma am inteles de ce este atat de indragita.

2020-05-20 08:26:28

0

In sfarsit, iubirea - Jill Shalvis

In sfarsit, iubirea - Jill Shalvis

La fel ca volumele anterioare, ,,In sfarsit, iubirea" este o poveste plina de emotie, rasete si multa bunatate. Insa avem parte si de momente induiosatoare. Viata lui Amy dinaintea de Lucky Harbour nu a fost cu siguranta usoara, dar a reusit pana la urma sa-si gaseasca fericirea.

2020-05-20 08:26:28

0

Mereu in gandul meu - Jill Shalvis

Mereu in gandul meu - Jill Shalvis

Un lucru la care Jill excelează, și pe care îl apreciez, este capacitatea ei de a te introduce în poveste, de a te conecta cu personajele și uiti de tot ce se întâmplă in jur timp de câteva ore.

2020-05-19 09:41:28

0

Pe valurile iubirii - Lorena Lenn

Pe valurile iubirii - Lorena Lenn

Kay si Kyle, impresarul, dar si logodnicul fetei, au o relatie frumoasa, lipsita d ecomplicatii. Insa,a tunci cand fata isi pierde memoria in urma unui accident petrecut la bordul unui iaht, povestea lor sufera schimabri majore. Pentru ca in scena apare Matthew, tanarul care ii salveaza viata lui Kay. Asa cum era de asteptat, intre cei doi apare dragostea. Aceasta este una dintre cele mai dragute carti ale Lorenei Lenn.

2020-05-18 06:11:28

0

Cand infloreste liliacul - Martha Hall Kelly

Cand infloreste liliacul - Martha Hall Kelly

Cand infloreste liliacul este o carte despre razboi, suferinta, dar si despre iubire, lupta pentru supravietuire, curaj. Si este inspirata din fapte reale, dureroase, triste intamplari reale.

2020-05-18 05:56:28

1

Mesaj de departe - Nicholas Sparks

Mesaj de departe - Nicholas Sparks

Nicholas Sparks are un stil aparte. Atat de usor ne dau lacrimile citind anumite pasaje si nici nu este nevoie sa fie ceva dureros. La ceva sublim, pur si simplu emotia ne doboara.

2020-05-17 12:28:11

0

Ultimul cantec - Nicholas Sparks

Ultimul cantec - Nicholas Sparks

In cazul de fata, filmul bate cartea, poate si pentru ca in film s-a simtit chimia dintre actori/ personaje. Ma bucur ca de aceasta data am avut parte de un final fericit, daca pot sa o spun asa (cineva tot moare in carte)

2020-05-17 12:13:11

0

Accidentul - Nicholas Sparks

Accidentul - Nicholas Sparks

Am fost putin reticenta in privinta acestei carti, fiind-mi teama ca finalul va fi unul trist, dar, pana la urma a reprezentat o surpriza atat de placuta! Actiunea mi-a amintit de Barbatul care n-a mai sunat.

2020-05-17 11:43:11

0

Miracolul - Nicholas Sparks

Miracolul - Nicholas Sparks

Aceasta a fost prima mea intalnire cu opera lui Sparks. Mi s-a parut o carte interesanta, dar stiind acum cum decurge continuarea, ma simt si acum trista. As fi preferat ca autorul sa se opreasca doar la acest volum. Este o poveste de dragoste între jurnalistul Jeremy și bibliotecara Lexie. Atenția lui Jeremy este atrasă de o știre care include lumini ciudate și fantome din cimitirul din Boone Creek.

2020-05-17 11:43:11

0

Povestea mea - Michelle Obama

Povestea mea - Michelle Obama

Cartea e foarte frumoasa. Îmi place foarte mult aceasta familie, iar Barak mi se pare un bărbat și un familist de nota 10. Am citit frecvent cărți recomandate de el și nu am fost dezamagita.

2020-05-17 06:58:11

0

Stapanul umbrelor. Seria Uneltiri intunecate. Vol.2 - Cassandra Clare

Stapanul umbrelor. Seria Uneltiri intunecate. Vol.2 - Cassandra Clare

Senzationala carte, ca de alfel, toate cartile autoarei. Povestea este plină de mister si suspans, dragoste si ură, invidie si admiratie, iar aceste sentimente te fac sa treci de la o stare la alta. Ma tot intreb daca povestea Emmei și a lui Julian va avea un final fericit.

2020-05-15 11:00:06

0

Cainele, adevaratul meu prieten - W. Bruce Cameron

Cainele, adevaratul meu prieten - W. Bruce Cameron

Aceasta este una din cele mai frumoase cărți citite de mine in ultima vreme, am simțit o mulțime de emoții, am râs, dar am si plâns. M-a surprins iubirea patrupedului față de oameni.

2020-05-15 10:58:11

0

Dragoste la prima ninsoare - Dorina Stanciu

Dragoste la prima ninsoare - Dorina Stanciu

O carte pe care o recomandt atat iubitorilor de romance (latura erotica chiar o sa va incante), cat si celor care indragesc romanele de mister si suspans. Finalul acestei povesti o sa va ia prin surprindere.

2020-05-15 09:43:11

0

Mireasa din renastere - Dorina Stanciu

Mireasa din renastere - Dorina Stanciu

Din punctul meu de vedere, Mireasa din renastere este cea mai buna lucrare a autorei Dorina Stanciu. Am avut parte de iubire, aventura, istorie si calatorii in timp. Nici nu imi vine sa cred ca am descoperit o scriitoare atat de talentata! Fanii lui Jude Deveraux vor fi incantati de aceasta carte.

2020-05-15 09:28:11

0

Serenada intrerupta - Dorina Stanciu

Serenada intrerupta - Dorina Stanciu

Ce poveste frumoasa! Mi-a plăcut foarte mult pareta de mister, iar povestea de dragoste dintre Vivien și Timothy nu a facut decât să îi adauge un farmec aparte. Trebuie, neaparat, sa cititi aceasta carte. Merita!

2020-05-15 09:13:11

0

Jocul de-a spionii - Dorina Stanciu

Jocul de-a spionii - Dorina Stanciu

Un suspans romantic foarte bine scris, migalos conceput. Atat partea de romantism, cat si cea de mister, mi-au dat o stare de agitatie, povestea tinandu-ma in suspans pana la ultima pagina.

2020-05-15 09:13:11

0

Fata lui Dracula - Dorina Stanciu

Fata lui Dracula - Dorina Stanciu

Mi-a plăcut foarte mult această carte. Mi-au plăcut personajele, scriitura, intriga, faptul ca am gasit si o poveste de dragoste cu final fericit. Am cumparat toate cartile autoarei dintr-un imbold, dar a meritat cu prisosinta!

2020-05-15 09:13:11

0

Blestemul marii - Shea Ernshaw

Blestemul marii - Shea Ernshaw

Desi am fugit de cartea asta si am tot bagat-o in wishlist ca apoi sa ma răzgândesc si sa o scot de acolo, nu regret nicio clipa ca am citit-o. Desi m-a speriat, am adorat cartea asta.

2020-05-15 08:58:11

0

Legendele toamnei - Jim Harrison

Legendele toamnei - Jim Harrison

Pe mine nu m-a prins cartea prea mult, dar am citit-o mai mult din curiozitate pentru ca vazusem filmul cu multi nai in urma. Este povestea despre viața a trei frați, plină de aventura, pericol si răzbunare, acțiunea începe in perioada de la începutul primul război mondial cand personajele trec de la Montana la campurile europene de război si apoi din nou, pe tărâmurile americane.

2020-05-14 11:28:08

0

Pamant american - Jeanine Cummins

Pamant american - Jeanine Cummins

Povestea este îngrozitoare, socantă și bine scrisă, deoarece prezintă graficul călătoriei celor doi protagonsiti, Lydia si Luca, extrem de periculoasă. Personajele sunt bine conturate, deși m-am simtit simt mai adânc implicată cu Luca și surorile Soledad și Rebecca. Am gasit un sentiment de detașare în Lydia, care este adecvat, deoarece este modul ei de a supraviețui traumelor crimelor și pericolelor călătoriei. Grija pentru cei trei copii este admirabilă.

2020-05-14 10:28:08

1

Tot ce ne-am dorit - Emily Giffin

Tot ce ne-am dorit - Emily Giffin

Cartea prezinta o realitate des întâlnita in zilele noastre, agresarea online. M-am pus in locul lui Tom, având o fata, iar sentimentele traite nu au fost tocmai plăcute. Apreciez curajul Ninei si faptul ca decide sa se rupă fara ai fi teama ca si va pierde statutul financiar.

2020-05-14 10:13:08

0

Lolita - Vladimir Nabokov

Lolita - Vladimir Nabokov

Scriitura autorului este foarte bună, chiar dacă subiectul este foarte greu de digerat. Omul este alcatuit total gresit, e un scelerat. Nici macar un singur gand nu mi-a parut ca se apropie macar de vreo notiune de normalitate.

2020-05-14 10:13:08

0

Intre rai si pamant - Nora Roberts

Intre rai si pamant - Nora Roberts

Mi-a plăcut modul in care au descurs relațiile de prietenie și de iubire, atât de natural. O carte captivantă, care te tine cu sufletul la gură pe tot parcursul lecturii. Recomand.

2020-05-13 07:43:07

0

Infrunta focul - Nora Roberts

Infrunta focul - Nora Roberts

Prietenie mai presus de orice, asta iubesc la toate persoanejele Norei, are darul de a creea niste povești de viata care efectiv de transpun în carte. Iar in acest volum se vede cat de mult conteaza sa ai prieteni. Romantism, magie, aventura.

2020-05-13 07:43:07

0

Fiica negustorului de matase - Dinah Jefferies

Fiica negustorului de matase - Dinah Jefferies

A mers mai greu la început, dar nu m-am lăsat am vrut sa o termin sa vedem ce se întâmpla. A fost frumoasa (prin descrierea locurilor si usor de citit), mi-a plăcut, dar parca i-a lipsit ceva.

2020-05-13 07:28:07

0

Inainte de noi - Anna Todd

Inainte de noi - Anna Todd

Sfârșitul mi s-a părut prea previzibil și sunt de părere ca nici nu prea și a dat interesul în ultima carte, parca a făcut asta ca să fie făcut și cam atât. Au fost si parti placute, nu zic nu, dar nu as mai reciti vreodata seria aceasta.

2020-05-13 07:28:07

0

Invocarea luminii - V.E. Schwab

Invocarea luminii - V.E. Schwab

Cea mai frumoasa carte din intreaga trilogie! Daca primul volum mai mult m-a bagat in ceata cu toate acele Londre, romanul de fata a decurs intr-un fel armonios, romantic, fascinant. Nu prea îmi place să vorbesc despre mine, dar mă văd nevoită să recunosc că m-am regăsit în personajul Lila Bard.
,,Era mai bine să nu-ți pese - Lila încercase să nu-i pese -, dar uneori oamenii îşi găseau o cale spre inima ei. Ca un cuțit împotriva unei armuri, găseau crăpăturile, aluneca dincolo de gardă și nu știai cât de adânc se împlântaseră până ce nu-i pierdeai și rămâneai sângerând pe podea. Și asta nu era drept. Lila nu ceruse să-i pese de Calla. Nu voise s-o lase să-i pătrundă în inimă. Si atunci de ce durea atât de tare?"

2020-05-12 11:28:07

0

Evvie Drake o ia de la capat - Linda Holmes

Evvie Drake o ia de la capat - Linda Holmes

Cu toate că la prima vedere pare o lectură relaxantă și amuzantă, povestea este cât se poate de emoționantă, fiind bine ancorată în realitate. Avem parte de momente tulburătoare, subiecte delicate - decizii greșite, regrete, teamă de eșec, și sunt sondate trăirile și sentimentele unor personaje profund umane, supuse greșelilor.

2020-05-12 11:28:07

0

Vrabia rosie - Jason Matthews

Vrabia rosie - Jason Matthews

Acțiunea romanului este trepidantă, iar cititorul urmărește fascinat evenimentele care par să se desfășoare sub ochii lui. Mi-a plăcut mult felul în care au fost construite personajele. Dominika este inteligentă, profundă, dă dovadă de tărie de caracter și are o poveste de viață impresionantă.

2020-05-10 07:43:07

0

Al noualea mormant - Stefan Ahnhem

Al noualea mormant - Stefan Ahnhem

Al nouălea mormant este un thriller cu o actiune alerta si un subiect interesant, care m-a atras înca de la început. Cred ca ar fi fost mai bine ca autorul să inceapa cu acest volum pentru că perspectiva din care priveam viața lui Fabian și alegerile acestuia s-a schimbat.

2020-05-10 07:28:07

0

Speranta pierduta - Colleen Hoover

Speranta pierduta - Colleen Hoover

Pot spune ca aceasta carte mi-a plăcut chiar mai mult decat varianta din perspectiva ei, dar recomand sa fie citite amandoua pentru a vedea ce le trece prin minte amandurora. Hoover ramane una dintre autoarele mele preferate si cu siguranta o sa ii cumpărat in continuare cartile care se vor mai traduce.

2020-05-10 07:28:07

0

Confess - Colleen Hoover

Confess - Colleen Hoover

O carte care începe trist, dar zăresc o luminiță la un capăt îndepărtat al tunelului. Povestea dintre Owen si Auburn poate parea una cliseica. Pe alocuri este, dar este atat de bine scrisa si atat de frumoasa, incat dai uitarii acest detaliu. Nici nu ma asteptam la ceva mai putin din partea autoarei.

2020-05-10 07:28:07

0

Ugly Love. Despre fata urata a iubirii - Colleen Hoover

Ugly Love. Despre fata urata a iubirii - Colleen Hoover

O poveste despre iubire și pierdere, despre tragedie și viață, despre șanse și neșanse, despre durere și fericire. Descoperind povestea lor, nu pot decât să spun că mi-a plăcut și m-au durut unele părți.

2020-05-10 07:13:07

0

Totul se termina cu noi - Colleen Hoover

Totul se termina cu noi - Colleen Hoover

O carte care prezintă realitatea din zilele noastre, în care femeile se simt obligate să stea lângă cel care le asigura comoditatea unei relatii, siguranta zilei de maine. Mi-a plăcut mult cum a evoluat relația celor doi, atenția lui Ryle. Am simțit durerea de la prima palmă, si frustrarea si neputinta in momentul in care Lilly l-a iertat.

2020-05-10 07:13:07

0

Iubiri de neuitat Vol.2: Santajul iubirii - Ivo Dima

Iubiri de neuitat Vol.2: Santajul iubirii - Ivo Dima

Șantajul iubirii mi-a plăcut mai mult decat Jocul iubirii. Savanah a cazut intr-o capcana a lui Jax, care o santajeaza cu un filmuleț xxx. Asta, mai fraierică, joaca dupa cum cântă cocoșul. Datorita prieteniei dintre mamele lor, Jax se vede oarecum obligat sa se însoare cu Savanah, si pregătește o cerere in casatorie in stil mare. Se iubesc in secret, dar amândoi sunt mult prea mandri pentru a-si recunoaște sentimentele.

2020-05-10 07:13:07

0

Iubiri de neuitat Vol.3: Ritmul iubirii - Ivo Dima

Iubiri de neuitat Vol.3: Ritmul iubirii - Ivo Dima

Iubire si erotism, doua genuri pe care nu le prea citesc, exact ce sa aleg la aceasta provocare, genuri care pot spune ca nu-s de mine. Parerea nu mi-am schimbat-o, dar voi mai citi carti din acestea cand vreau o lectura ușoară cu mintea la vacanță.

2020-05-10 06:58:07

0

Disparitia - Matthew Fitzsimmons

Disparitia - Matthew Fitzsimmons

O carte cu o intriga complicata in care sunt implicati oameni politici, politisti, FBI, fosti politisti care actioneaza pe cont propriu, si se dezvaluie un sir intreg de intrigi, comploturi, crime, toate avand drept scop obtinerea puterii.

2020-05-08 07:13:07

0

O viata marunta - Hanya Yanagihara

O viata marunta - Hanya Yanagihara

Dacă ar trebui sa recomand o singură carte, asta ar fi. Nicio altă carte nu m-a mai impresionat la fel de mult. E o carte greu de digerat, te face să resimți durerea visceral, te consumă și nu te lasă să o uiți.

2020-05-08 12:43:07

1

Sotia plantatorului de ceai - Dinah Jefferies

Sotia plantatorului de ceai - Dinah Jefferies

E o lectura usoara, palcuta, citesti si nu-ti dai seama cum trec paginile. Subiectul e interesant, intriga buna, personajele bine conturate, plus niste descrieri de locuri de vis.

2020-05-05 12:58:06

0

Prin ochii ei - Sarah Pinborough

Prin ochii ei - Sarah Pinborough

Oricum vi se pare cartea asta merita citită pentru final, nu cred ca exista cineva care și-l poate imagina. Mie mi-a placut toată cartea și îmi facem fel și fel de scenarii, dar nimic din ce îmi imaginam nu a coincis cu finalul.

2020-05-05 12:58:06

0

Intentii indecente - Hanna Lee

Intentii indecente - Hanna Lee

Am citit Intentii indecente cu nerăbdare și nu puteam sa renunț la ea. Poate ca are pagini putine, dar merita savurata in tihna. Abia aștept sa citesc și alte cărți de la aceasta autoare minunata.

2020-05-04 11:58:06

0

Ducele S si jurnalista (Billionaires Vol.6) - Hanna Lee

Ducele S si jurnalista (Billionaires Vol.6) - Hanna Lee

Nu cred ca ma insel daca spun ca Ducele S si jurnalista este cea mai erotica poveste scrisa de un autor roman. Daca as fi fost o cititoare mai pudica, inceputul acestei povesti m-ar fi facut sa rosesc.

2020-05-04 11:58:06

0

Fratii Davenport Vol.1: O pasiune pentru el - Paula Stoianovici

Fratii Davenport Vol.1: O pasiune pentru el - Paula Stoianovici

O carte interesanta, insa as fi vrut ca actiunea sa nu fie atat de grabita. Parca mult prea repede a ajuns Myla sa fie iubita lui Roman. As fi vrut sa fie mai condimentata, cu ceva sare si piper.

2020-05-04 11:58:06

0

Electrizant. Seria Pasiuni electrizante Vol.1 - Joanna

Electrizant. Seria Pasiuni electrizante Vol.1 - Joanna

Dupa ce am citit romanul ,,Electrizant", pot spune, cu bucurie si satisfacutie in suflet, ca Joanna este o autoare foarte talentata si dedicata. Modul in care a reusit sa-mi transmita fiecare sentiment, fiecare emotie, m-a facut sa simt o gramada de fluturasi in stomac.

2020-05-04 11:58:06

0

Pasiuni electrizante Vol.2: Cristalele inimii - Joanna

Pasiuni electrizante Vol.2: Cristalele inimii - Joanna

Recomand aceasta carte pentru momentele in care simtiti nevoia de ceva usor, relaxant, sau cand vreti un moment de respiro de la problemele voastre. Cu toate ca mi-a placut mai mult primul volum, recunosc ca volumul doi este un pic mai antrenant.

2020-05-04 11:58:06

0

Sa nu spui niciodata pentru totdeauna - Jennifer L. Armentrout

Sa nu spui niciodata pentru totdeauna - Jennifer L. Armentrout

Imi place tare mult cum scrie Armentrout, iar cartea aceasta mi-a patruns in suflet, datorita subiectului ales. A faptului ca m-am regasit in pielea protagonistei. In afara faptului ca este o poveste a regasirii de sine, am descoperit ca eroina s-a confruntat, ca si mine, cu teama de a nu deranja pe altii, de a nu reusi sa comunice cu ceilalti.

2020-05-04 11:43:06

0

Fara scapare - Judith Mcnaught

Fara scapare - Judith Mcnaught

O carte scurta, relaxanta, dar placuta. O poveste in care trecutul se imbina cu prezentul, o iubire adolescentina neimpartasita. Sentimentele lui Corey pentru Spencer mi s-au parut putin exagerate.

2020-05-03 08:13:06

0

Apartamentul - Danielle Steel

Apartamentul - Danielle Steel

Patru femei înfruntă împreună suișurile și coborâșurile vieții, dezamăgirile, triumfurile, tragediile sau dramele de familie. Acestea devin sprijin una pentru cealaltă, iar casa lor este întotdeauna plină de conversații, de mese de duminică cu prietenii și, mai ales, de dragostea și respectul pe care le cultivă.

2020-05-03 12:00:06

0

Gradina de iarna - Kristin Hannah

Gradina de iarna - Kristin Hannah

Nu e ușor să unesti trei femei care nu au fost apropiate niciodată. Citind despre această familie, m-am gândit la cum ar fi sa nu primesc îmbrățișare mamei sau să nu fiu căutată de fratele meu, și m-a durut sufletul.

2020-05-02 08:28:06

0

Femeia pierduta - Jude Deveraux

Femeia pierduta - Jude Deveraux

In femeia pierduta avem parte de o poveste de dragoste foarte incitanta, in care protagonistii port un duel verbal plin de savoare, fiecare incercand sa castige cate o batalie, niciunul nerecunoscandu-si atractia fata de celalalt.

2020-05-02 07:58:06

0

Instructiuni pentru fete cuminti. Seria Crima perfecta. Vol.1 - Holly Jackson

Instructiuni pentru fete cuminti. Seria Crima perfecta. Vol.1 - Holly Jackson

Mi-a plăcut această carte! Este un thriiler captivant, inteligent și cu intorsaturi de situatie. Pippa se foloseste de hărți, jurnale, diagrame, rapoarte ale poliției etc. Ca o adevarata detectiva.

2020-05-02 07:43:06

0

Femme Fatale. Seria Armele sus Vol.1 - Ayleen Mark

Femme Fatale. Seria Armele sus Vol.1 - Ayleen Mark

Un thriller romance surprinzator de bun. Am fost sceptica la inceput, dar pe parcurs am descoperit o poveste bine inchegata, personaje frumos conturate. Abia astept sa apara continuarea!

2020-05-01 08:28:06

0

Un nou inceput - Kristin Hannah

Un nou inceput - Kristin Hannah

O carte pe care nu am putut sa o las deoparte. Povestea este una fascinanta, emotionanta, care te capteaza cu usurinta si te introduce in lumea personajelor. Iar finalul te lasa cu un zambet pe fata.

2020-05-01 08:13:06

0

Paznicul farului - Camilla Lackberg

Paznicul farului - Camilla Lackberg

Ador aceasta serie, imi place sa vad ce caz mai rezolva celebrul cuplu, dar la Paznicul Farului m-a frustat atat de tare situatia Annei, incat am simtit nevoia sa renunt pentru o perioada la ea.

2020-04-30 06:43:06

0

Predicatorul - Camilla Lackberg

Predicatorul - Camilla Lackberg

Crimele ce au loc in acest volum al seriei de Lackberg sunt cel puțin ,,fascinante", sunt cele mai interesante cazuri de care am auzit. Practic, am adorat sa citesc cat mai multe detalii.

2020-04-30 06:43:06

0

Camasa lui Cristos - Lloyd C. Douglas

Camasa lui Cristos - Lloyd C. Douglas

Camasa lui Cristos este un roman care vorbeste despre puterea credintei, despre miracole si despre cei ce cred in ele. Despre dragoste si devotament si despre oameni. O recomand cu mare drag!

2020-04-30 06:43:06

0

Tronul de cranii. Seria Demon. Vol.4 - Peter V. Brett

Tronul de cranii. Seria Demon. Vol.4 - Peter V. Brett

Mi-a placut intriga cărții, stilul lejer al autorului, pasiunea acestuia pentru descrierile ample. Iar faptul că povestea este pigmentată cu puțin romantism, nu face decât să dea un plus de savoare acestei cărți.

2020-04-30 06:43:06

0

Maine poate am sa raman - Lorenzo Marone

Maine poate am sa raman - Lorenzo Marone

Pe fundalul unui Napoli vibrant, Lorenzo Marone plaseaza o poveste despre viata, prietenie si regasire. Emotie, umanitate si onestitate - pe aceste coordonate se inscrie acest roman, care ne vorbeste despre trecut, prezent si viitor.

2020-04-30 06:28:06

0

O fata din bucati - Kathleen Glasgow

O fata din bucati - Kathleen Glasgow

Ce poveste emotionanta! Finalul cărții m-a lăsat moale și cu o mie de emoții, pur și simplu mi-a atins partea sensibilă din mine și mi-a trezit trăiri ce erau îngropate adânc în suflet.

2020-04-30 09:28:06

0

Si soarele e o stea - Nicola Yoon

Si soarele e o stea - Nicola Yoon

Din pacate, nu a reusit sa se ridice la nivelul celeilalte carti a autoarei, Absolut tot. Pe mine personal m-a intristat putin epilogul, acel decalaj de timp. Parca a fost mult prea mult.

2020-04-29 08:13:06

0

Viata pe care am visat-o - Kerry Lonsdale

Viata pe care am visat-o - Kerry Lonsdale

Viața pe care am visat-o este o poveste simpatică, ce se citește super ușor. Este o carte scrisă simplu, poate cu un subiect neverosimil, deși l-am mai întâlnit prin carti, dar destul de captivant.

2020-04-28 08:13:06

0

Totul pentru casatorie - Mary Balogh

Totul pentru casatorie - Mary Balogh

"Totul pentru căsătorie" de Mary Balogh a așteptat mult și bine să o citesc și nu m-a dezamăgit. Mai degrabă mi-a reamintit că nu ne îndrăgostim de perfecțiune fizică ci de cea interioară.

2020-04-28 07:58:06

0

Riverdale. In urma cu o zi - Micol Ostow

Riverdale. In urma cu o zi - Micol Ostow

,,Rivardale. In urma cu o zi" este o carte care merită citită, fiind suficient de captivantă și plină de mistere încât să fie o lectură atractivă. Cu toate că se adresează în mod special adolescenților, poate fi citită și de către adulți.

2020-04-28 07:58:06

0

Dosarele Scarlet. Spargatoare la inaltime - Tamsin Cooke

Dosarele Scarlet. Spargatoare la inaltime - Tamsin Cooke

Mi-a placut designul acestei carti, stilul autoarei, îmbinarea mai multor genuri literare, acțiunea alertă, documentarea cu privire la azteci, personajele simpatice, repliciile savuroase, trecerea de la momentele încărcate de tensiune la anumite situații care aduc zâmbetul pe buze. Trebuie să recunosc că deși am o anumite vârstă, am fost prinsă imediat în mrejele aventurii celor două personaje – Scarlet și Ethan.

2020-04-28 07:58:06

0

Cateva motive sa iubesti viata - Matt Haig

Cateva motive sa iubesti viata - Matt Haig

Un pic enervanta aceasta carte - biografie a autorului, pentru ca ea conține și puțină psihologie. Naratonul a expus problema lui, depresia, ca și cum doar el s-ar fi confruntat cu ea.

2020-04-28 07:43:06

0

Imblanzirea Charlottei - Linda Lael Miller

Imblanzirea Charlottei - Linda Lael Miller

O poveste antrenanta, presarata cu multe avalanse de lupte, aventuri, iubire, pasiune si dorinta. Este una dintre cele mai bune acrti ale autoarei Linda Lael Miller. O recomand cu drag!

2020-04-28 01:43:06

0

Jurnalul secret al Mariei Antoaneta - Carolly Erickson

Jurnalul secret al Mariei Antoaneta - Carolly Erickson

Nu e chiar fictiune, exista si ceva adevar in acest jurnal. Maria Antoaneta a devenit cu timpul o femeie careia ii placea viata la tara, Ludovic nu cred ca stia cum sa se poarte cu o femeie.

2020-04-28 01:28:06

0

Cum sa furi o inima cu un sarut - L.J. Shen

Cum sa furi o inima cu un sarut - L.J. Shen

După ce am citit descrierea acestei cărți, am avut senzatia că va fi doar o alta poveste adolescentina baza pe clișee, dar nu a fost așa. Mi-a placut modul in care autoarea a decis să puna la incercare dragostea celor doi protagoniști.

2020-04-28 01:13:06

0

Nu ne vom desparti niciodata - Emiko Jean

Nu ne vom desparti niciodata - Emiko Jean

Autoarea a reușit să mă păcălească până aproape de sfârșitul cărții. Am crezut totul ca fiind adevărat și am fost foarte furioasă pe Alice, că îi acceptă atât de multe lucruri gemenei sale.

2020-04-28 12:00:06

0

Placeri vinovate - Antoaneta Antonov

Placeri vinovate - Antoaneta Antonov

Mie una mi s-a parut frumoasa cartea si ma bucur ca am ales-o. Am citit-o mai repede si cu mai multa tragere de inima ca pe altele, dar stiu ca poate nu este digerabila pentru toti.

2020-04-27 07:00:06

0

Pasiunea unei femei - Virginia Henley

Pasiunea unei femei - Virginia Henley

Un roman de fictiune instorica in care sunt descrise picatenteriile de la curtea Tudorilor. Tanara Bess trece prin tot soiul de aventuri si tragedii, iubiri si tradari. Ar fi fost o carte exceptionala daca s-ar fi axat mai mult pe viata lui Bess si mai putin pe latura istorica.

2020-04-26 11:58:03

0

Piratul si frumoasa Lady - Virginia Henley

Piratul si frumoasa Lady - Virginia Henley

Una dintre cele mai frumoase carti pe care le-am citit in ultima perioada. Are romantism, erotism, aventura si un strop de istorie - ne sunt prezentate intrigile de la curtea regelui Carol Stuart.

2020-04-26 11:58:03

0

Corbul si Trandafirul - Virginia Henley

Corbul si Trandafirul - Virginia Henley

Nu m-am omorat niciodata dupa cartile lui Hneley, dar de aceasta data a reusit sa ma prinda cu o poveste romantica si incitanta. Fictiunea istorica - descrierea evenimentelor de la curtea regala - a fost mai putin prezenta, spre marea mea bucurie, povestea invartindu-se in jurul celor doi indragostiti.

2020-04-26 11:58:03

0

Fiica ceasornicarului - Kate Morton

Fiica ceasornicarului - Kate Morton

Scriitura este pur și simplu fascinantă. Proza lui Kate Morton este elocventă, dar, de data aceasta, povestea nu a reușit să mă atragă. Ritmul este prea lent și există acel distribuit mare de personaje, lucru cu care tind să mă lupt, chiar și în cele mai bune circumstanțe.

2020-04-26 11:43:03

1

Camera soaptelor - Dean Koontz

Camera soaptelor - Dean Koontz

Bani, putere și sex - o tripla amenințare a naturii umane si cu potențial major pentru ca răul să înflorească. Un grup sinistru folosește nanotehnologia pentru a prelua și controla persoanele nevinovate prin implanturi cerebrale. Jane Hawk a petrecut cea mai mare parte a cărții urmărind, interogând oamenii pentru a obține informații. Cartea a fost plictisitoare pe alocuri.

2020-04-26 11:43:03

0

Zona invizibila - Dean Koontz

Zona invizibila - Dean Koontz

Nu am mai citit demult o carte de Dean Koontz. Sunt obișnuită cu cărțile sale „horror” și aceasta cu siguranță nu a fost o carte „horror”, ci mai mult un thriller cu iz SF. Are multă acțiune, dar pe mine nu prea m-a prins din cauza laturii cam SF.

2020-04-26 11:43:03

0

Sub luna de sofran - Nicole C. Vosseler

Sub luna de sofran - Nicole C. Vosseler

Un roman cu pasaje cam plictisitoare pe alocuri și descrieri prea amănunțite. Ușor previzibilă și sentimentală, însă cu un iz exotic și destui termeni în arabă care o fac o carte interesantă.

2020-04-26 11:28:03

0

Cerneala si stele - Kiran Millwood Hargrave

Cerneala si stele - Kiran Millwood Hargrave

O poveste cu adevărat frumoasă și magică. Coperta te atrage magic și este ilustrată și la interior cu desene frumoase. Autoarea a creat o poveste de aventură cu adevărat mare, cu elemente foarte speciale.

2020-04-26 11:28:03

0

Laboratorul de parfumuri - Anna Ruhe

Laboratorul de parfumuri - Anna Ruhe

O carte minunată și interesantă în care o adevărată aventură pândește. Mi-au plăcut foarte mult personajele, atmosfera și complotul, mi-a plăcut foarte mult să scufund în ea și să citesc povestea. O lectură plăcută pentru cititorii mai tineri dintre noi.

2020-04-26 11:28:03

0

Imi pare rau, sunt asteptata - Agnes Martin-Lugand

Imi pare rau, sunt asteptata - Agnes Martin-Lugand

O poveste simpla, cu personaje dragute, atmosfera liniștitoare și decurs lin al întâmplărilor fără complicații. Scrierile autoarei nu sunt spectaculoase și nu te lasă cu gura căscată, însă te relaxează.

2020-04-26 11:13:03

0

Te voi revedea ed.2014 - Marc Levy

Te voi revedea ed.2014 - Marc Levy

Aceasta continuare la romanul In alta viata este cu mult mai reusita si interesanta. Lucrurile au decurs mai alert, personajele au fost mai incitante (un rol aparte l-a avut si personajul secunda, Paul).

2020-04-26 11:13:03

0

In alta viata - Marc Levy

In alta viata - Marc Levy

O carte draguta, usoara, dar nu fabuloasa.. E buna de citit cand ai chef de relaxare. Ecranizarea care s-a facut dupa ea mi s-a parut cu mult mai captivanta. In carte, protagonista este enervanta, nici nu am putut empatiza cu ea.

2020-04-26 11:00:33

0

O mare de lacrimi - Ruta Sepetys

O mare de lacrimi - Ruta Sepetys

O mare de lacrimi este o carte sfasietoare, inspirata din fapte reale, ceea ce traim noi acum, e o adiere fata de ceea ce au trait altii inaintea noastra. Dar in viata sunt furtuni si furtuni.

2020-04-26 10:28:03

0

Cele cinci limbaje ale iubirii. Ed. 6 - Gary Chapman

Cele cinci limbaje ale iubirii. Ed. 6 - Gary Chapman

Cele cinci limbaje ale iubirii se potriveste de minune cu Cele 40 de legi ale iubirii, romanul lui Elif Shafak. Se face o comparatie intre dragostea din trecut si dragostea moderna.

2020-04-25 09:43:03

0

Cele patruzeci de legi ale iubirii - Elif Shafak

Cele patruzeci de legi ale iubirii - Elif Shafak

Mi-a placut foarte mult aceasta carte. Pare grea la inceput, dar dupa 50 de pagini simti ca nu vrei sa o mai lasi din mana. Da, merită citită! Este foarte bine scrisă, plină de învățăminte.

2020-04-25 09:43:03

0

Eu, si totusi alta - Jojo Moyes

Eu, si totusi alta - Jojo Moyes

O carte despre suferinta, despre familie, despre greseli ale trecutului, despre maturizare, despre schimbare, dar si despre prietenie si iubire. O carte emotionanta, plina de lectii de viata, dar care a reusit sa ma faca sa trec de la tristete, la speranta si apoi la frustrare, pe alocuri.

2020-04-24 09:13:03

0

Victima fara chip - Stefan Ahnhem

Victima fara chip - Stefan Ahnhem

O carte plină de aventură și câteva misiuni care sunt rezolvate. Deși cazurile care sunt rezolvate m-au cam amețit. Aventurile lui Fabian Risk atât la munca și la serviciu sunt interesante.

2020-04-24 09:00:06

0

O scrisoare neprevazuta - Judith Hershner

O scrisoare neprevazuta - Judith Hershner

O poveste romantica si amuzanta. Protagonista face front comun cu senzualul postas Addison, sa se dea drept iubitul ei in prezenta infidelului Charles, doar ca iubita acestuia, Chloe, si-a indreptat atentia spre Addison. O comedie romantica pe care o recomand cu drag!

2020-04-24 12:43:03

0

Scrisori din insula Guernsey - Mary Ann Shaffer, Annie Barrows

Scrisori din insula Guernsey - Mary Ann Shaffer, Annie Barrows

Fiind o carte scrisa integral din scrisori va fi greu de digerat pentru unii cititori, dar pentru mine nu a fost ceva deranjant. Unele scrisori sunt mai scurte, altele mai lungi, unele triste, altele amuzante.

2020-04-24 11:13:03

0

Prin zapada si cenusa. Vol.1. Seria Outlander. Partea 6 - Diana Gabaldon

Prin zapada si cenusa. Vol.1. Seria Outlander. Partea 6 - Diana Gabaldon

Sunt foarte puțini autori care se apropie de Diana Gabaldon în pricepere. Ficțiune istorică, aventură mistică, poveste de dragoste. Este o rușine că mulți o consideră eronată ca fiind doar o poveste de dragoste și, prin urmare, o poveste simplistă.

2020-04-22 07:00:06

0

Fata pe care ai lasat-o in urma  - Jojo Moyes

Fata pe care ai lasat-o in urma - Jojo Moyes

Jojo Moyes are un stil de a scrie care te face sa te simti aproape de personaje si te face sa te pierzi complet in lumea descrisa de ea. Personajele sunt atât de bine dezvoltate, încât personalitățile lor par ,,reale".

2020-04-22 06:58:03

0

Mai intunecat - E.L. James

Mai intunecat - E.L. James

Mai intunecat este un roman cu note fierbinți ce abundă în detalii senzuale. Mi se pare mult mai interesanta, mai captivanta si incitanta perspectiva lui Grey. Sper ca autoarea sa scoata si ultimul volum.

2020-04-22 06:28:03

0

Destine la limita - Katie McGarry

Destine la limita - Katie McGarry

In opinia mea este o carte foarte frumoasa, romantica, o lectura usoara, perfecta pentru iubitorii cartilor din genul romance si, mai ales, al cartilor precum cele scrise de Colleen Hoover sau K.A. Tucker.

2020-04-22 06:28:03

0

Mai puternici impreuna - Katie McGarry

Mai puternici impreuna - Katie McGarry

A fost o lectura atat de frumoasa, de emotionanta si atat de plina de suspans! A reusit sa ma faca sa trec prin mai multe stari. Au fost momente in care am ras, in alte momente am plans alaturi de personaje.

2020-04-22 06:28:03

0

Iubirea mi-a salvat viata Vol.2: Juramant de sange - Carolina Hills

Iubirea mi-a salvat viata Vol.2: Juramant de sange - Carolina Hills

Imi place cum scrie Carolina Hills. Modul de abordare în care relatează narațiunea, te duce cu gândul că e scrisă din suflet pentru alte suflete bântuite de amintirile trecutului, îmbinând destul de bine realismul cu ficţiunea.

2020-04-22 06:28:03

0

Karamel - Lexi B. Newman

Karamel - Lexi B. Newman

O carte uşoara, frumoasă, alertă, plină de glume şi bunădispoziţie. Nu o poţi lăsa din mână, eşti foarte curios ce nazbatii îi mai trec prin cap puştoaicei Katherine Kenda şi cum îi face faţă James.

2020-04-22 06:28:03

0

Caminul mult visat - Lynn Austin

Caminul mult visat - Lynn Austin

Cartea mi s-a aprut atat de minunata, relatia dintre fete, felul cum nu se lasa una pe alta sa deznadajduiasca, speranta continua ca va fi si rândul lor sa isi gaseasca un camin. Lynn Austin scrie minunat!

2020-04-22 06:28:03

0

Grey - E.L. James

Grey - E.L. James

Chiar mi-a placut cartea. Totusi, vreau sa mentionez faptul ca nu o recomand celor sub 16 ani. Am momente cand mă transform într-o apărătoare a generației tinere. Sunt secvențe care chiar mi se par prea mult pentru ei.

2020-04-22 06:13:03

0

Pasagera - Alexandra Bracken

Pasagera - Alexandra Bracken

Ma asteptam cu totul altceva de la aceasta carte, dar m-a dat peste cap complet. Vă spun sincer că nu se întâmplă deloc să citească o carte într-o zi, dar și când se întâmplă, se întâmplă. Totul ma distruge și am nevoie de cel de-al doilea volum.

2020-04-22 06:13:03

0

Prietena mea geniala - Elena Ferrante

Prietena mea geniala - Elena Ferrante

Nu cred ca am mai citit pana acum o carte in care prietenia sa fie in prim-plan, asa ca subiectul cartii a fost o surpriza placuta pentru mine. Mai ales ca datorita ei mi-am depasit zona de confort.

2020-04-22 10:58:03

0

La vinatoare de barbati - Linda Howard

La vinatoare de barbati - Linda Howard

Povestea are toate elementele necesare unei lecturi care suscita interesul, o portie de adrenalina si mister condimentata cu un strop de romantism, mult umor si un deznodamant frumos.

2020-04-22 10:43:03

0

Barbatul visat - Linda Howard

Barbatul visat - Linda Howard

Va recomand cu placere acesta lectura captivanta, un thriller paranormal cu accente romance, cu o intriga interesanta, suspans si personaje frumos construite, o poveste despre obsesii si secrete teribile.

2020-04-22 10:43:03

0

Darul stelelor - Jojo Moyes

Darul stelelor - Jojo Moyes

O carte neasteptat de frumoasa. Mi-a ramas in minte urmatoarea fraza: ,,Timpul zboara, iar fiecare dintre ei incheie seara satisfacut si fericit si simtind rara bucurie care apare atunci cand stii ca ai fost inteles pe deplin de cineva si s-ar putea sa existe cineva care sa vada numai ce e mai bun in tine. " Este exact chintesenta acestui roman.

2020-04-22 10:43:03

0

Vara in care te-am intalnit - Jojo Moyes

Vara in care te-am intalnit - Jojo Moyes

O recomand cu drag, mi-a placut mult. Fiecare persoana merita o a doua sansa indiferent de trecut, fiecare persoana are ceva bun in ea si viata e imprevizibila! A fost o lectura placuta.

2020-04-22 10:43:03

0

O vara de rascruce - Truman Capote

O vara de rascruce - Truman Capote

O vară de răscruce este un roman despre ruperea barierelor familiale, dar mai ales despre iubirea adolescentină, pură, simplă, care nu ține cont de diferențe sociale și de consecințe.

2020-04-20 04:31:10

0

Caietul cu nume pierdute - Sofia Lundberg

Caietul cu nume pierdute - Sofia Lundberg

Caietul cu nume pierdute este o carte tristă, povestea lui Doris, care de la varta de 13 ani pleacă de acasă, pentru a-și câștiga existența, trimisă de mama ei. Cunoaște succesul, dar acesta vine la pachet cu multă suferință. Ajunsă la 94 de ani își aduce aminte de cele mai importante persoane din viața ei, toate decedate.

2020-04-20 11:46:10

0

Sperante regasite - Luanne Rice

Sperante regasite - Luanne Rice

Au trecut mai bine de 15 ani de când am citit această carte, dar subiectul mi-a rămas în minte. Este o poveste despre dragoste și familie, tristețe și speranță, bună de citit în nopțile reci de iarnă.

2020-04-20 07:46:10

0

Nopti inflacarate - Jude Deveraux

Nopti inflacarate - Jude Deveraux

O poveste simpluta, usurica si relaxanta. Nopti inflacarate este mai degraba un roman politist pigmentat cu putin romantism. Atmosfera a fost destinsa cu cateva momente amuzante.

2020-04-19 12:00:06

0

Dimineti de lavanda - Jude Deveraux

Dimineti de lavanda - Jude Deveraux

Desi face parte din aceeasi serie cu Zile de aur, povestea este una contemporana. O carte amuzanta, plina de umor si de suspans, cu rasturnari de suspans. Totusi mi-as fi dorit ca autoarea sa fi introdus mai multe momente romantice intre Luke si Jocelyn.

2020-04-19 11:00:09

0

Seducatoarea in rosu - Sue Rich

Seducatoarea in rosu - Sue Rich

Un historical romance de toata frumusetea. Actiune alerta, situatii amuzante, aventuri si nopti pline de pasiune, multe neintelegeri, planuri de razbunare si un final superb, care te lasa cu zambetul pe buze.

2020-04-19 11:00:09

0

Prietenii mei, iubirile mele - Marc Levy

Prietenii mei, iubirile mele - Marc Levy

Cand vine vorba de Marc Levy, gandul imi fuge la romanul "Prietenii mei, iubirile mele". Mi se pare cea mai amuzanta carte a lui. Doua povesti de dragoste delicioase, situatii hilare, dialog spumos. De fiecare data rad in hohote cand imi amintesc ce a facut fetita lui Mathias... A vrut sa faca pe Cupidon si a trimis un e-mail tipei pe care tatal ei o placea, semnandu-se cu numele lui.

2020-04-19 10:46:10

0

Fetita pe care au lasat-o in urma - Roxanne Veletzos

Fetita pe care au lasat-o in urma - Roxanne Veletzos

O carte geniala, emotionanta si trista, chiar daca finalul este unul fericit. Este efectiv povestea de viața unei familii din timpul războiului și al comunismului. O recomand cu drag!

2020-04-18 07:31:10

0

Fata si noaptea - Guillaume Musso

Fata si noaptea - Guillaume Musso

Un thriller care m-a tinut in suspans pana la ultima pagina, mereu incercand sa aflu care va fi destinul lui Thomas, daca il va prinde trecutul din urma sau nu, si daca va afla misterul Vincai. As fi vrut sa aiba si o latura romantica.

2020-04-18 07:31:10

0

In cautarea unui destin - Jojo Moyes

In cautarea unui destin - Jojo Moyes

De obicei nu prea citesc carti cu evenimente petrecute in vreme de razboi, dar am o atractie fata de scriitura lui Moyes. Personajele sunt bine conturate, dar in final nu mai aflam multe despre Maggie si Frances. Desi actiunea parea ca merge intr-o directie previzibila, ea se schimba mereu pe ultima suta de metrii.

2020-04-18 07:31:10

0

Silver Bay - Jojo Moyes

Silver Bay - Jojo Moyes

Povestea m a prins mai greu, dar apoi m a acaparat si am citit-o cu plăcere. Mi-a placut faptul ca a fost spusa din perspectiva mai multor personaje, Kathleen, Hannah, Mike, Greu si Liza, astfel am putut sa inteleg mai bine cu ce se confrunta fiecare.

2020-04-18 07:31:10

0

Hopeless. Fara speranta - Colleen Hoover

Hopeless. Fara speranta - Colleen Hoover

Cartea aceasta este una dintre cele mai indragite carti din biblioteca. Mi se pare a fi cea mai buna carte aparuta la editura Epica. Si clar preferata mea de la aceasta scriitoare.

2020-04-18 07:16:10

0

Un bilet pentru Paris - Jojo Moyes

Un bilet pentru Paris - Jojo Moyes

Un bilet pentru Paris mi s-a parut o carte draguta, dar slabuta, totusi digerabila. Doar prima poveste, eca care poarta titlul cartii, mi-a placut. In rest, acele mici povestioare, m-au cam plictisit.

2020-04-18 07:16:10

0

Intre dorinta si pericol - Linda Howard

Intre dorinta si pericol - Linda Howard

Unul dintre cele mai bune romane cu spioni scrise de autoarea Linda Howard. Adrenalina, actiune alerta, suspans la tot pasul, un inceput emotionant si dureros, si un final de milioane.

2020-04-17 09:00:06

0

Dincolo de stele - Kristin Hannah

Dincolo de stele - Kristin Hannah

Am citit aceasta continuare la Aleea cu licurici imediat dupa ce am terminat primul volum, însă nu m-a mai încântat prea mult. Doar din dragoste pentru personajele dragi mie am continuat sa merg pana la capat cu lectura.

2020-04-16 02:00:06

0

Reteaua Alice - Kate Quinn

Reteaua Alice - Kate Quinn

Este o carte ce aduce omagiu fetelor din rețeaua de spionaj fondată de către Alice Dubois, devotamentul și curajul acestora fiind un act eroic. Trecutul și prezentul își dau mâna și împreună vor pleca în căutarea adevărului care nu va fi unul placut.

2020-04-16 11:31:08

0

Amantul - Jodi Ellen Malpas

Amantul - Jodi Ellen Malpas

Sincera sa fiu, nu ma asteptam sa fie asa de bine scrisa si sa ma acapareze incat sa ajung sa fac noapte alba, stand si citind de zor, dornica sa aflu cum evolueaza relatia zbuciumata a celor doi protagonisti.

2020-04-16 10:46:08

0

Ochii galbeni ai crocodililor - Katherine Pancol

Ochii galbeni ai crocodililor - Katherine Pancol

O lectura cuceritoare! Autoarea Katherine Pancol a reusit sa creeze o poveste pe care o urasti si o iubesti in egala masura, atingând un subiect destul de actual - oportunitatea si vulnerabilitatea, lucruri pe care le vanam la altii.

2020-04-15 08:46:08

0

Viata secreta a scriitorilor - Guillaume Musso

Viata secreta a scriitorilor - Guillaume Musso

Un thriiler polițist ingenios, plin de suspans și mister, un roman care urmărește viața unui scriitor absent de aproape douăzeci de ani de pe scena literară și care se va vedea pus față în față cu secretul pe care îl ascunde de tot atâta timp.

2020-04-15 08:46:08

0

After. Dupa ce ne-am intalnit - Anna Todd

After. Dupa ce ne-am intalnit - Anna Todd

Stiu ca este o serie extrem de cunoscuta si de apreciata, dar mie personal mi-a oferit sentimente contradictorii in legatura cu actiunea dar si cu personajele, tocmai pentru ca Tessa si Hardin au o relatie toxica.

2020-04-15 08:46:08

0

Inainte sa te cunosc - Jojo Moyes

Inainte sa te cunosc - Jojo Moyes

Aceasta carte este atat de apreciata deoarece reda o poveste de dragoste complicata , dar si o modalitate prin care o persoana incearca sa isi gaseasca fericirea. O carte care trebuie citita avand alaturi o cutie de servetele.

2020-04-14 06:46:07

0

El si ea, adica noi - Petruta Petre

El si ea, adica noi - Petruta Petre

O poveste cu o scriitură lejeră, ușoară, însă plină de emoție, de trăire intensă. Nu mă așteptam să fie o lectură atât de plină de sensibilitate, care să mi se strecoare cu putere în suflet.

2020-04-14 01:46:07

1

Verity - Colleen Hoover

Verity - Colleen Hoover

Colleen Hoover e pur și simplu genială și s-a întrecut pe ea cu acest roman. S-a jucat pur și simplu cu mintea mea până la final. Atâtea scenarii mi-am făcut în minte, dar niciunul nu a fost real.

2020-04-14 01:46:07

0

Lux vol.5: Opozitie - Jennifer L. Armentrout

Lux vol.5: Opozitie - Jennifer L. Armentrout

Un final absolut superb! Nu pot descrie cat de MARE este aceasta serie. Actiune, romantism, umor, momente tensionate, totul. Personajele se potrivesc perfect cu povestea, ca sa nu mai vorbesc de chimia dintre personaje.

2020-04-14 09:00:06

0

Lux Vol.4: Origin - Jennifer L. Armentrout

Lux Vol.4: Origin - Jennifer L. Armentrout

Am așteptat atât de mult să citesc această carte și trebuie să recunosc că a fost mult mai bună decât mă așteptam să fie. Pot spune cu ușurință că Jennifer Armentrout este autoarea mea preferată.

2020-04-14 09:00:06

0

Lux vol.3: Opal - Jennifer L. Armentrout

Lux vol.3: Opal - Jennifer L. Armentrout

Această serie m-a consumat! Niciodată nu am citit atât de repede. Nici nu pot transmite cât de mult am iubit ceea ce am citit până acum. Daemon este cu siguranță unul dintre personajele mele preferate din toate timpurile.

2020-04-14 08:46:07

0

Lux Vol.2: Onix - Jennifer L. Armentrout

Lux Vol.2: Onix - Jennifer L. Armentrout

Nu credeam că istetimea si ingeniozitatea autoarei Jennifer Armenttrout ar putea depasi linia deja peste medie, dar cu acest volum doi, Onyx, ea a reusit cumva sa o faca. Capteaza cititorul si nu-i da drumul pana la ultimul cuvant din pagina finala.

2020-04-14 08:46:07

0

Motanul s-a sinucis - Gabriel Bota

Motanul s-a sinucis - Gabriel Bota

A fost o carte care m-a făcut să trec prin anumite stări ce mi-au făcut pielea să mi se strângă uneori. Este într-adevăr o carte complexa, greoaie aș putea spune, o carte ce poate nu toată lumea o înțelege, dar merită citită.

2020-04-14 08:46:07

0

Lux Vol.1: Obsidian - Jennifer L. Armentrout

Lux Vol.1: Obsidian - Jennifer L. Armentrout

O poveste tare frumoasa si romantica, in ciuda structurii fantasy. O carte care merge lecturata intre doua romane ceva mai grele sau pentru atunci cand nu te poti concentra pe nimic.

2020-04-14 08:31:07

0

Studiu despre otrava. Cronicile din Ixia. Vol.1 - Maria V. Snyder

Studiu despre otrava. Cronicile din Ixia. Vol.1 - Maria V. Snyder

Superba! Povestea este una plina de intrigi, tradari si rasturnati de situatie, ceea ce m-a facut sa nu pot lasa cartea din mana. Mi-a placut finalul, cu toate ca m-a lasat putin in aer.

2020-04-14 08:31:07

0

Mostenitorul decazut - Erin Watt

Mostenitorul decazut - Erin Watt

Mostenitorul decazut este o carte a emotiilor, a bucuriei, tristetii și a fericirii. Mi-a placut povestea, chimia dintre personajele principale, doar naravul protagonistului m-a necajit putin.

2020-04-12 05:46:07

0

Palatul de hartie - Erin Watt

Palatul de hartie - Erin Watt

Palatul de hartie este genul de carte care iti starneste interesul de la prima pagina si pe care nu o poti lasa din pana pana la final. Senzualitate si adrenalina la cota maxima. Si mult mister si suspans.

2020-04-12 05:46:07

0

Printul de hartie - Erin Watt

Printul de hartie - Erin Watt

Prințul de hartie este o combinație sofisticată de senzualitate și adrenalină. Pasiune și suspans. Iubire, gelozie și ură. Și foarte multe emoții. Nu mă așteptam să-mi placă atat de mult.

2020-04-12 05:46:07

0

Printesa de hartie - Erin Watt

Printesa de hartie - Erin Watt

O carte foarte buna cu personaje interesante, bine construite si cu un stil de scriere care pur si simplu face ca actiunea sa curga si sa te tina conectat, fara sa te plictisesti o secunda.

2020-04-12 05:31:07

0

Roma. Pasiuni intunecate - Rodica Mijaiche

Roma. Pasiuni intunecate - Rodica Mijaiche

In toate volumele aceste serii, povestea personajelor este foarte complexa, se intrepatrund intre ele, cu schimbari de situatie de la un capitol la altul. Este scrisa altfel fata de alte carti ale autoarei, este mult mai complexa.

2020-04-12 05:31:07

0

Fangirl - Rainbow Rowell

Fangirl - Rainbow Rowell

Desi plina de clisee, este o carte foarte captivanta, cu un subiect care fara doar si poate starneste interesul. Un singurl lucru m-a iritat putin, obsesia fetelor fata de acel fandom.

2020-04-12 05:16:07

0

New York. Pasiuni ascunse - Rodica Mijaiche

New York. Pasiuni ascunse - Rodica Mijaiche

Autoarea m-a surprins cu acest roman. In primul rand, felul cum este scrisa. Am avut emotii mari la unele scene. Iubirea dintre Alyssa Martinez si Alexander Chase, este tarmuita de nenumarate intamplari, orgolii si minciuni.

2020-04-12 05:16:07

0

De 19 ori Katherine - John Green

De 19 ori Katherine - John Green

Acum, după ce am terminat-o de citit, nici nu sunt sigură ce să vă spun despre ea. Mi-a stârnit sentimente contradictorii, mi-a plăcut, dar totusi nu mi s-a părut extraordinară. Nu a fost genul de carte care să mă țină cu sufletul la gură.

2020-04-12 05:16:07

0

Frumusete periculoasa - Linda Howard

Frumusete periculoasa - Linda Howard

Am adorat această carte și vă îndemn și pe voi cu mare drag să o citiți. Acțiunea este bazată pe intrigi și răsturnări de situație, personajele evoluează în mod continuu și suspansul te însoțește la fiecare pagina.

2020-04-12 05:16:07

0

Doua domnii intunecate. Seria Trei coroane intunecate. Vol.3 - Kendare Blake

Doua domnii intunecate. Seria Trei coroane intunecate. Vol.3 - Kendare Blake

Autoarea Kendare Blake a reușit și de această dată să mă surprindă plăcut cu o poveste întunecată și foarte complicată. Răsturnările de situație de la finalul cărții m-au lăsat mută de uimire. Pe parcursul lecturii, mi-am făcut o grămadă de scenarii, dar nu mă așteptam la asemenea surprize de proporții.

2020-04-10 10:00:06

0

Ecouri eterne Vol.2 Din emblema eternitatii - Angela Corbett

Ecouri eterne Vol.2 Din emblema eternitatii - Angela Corbett

Mi-a placut aura de mister în care sunt învăluite personajele, ideea de suflete pereche și mitologia la care face referire autoarea, personalitatea protagonistei, povestea de dragoste și , nu în ultimul rând, discuțiile atât de spumoase dintre protagoniști.

2020-04-10 10:00:06

0

Nemuritoarea Starling Vol.1: Emblema eternitatii - Angela Corbett

Nemuritoarea Starling Vol.1: Emblema eternitatii - Angela Corbett

Din punctul meu de vedere, Nemuritoarea Starling este cea mai bună carte din cadrul colecție Leda Edge și mă bucur tare mult că editura a avut ideea să-l publice. Nu l-am perceput ca pe o poveste fantasy, ci ca pe un romance/ young adult, în care ni se prezintă o lume mistică creată de Zeițe și de sufletele lor pereche și abia în a doua jumătate a cărții, începe să se dezvolte subiectul reîncarnării și luptele dintre două societăți.

2020-04-10 10:00:06

0

Berlin Vol.3: Batalia din Gropius - Fabio Geda, Marco Magnone

Berlin Vol.3: Batalia din Gropius - Fabio Geda, Marco Magnone

Am avut parte de o surpriză fantastică pentru că povestea din “Berlin. Bătălia din Gropius” este mult mai alertă, intriga mai bine dezvoltată, aventura și suspansul au fost parcă în doză dublă, iar clipele de tensiune se întrepătrund cu momente înduioșătoare (dragostea fraternă dintre Bernd și sora lui mai mică, Nina; atracția dintre Jakob și Christa).

2020-04-10 09:31:07

0

Furia aurie - Pierce Brown

Furia aurie - Pierce Brown

Dacă acțiunea din Furia Roșie m-a ținut într-o permanentă stare de surescitare, evenimentele din Furia Aurie m-au făcut să trec prin toată gama de trăiri emoționale. Mizele sunt mult mai mari și avem parte de numeroase întorsături de situație, conspirații, atentate, bătălii în spațiu, trădări, alianțe, omoruri, dueluri, dar și pasaje romantice, amintiri dulci-amărui, gelozii.

2020-04-10 09:16:07

1

Berlin vol.1: focurile din Tegel - Fabio Geda, Marco Magnone

Berlin vol.1: focurile din Tegel - Fabio Geda, Marco Magnone

Chiar dacă acțiunea a decurs puțin mai lent la început, dat fiind faptul că mai mult s-a pus accent pe prezentarea personajelor principale și a celor cinci facțiuni, puțin câte puțin m-am trezit că nu pot lăsa cartea din mană, ajungând să fiu captivată de întreaga poveste.

2020-04-10 09:16:07

0

Cercul de piatra vol. 1. Seria Outlander - Diana Gabaldon

Cercul de piatra vol. 1. Seria Outlander - Diana Gabaldon

Deși toate cele trei părți ale seriei au aventură, romantism, intrigă, mister, legende, momente emoționante, scene mai dure, în romanul de față m-a fascinat modul lejer în care autoarea face trecerea de la o perioadă de timp la alta. Nu este deloc enervant sau obositor.

2020-04-10 09:16:07

0

Zece respiratii scurte vol. 1 - K.A. Tucker

Zece respiratii scurte vol. 1 - K.A. Tucker

Zece respiratii scurte este o carte plină de emoții și trăiri intense. Dacă nu ați cumpărat-o până acum, vă recomand să o faceți. Iar cei care o au deja, nu mai amânați. Citiți-o!

2020-04-10 08:31:07

1

Jocul secretelor. Seria Dincolo de moarte. Vol.2 - Adina Speteanu

Jocul secretelor. Seria Dincolo de moarte. Vol.2 - Adina Speteanu

Jocul secretelor este cea mai fascinanta scriere despre nemorti (vampiri si strigoi, cei din urma fiind personajele pozitive) de la noi. Mult mai bine scrisa decat multe alte scrieri de-ale autorilor straini.

2020-04-09 09:31:07

0

Printesa gheturilor - Camilla Lackberg

Printesa gheturilor - Camilla Lackberg

Camilla Lackberg reuseste sa ma surprinsa cu povestile sale atat de inedite. De fiecare data ma face sa stau cu sufletul la gura pana la sfarsitul lecturii. Ador cele doua personaje, detectivul Patrik Hedstrom si scriitoarea Erica Falck. Recunosc ca imi face o deosebita placere sa urmaresc atat cazurile rezolvate de ei, cat si povestea lor de dragoste.

2020-04-06 09:31:06

0

Pe strada Londra - Samantha Young

Pe strada Londra - Samantha Young

Pe strada Londra mi-a placut cel mai mult din intreaga serie. Autoarea atinge niste subiecte extrem de sensibile, precum adoptia, violenta domestica etc. Poate ca actiunea este mai cuminte decat in Pe strada Dublin, dar pe mine m-a cucerit pe deplin.

2020-04-06 09:01:06

0

Cincizeci de umbre ale lui Grey - E.L. James

Cincizeci de umbre ale lui Grey - E.L. James

Romantic, erotic, amuzant, Cincizeci de umbre ale lui Grey suscita interes sau starneste iritarea. Fiecare om are gustul lui in materie de lectura. Pe mine a reusit sa ma prinda, desi asta s-a intamplat abia dupa ce am vazut ecranizarea.

2020-04-06 09:00:06

0

Fecioara - Jude Devereaux

Fecioara - Jude Devereaux

O carte cu un inceput destul de plictisitor, dar care incepe sa devina interesanta din momentul in care protagonistii se casatoresc... fortat. Partea cea mai frumoasa e tocmai aceasta joaca de-a soarecele si pisica - el vrea sa si-o apropie, ea incearca sa fuga de el.

2020-04-06 08:46:06

0

Cariera malefica - Robert Galbraith

Cariera malefica - Robert Galbraith

Cariera malefică este o carte care te ține în suspans de la prima până la ultima pagină. Dacă nu ați cumpărat romanul,vă recomand să o faceți, iar cei care îl au deja, să nu mai amâne. Citiți-l!

2020-04-06 08:31:06

0

Rapirea - Jude Deveraux

Rapirea - Jude Deveraux

O carte pe care o recitesc cu mare drag in perioadele cand sunt trista. Cu toate ca povestea pare la prima vedere a fi una banala, reuseste sa ma tina captiva pana la final si sa imi dea o stare de bine.

2020-04-06 08:31:06

0

Chemarea cucului - Robert Galbraith

Chemarea cucului - Robert Galbraith

Atunci când am aflat că Robert Galbraith este pseudonimul lui J.K. Rowling, autoarea care l-a creat pe Harry Potter, curiozitatea m-a îndemnat să citesc “Chemarea cucului”, primul volum din seria Cormoran Strike. Mi-a plăcut povestea, dar nu a reușit să mă impresioneze. Mi s-a părut ca actiunea s-a concentrat mai mult asupra problemelor personale ale lui Cormoran.

2020-04-06 08:16:06

0

Puterea dragostei - Jude Deveraux

Puterea dragostei - Jude Deveraux

Mi-a placut povestea, personajele dar si stilul de scriere. Cartea nu are mult suspans sau actiune, dar romantismul si situatiile hilare m-au tinut in priza.
Autoarea Jude Deveraux are un enorm simt al umorului, nu doar talent scriitoricesc.

2020-04-06 08:00:06

0

Celelalte scrisori catre Rita - Kaos Moon

Celelalte scrisori catre Rita - Kaos Moon

“Scrisori către Rita“ este acel gen de roman care șochează cititorul, dar îi și stârnește curiozitatea. Nu avem parte de o poveste de dragoste în adevăratul sens al cuvântului, ci ni se vorbește despre experiențele sexuale ale tânărului Nic Labis, un afemeiat notoriu, un tip care se îndrăgostește repede, femeie să fie și să îl vrea.

2020-04-06 08:00:06

0

Dispozitive infernale. Cartea a treia: Printesa mecanica - Cassandra Clare

Dispozitive infernale. Cartea a treia: Printesa mecanica - Cassandra Clare

Am asteptat acest ultim volum cu sufletul la gură atata timp, iar acum simt un gol în suflet cand ma gandesc ca este finalul.

2020-03-31 09:38:23

0

Taramuri Ascunse - Lynn Austin

Taramuri Ascunse - Lynn Austin

A fost o reala placere sa ma reintalnesc cu personajele. Am vazut filmul cu foarte multi ani in urma, si totusi actiunea mi-a ramas intiparita in minte.

2020-03-31 09:23:23

0

Barbatul care n-a mai sunat - Rosie Walsh

Barbatul care n-a mai sunat - Rosie Walsh

Este o carte a emoțiilor, a bucuriei, tristeții și a fericirii. . Personajele mi-au plăcut, sunt reale. Cu calități și defecte, ca orice om de pe stradă.

2020-03-31 09:23:23

0

Craciunul la Carnton - Tamera Alexander

Craciunul la Carnton - Tamera Alexander

Durerea vaduvelor ramase in urma razboiului, lupta pentru supravietuire, puterea de a merge mai departe pentru cei dragi ramasi in viata, dar si faptul ca dragostea te ajuta sa o iei de la capat, creaza o poveste foarte frumoasa, si un roman pe care cu greu il poti lasa din mana.

2020-03-31 09:08:23

1

Dragoste Regasita - Tamera Alexander

Dragoste Regasita - Tamera Alexander

Foarte frumoasa povestea! Cele 3 carti din aceasta serie trebuie citite in ordine pentru ca au personaje comune, desi subiectele lor sunt diferite. Îmi place foarte mult această autoare.

2020-03-31 09:08:23

0

Sora vitrega - Jennifer Donnelly

Sora vitrega - Jennifer Donnelly

Mi s-a parut interesant sa citesc povestea Cenusaresei din perspectiva surorii vitrege. Pacat ca inceputul a fost ceva mai lent. Totusi, ma bucur ca si sora vitrega si-a gasit jumatatea.

2020-03-31 09:00:06

0

Flacara Reaprinsa - Tamera Alexander

Flacara Reaprinsa - Tamera Alexander

Actiunea romanului este extraordinar de captivanta, dar, totodata, te face sa te gandesti mai profund la ce inseamna o familie binecuvantata si o iubire adevarata. O recomand cu mare drag!

2020-03-31 09:00:06

0

Pacate Rascumparate - Tamera Alexander

Pacate Rascumparate - Tamera Alexander

Pacate rascumparate este o carte minunata despre iertare si despre dragostea neconditionata. Aceasta autoare ma impresioneaza prin stilul ei de scriere. Cartile sunt pline de sentimente si invataturi.

2020-03-31 09:00:06

0

In gratiile ei - Tamera Alexander

In gratiile ei - Tamera Alexander

O carte cu adevarat captivanta! Intamplari care te tin cu sufletul la gura se impletesc cu o frumoasa poveste de dragoste creand un roman de nota 10. Nu te poți opri pana nu o termini de citit.

2020-03-31 08:53:23

0

Pene, morminte si flori - M. K. Lynn

Pene, morminte si flori - M. K. Lynn

,,Pene, morminte și flori” este un roman dark fantasy complex, captivant și intens, plin de suspans și de numeroase întorsături de situație, cu o acțiune ce se derulează pe mai multe planuri, un ritm extrem de alert și personaje bine conturate. Comploturi, manipulari și trădări. Minciuni și reavoință. O luptă acerbă între bine și rău, Lumină și Întuneric, Îngeri și Demoni. Autoarea îmbină perfect realul cu supranaturalul, fantezia cu romantismul.

2020-03-12 10:36:46

0

M.O.O.N. - Sandra Coroian

M.O.O.N. - Sandra Coroian

Am fost complet fermecată de stilul abordat, de felul cum este realizată narațiunea, de complexitatea personajelor, de trecerea de la lumea ireală la cea reală. La un moment dat, aveam impresia că autoarea se joacă cu mintea mea.

2020-03-06 07:36:37

0

I.R.En. - Sandra Coroian

I.R.En. - Sandra Coroian

“I.R.En.” este genul de carte care trebuie citită cu foarte mare atenție, care îți pune la treabă celulele cenușii, în încercarea de a descifra anumite indicii. Dacă ai trecut peste un pasaj se poate să fi pierdut câteva informații.

2020-03-06 07:36:37

0

Eu sunt femeie - Maria Cristiana Tudose

Eu sunt femeie - Maria Cristiana Tudose

Lăsând la o parte latura estetică care m-a cucerit din prima, ceea ce m-a luat prin surprindere a fost faptul că nu am găsit o poveste clasică de iubire, așa cum m-am așteptat, ci este un fel de îndrumător pentru femeile care au suferit din dragoste.

2020-03-06 07:36:37

0

Eu impotriva M.E.A. vol.2 - Daniel Botea

Eu impotriva M.E.A. vol.2 - Daniel Botea

Ceea ce m-a atras cel mai mult la această carte a fost faptul că întreaga poveste este presărată cu numeroase replici amuzante și înțepături ironice/critice (autorul are un talent nemaipomenit de a face haz de necaz).

2020-03-06 07:21:37

0

Eu impotriva mea. Vol.1 - Daniel Botea

Eu impotriva mea. Vol.1 - Daniel Botea

Mi-a plăcut maniera de scriere, faptul că temele abordate au fost dintre cele mai diverse(sociale, psihologice), iar modul în care Leinad își exprimă gândurile, dă cititorului senzația că i se adresează în mod direct, considerându-l parcă un prieten de pahar.

2020-03-06 07:21:37

0

Neamul corbilor Vol.2: Blestemul zorilor - Lavinia Calina

Neamul corbilor Vol.2: Blestemul zorilor - Lavinia Calina

Dacă în primul volum povestea a avut o doză mare de umor, în volumul doi am constatat că ironia a luat locul umorului, iar povestea fantastică îmbinată cu momente romantice s-a transformat într-un roman de acțiune în toată regula.

2020-03-06 07:21:37

0

Regele magician - Lev Grossman

Regele magician - Lev Grossman

Evenimentele din “Regele Magician” m-au făcut să trec prin toată gama de trăiri emoționale. Încă de la începutul lecturii am simțit o ușoară stare de nostalgie, motivată de absența unui personaj pe care ajunsesem să-l îndrăgesc foarte mult în prima parte.

2020-03-06 07:06:37

0

Talismanul. Seria Outlander - Diana Gabaldon

Talismanul. Seria Outlander - Diana Gabaldon

Descrierile de peisaj, luptele purtate de scoțieni, sacrificul făcut spre final, toate acestea m-au copleșit. O încărcătură emoțională fantastică! Cât despre Claire și Jamie, nu pot spune decât că sunt două caractere puternice care au știut să lupte pentru iubirea lor.

2020-03-06 07:00:11

0

Central Park Ed.2 - Guillaume Musso

Central Park Ed.2 - Guillaume Musso

Un roman ingenios, plin de suspans și captivante răsturnări de situație. Citiți cartea și veți avea parte de o aventură bulversantă!
Marea majoritate a romanelor lui Musso sunt povești de dragoste pigmentate cu elemente thriller, dar de această dată aveți ocazia să descoperiți un thriller psihologic de excepție.

2020-03-06 07:00:11

0

Trei coroane intunecate. Seria Trei coroane intunecate. Vol.1 - Kendare Blake

Trei coroane intunecate. Seria Trei coroane intunecate. Vol.1 - Kendare Blake